Ga naar inhoud

IreneM

Members
 • Aantal items

  2157
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

IreneM won de laatste dag op 7 juli

IreneM had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1218 Uitstekend

1 Volger

Over IreneM

 • Titel
  Wortelexpert

Recente bezoekers van dit profiel

2969 profielweergaven
 1. Waarom moet je dat weten dan 😂
 2. IreneM

  konijn schudt

  Wanneer heeft ze voor het laatst gegeten? Als dat gisteravond was zou ik zelf wel gaan dwangvoeren.
 3. Mijn pa heeft een bloembak gemaakt voor aan de schutting en die komt ie morgen brengen. Telt dat als plannen, want verder heb ik niks ☹️
 4. IreneM

  Ziekenhuis

  Ah *konijnendropjes* zeg. Konden ze dat niet eerder zien? Sterkte morgen 🍀
 5. Kan je niet zo'n intro laten afspelen eerst, dat je geen opvang bent. Scheelt weer frustratie voor jou 😂
 6. Als ze in het asiel een leuke naam hebben dan hou ik die. Anders kies ik een naam die ik zelf leuk vind.
 7. IreneM

  Het planten topic

  Leuk! Is dat een luchtplantje?
 8. IreneM

  Nat hooi

  Dit gebeurt mij echt te vaak 🙈 ik haal de bovenste laag dat nat is geworden eraf en doe dat in emmers die ik dan in de schuur of de zon laat drogen. Ik geef het ook wel eens als het nog een beetje nat/vochtig is. Zo lang er geen schimmel in zit kan het denk ik geen kwaad? Die van mij doen ook niet zo moeilijk.
 9. Sterkte nog met het verlies van Hubbel ❤️
 10. Ah dat is echt super leuk zeg! Gefeliciteerd 🥰
 11. IreneM

  Klaagtopic 2021

  Ja dat had ik ook, maar dan vanwege piercings/tattoeages. Nu moet je volgens mij maar 4 maanden wachten, maar eerst was die wachttijd ook nog eens veel langer. En ik heb regelmatig op dinsdag een oproep gekregen dat ik de woensdag erna kon komen. Dat is toch gewoon niet handig 🤷‍♀️ Ik mag nu trouwens maar 1 keer per jaar, omdat iets in mijn bloed te laag is waardoor ik niet meer mag doneren. Dit is al 2 jaar zo en volgend jaar mag ik volgens mij niet eens doneren, maar gaan ze alleen checken. Dus dan moet ik erheen voor 1 *ananas* buisje of zo.
 12. IreneM

  Klaagtopic 2021

  Op alle locaties hier in de buurt is inderdaad ook een mobiele bus, die komt ook maar 1 keer per maand volgens mij. Vooral in het vorige dorp waar ik woonde was het soms echt enorm druk, moest je wel uren wachten. Daarna zijn ze zelfs gestopt daar te komen en moest ik er speciaal voor naar de stad heen. En de oproep komt normaal gezien ook een paar dagen van tevoren, zodat je ook niet echt kan plannen. Het is dat het voor een goed doel is, anders was ik er allang mee gestopt, want ze maken het je niet makkelijk 🙄
 13. IreneM

  Tattoo topic

  Daarvoor zijn juist tattoo-artiesten! Ik zou het ook niet zelf doen. Gewoon iemand zoeken van wie je de stijl goed vind en je idee + foto mailen, dan komt het vast goed.
 14. IreneM

  Klaagtopic 2021

  Oh dat is inderdaad raar zeg. Ook omdat je de eerste keer nog geen bloed mag geven, maar ze alleen wat buisjes ter controle afnemen (dacht ik). Dan zou je denken dat je wel even tussendoor kan.
 15. Oh dat is wel zonde. Misschien verkleurt het nog wel na een paar weken/maanden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .