Spring naar bijdragen

IreneM

Members
 • Aantal bijdragen

  825
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

IreneM last won the day on 21 Maart

IreneM had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

237 Uitstekend

1 Volger

Over IreneM

 • Rang
  Burchtenbouwer

Recente profielbezoeken

912 profielweergaven
 1. IreneM

  'Blauw' oog

  Wortelloof doet het vaak goed hier. Maar ik zou vooral de dingen halen die zij zelf erg lekker vind.
 2. Dat is wel echt bizar veel voor een consult, zelfs voor in het weekend.
 3. Nee buiten 'gelukkig' 😁
 4. Haha, superleuk! Hier geen sloopkonijnen. Weet niet of het 'gelukkig' geen sloopkonijnen of 'helaas' geen sloopkonijnen zijn. Ziet er wel leuk uit namelijk. 😁
 5. Senna heeft het denk ik zo'n 1,5 jaar gehad, en voor zover bekend geen last van nierfalen. De dierenarts gaf toen inderdaad aan dat het uiteindelijk wel schade zou aanrichten. Ik neem aan het het per konijn wel verschillend zou zijn hoelang deze periode duurt.
 6. Als aanvulling over pijnmedicatie, Senna kreeg 2x per dag en dosering voor een 5 kg hond. En zoveel woog Senna zelf absoluut niet. Dit was ook nog eens de helft van wat veilig is om te geven. Ik zou ook zeker contact opnemen met de eerdere dierenarts. Afhankelijk van die reactie zou je ook nog een wat officiëlere klacht in kunnen dienen.
 7. Gefeliciteerd!
 8. Ik heb sinds het halen van mijn rijbewijs niet meer gefileparkeerd. 😂 Ik rij ook liever een straat verder.
 9. Is het misschien een idee eens te bellen met een wildopvang in Nederland om advies te vragen? Ik weet zelf verder niks van wilde konijnen, maar als het echt ec is wordt behandelen wel lastig. Je kan eventueel medicijnen op het groenvoer doen, dan hoef je het niet met een spuitje in de bek te doen.
 10. *paasei* *paasei*s Ben benieuwd wat het geworden is 😂
 11. Nog gefeliciteerd 🎉
 12. Is die budget-man 12 of zo?! Met z'n je mag niet meer tegen mij praten. Ik zou onmiddellijk naar zijn baas stappen, wat ontzettend kinderachtig.
 13. Dat klinkt wel leuk @Mira11 Ben even aan het kijken op haar pagina om te kijken of het wat voor mij is. Is het ook interessant voor mensen die al langer konijnen hebben? Of is het meer voor beginners?
 14. Ik bedoel dat je een tijdschakelaar in het stopcontact doet en de airco dan weer in de tijdschakelaar. Dan hoef je niks in te stellen in de airco.
 15. @Pablo&Lola kan je de airco niet op een tijdschakelaar zetten zodat die op een bepaalde tijd weer aan gaat?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .