Spring naar bijdragen

IreneM

Members
 • Aantal bijdragen

  594
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

IreneM last won the day on 21 Maart

IreneM had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

163 Uitstekend

1 Volger

Over IreneM

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

746 profielweergaven
 1. Wat veel foto's opeens deze maand 🙊
 2. IreneM

  Kooi

  Mijn voliereren staat voor ongeveer 1/3e op tegels en de rest op zand (was inderdaad ooit gras). Ik heb zelf geen gaas onder de bodem van de ren, maar 2 stoepbandjes verticaal naar beneden. Op deze stoepbandjes staat de ren ook. Het zit diep genoeg dat ze niet kunnen uitgraven, maar ik gooi het altijd wel 1x per dag dicht als er flink gegraven wordt.
 3. Of ze denkt dat als ze het snel opeet er weer nieuw eten komt 😄
 4. IreneM

  Kooi

  Ja hoor, dat is prima!
 5. Volgens mij had Google ze inderdaad geannuleerd. Ben er zelf ook nog geen tegen gekomen. Misschien een Bunnybunch grap maken? 😁
 6. Ik ben de eerste nacht nog wel een keer gaan kijken, maar ik word 's nachts heel vaak wakker, dus hoef er geen wekker voor te zetten. 😆
 7. Ze zien er wel relaxed uit op het filmpje, dus dat is een goed teken. Verder inderdaad niet meer uit elkaar halen. Begin morgenochtend vroeg zodat je ze de rest van de dag in de gaten kan houden. Zelf zet ik er altijd een webcam op zodat ik het kan volgen zonder ze telkens te storen.
 8. Ik ging vanmiddag met de konijnen naar de dierenarts. Senna had afgelopen zaterdag een bloed aan haar pootje, was aan het niezen en had traanogen. Heb Odin en Kyra ook maar meegenomen om ze te laten wegen. Heb ik alles laten checken, maar ben ik het pootje vergeten?! 🤦‍♀️ Sukkel ben ik ook. Ik had vanmorgen nog gekeken en ik kon het wondje niet meer terugvinden. Maar even in de gaten houden en anders maar weer terug pff.
 9. IreneM

  Joy spam topic

  Zoveel! 🥰 Is het ook 1 grote groep?
 10. Senna is zwart, Odin is bruin met wit, en Kyra is grijs. Ik snap trouwens niet hoe een konijn blauw kan zijn 😅
 11. Daarnaast zullen 2 rammetjes en 2 vrouwtjes net zo goed gaan rijden om de rangorde te bepalen, alleen is de kans heel veel groter dat dit ook in vechten eindigt.
 12. Senna's vacht is echt ontploft. Ze verhaard ook heel anders dan anders, zien jullie dat wel vaker bij konijnen? Normaal gezien begint ze bij de kop en dan gaat het bijna in fases richting de kont. Nu is het alles in 1 keer. Kyra en Odin zijn hier natuurlijk nog maar iets meer dan een week dus geen idee wat ik daarbij kan verwachten. Kyra heeft al wel wat uitstaande plukjes. Verder gedragen ze zich voorbeeldig. Geen graven, rennen, jagen of rijden.
 13. Vandaag de Beaphar Care+ en Burgess Excell binnengekregen, en beide worden opgegeten! Care+ heeft wel duidelijk de voorkeur bij alledrie. Ik ging trouwens nog wel een keer de verpakking extra checken, dacht even dat ik iets verkeerds had gekocht. Wat een rare brok met die kleuren en vormpjes. Doet mij denken aan gemengd voer. @Evee Aangezien je deze brok zelf verkoopt..Is deze wel goed genoeg om levenslang te geven, mocht de overgang naar SS niet lukken? 😅
 14. Ik eet nog precies hetzelfde eigenlijk. Ga sowieso bijna nooit uit eten en mijn diepvries is niet zo groot dus daar zit niet zoveel in. Vanavond gekruide gebakken aardappeltjes, groente uit de oven en stokbrood met kruidenboter.
 15. IreneM

  Joy spam topic

  De laatste lijkt een beetje vertraging in te zitten? Wel heel leuk zulke filmpjes 🥰
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .