Spring naar bijdragen

IreneM

Members
 • Aantal bijdragen

  456
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

IreneM last won the day on 18 November 2019

IreneM had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

97 Uitstekend

Over IreneM

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

672 profielweergaven
 1. Ik had vandaag ook pizza ­čśČ
 2. Gefeliciteerd Evee en man!
 3. Haha ik had juist op internet gelezen dat veel mensen er wel van onder de indruk zijn. Ik mag m zelf helaas niet eten vanwege gluten. Ik weet niet of je nog op zoek bent naar een andere? Maar je zou de Beyond burger van Beyond meat anders eens kunnen proberen, hoewel die ook gemaakt is om echt vlees na te bootsen. En echt ontzettend duur ­čśů, maar ik vind m zelf wel heel erg lekker.
 4. Die van mij komen van de opvang. Vroeger heb ik ze (helaas) ook wel uit een dierenwinkel gehad.
 5. Er zijn altijd wel dierenartsen zijn met spoeddiensten. Zou toch even zoeken naar iemand bij je in de buurt.
 6. Waarom bel je dan in godsnaam niet met de dierenarts?!
 7. Nog een gekke vraag over de oogdruppels trouwens.. ­čÖł Ik heb nu de druppels steeds op het oog zelf gedaan, maar ik vraag mij opeens af of het misschien beter is om het onderste ooglid iets naar buiten te 'trekken', zodat je het daarin kan druppelen?
 8. Bedankt, tot nu toe is ze gewoon goed te pas gelukkig. @Lienappelsien Ze krijgt inderdaad Fenbendrops, Dexamethason oogdruppels en voor de zekerheid ook Novocam. Weet niet zeker of ze pijn heeft, maar voor de zekerheid toch maar.
 9. Wat een mooi stel ­čą░
 10. Pff vanavond een half uur bij de dierenarts gezeten met Bo. Ze heeft een heel rare vlek in het oog zitten. De dierenarts denk dat het van EC kan komen, dus voor de zekerheid maar de behandeling gestart. Gelukkig heeft ze verder geen symptomen. Vind wel dat het oog er anders uitziet dan de foto's van Wilhelminapark, dus ik hoop dat het 'gewoon' een ontsteking is.
 11. Ja als er niks anders te krijgen is ga ik dat wel doen. Enige voordeel van nieuwe medicijnen zou zijn dat ze het misschien dan wel uit zichzelf eet. Carprofen moet ik onder dwang geven, wat niet leuk is om elke dag te doen ­čśů
 12. Ik baal ook enorm van Carprofen. Senna krijgt dat dagelijks tegen pijn. Novocam/metacam heeft ze ook gehad, maar dat werkte helaas een stuk minder goed dan Carprofen. De dierenarts ging nog even checken of er andere medicijnen zijn, maar ze dacht van niet.
 13. Zijn je konijnen inge├źnt? Door RHD bv kan een konijn vrij plotseling sterven. Hopelijk vind je snel een nieuw thuis voor de baby konijnen.
 14. Het ziet er heel leuk uit, maar kunnen ze niet met hun pootjes vast komen te zitten in die gaatjes?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .