Spring naar bijdragen

IreneM

Members
 • Aantal bijdragen

  1034
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

IreneM last won the day on 21 Maart

IreneM had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

330 Uitstekend

1 Volger

Over IreneM

 • Rang
  Wortelexpert

Recente profielbezoeken

1094 profielweergaven
 1. Haha ja vind ik ook lastig! Kyra mag nu ook even geen groente eten. Een keer per dag neem ik haar even mee naar binnen zodat Odin wat groente krijgt, wel iets minder dan anders. Als ik het Odin zou geven als Kyra erbij zit zou het niet goed gaan 😂
 2. IreneM

  Corona virus

  Wel vervelend maar ik snap het wel. Als hij verkouden is en de leidster aansteekt moet de hele groep straks naar huis.
 3. Dit is zo'n schattig filmpje 🥰 (Hoewel ik mij wel afvraag waar mamakonijn is)
 4. IreneM

  Corona virus

  Ja ben er ook bang voor. Ik heb volgende maand nog een coronaproof concert maar denk niet dat dat nog door mag gaan ☹️
 5. Wat goed dat er al zo snel weer gegeten wordt 🙂
 6. Bedankt allebei. Ben inderdaad blij dat ik niet tot woensdag heb afgewacht. @JokeC Odin krijgt inderdaad ook medicijnen. Ik heb vandaag een hok dat ik nog bij mijn ouders had staan in de ren gezet en de huidige eruit gehaald. Deze is veel kleiner en makkelijker om dagelijks schoon te maken. De grote van de week maar een keer doen 😫 De ren is nog wel lastig, want 2/3e is gewoon zand en niet echt schoon te maken. Probeer maar zoveel keutels weg te halen, maar ze zijn niet zindelijk dus bijna geen doen. De boomstam heb ik uit de ren gehaald, nog maar even bedenken wat ik daarmee doe. Die moet sowieso al een keer schoongemaakt worden met de hogedrukspuit of zo. De rest heb ik kokend water overheen gegooid. Geen idee of het werkt, maar het wordt er vast niet slechter van.
 7. Je hebt gelijk @Dollie nav je bericht vanmorgen keutels gebracht en inderdaad coccidiose gevonden 😔 straks medicijnen ophalen en de boel schoonmaken. Wat zou ik doen met bv grashuisjes en boomstammen. Die kan ik niet goed schoonmaken. Moeten die weg?
 8. Misschien TV series of films? Game of Thrones, Lord of the Rings, Harry Potter, etc. Of namen van goden/godinnen uit de mythologie (Romeins, Noors, Grieks)
 9. IreneM

  Afvallen en plakpoep

  Kyra had de afgelopen tijd vaak plakpoep. Ze maakte het zelf steeds schoon, maar het kwam toch terug. Ik had zelf al 2 dagen hooidieet gedaan zonder succes en daarna de groenten, biks en geplukt gras flink geminderd maar ook dat hielp niet. Afgelopen woensdag naar de dierenarts geweest en ze zit nu een week op een dieet van alleen hooi en 15 gram biks (beaphar care+) per dag, en ze krijgt 3x per dag Fibreplex. Gisteren zat er toch weer een klein beetje plakpoep, maar vandaag is het weer weg. Wat mij niet lekker zit is dat de flink is afgevallen. Ze woog eerder bijna 1 kg. Afgelopen woensdag nog 790 gram en gisteren 770 gram. Daarnaast drinken zowel zij als Odin best veel. Ik denk gemiddeld 1,2 liter per dag. Odin weegt ongeveer 1,3 kg, dus best veel? Misschien dat iets daarvan nog wel verdampt water is. Ik heb het met de dierenarts gehad over wormen, maar de arts wilde eerst dit dieet proberen omdat ze dacht dat het door te eiwitrijk gras komt. Daarnaast zie ik ook geen wormen in de gewone keutels. Blindedarm keutels blijven niet liggen. Deze arts werkt alleen op woensdagmiddag, dus wil dan sowieso weer overleggen. Maar ik de tussentijd ben ik wel benieuwd wat jullie hiervan denken. Kyra is trouwens erg actief, en eet alles goed op. Er is duidelijk wat mis, maar aan haar gedrag zie je het niet.
 10. Ja ik zou die er persoonlijk ook uithalen en een hok zonder verdiepingen halen. Ook wel kans dat ze het heeft gekregen doordat ze van het trappetje is gevallen misschien? Lijkt mij ook niet fijn om zo'n trappetje op te lopen met gebroken rug.
 11. Watership down, of is dat te makkelijk? 😄
 12. Haha ja ik heb ook 2 neppe orchideeën. Ik vind ze zo mooi, maar kan ze niet in leven houden. Dan maar nep 😂
 13. Ja ik vind planten erg leuk, maar ik kan ze gewoon niet goed verzorgen. De laatste weken bijna alle planten maar weggedaan omdat ze erg ver heen waren. Ik heb nu nog 2 goede planten, 2 die ik binnenkort ook verwacht weg te moeten gooien, en dan nog een kattengrasplantje die mijn katten wel opeten 😂 Ik heb al een vochtmeter die ik elke week gebruik om te controleren en dan nog 🤷‍♀️ Ik ga over een paar maanden verhuizen en dan een nieuwe poging doen.
 14. Ik voel mij aangesproken 😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .