Spring naar bijdragen

IreneM

Members
 • Aantal bijdragen

  329
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

72 Uitstekend

Over IreneM

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

530 profielweergaven
 1. Ik zat eerder dit jaar in dezelfde situatie en heb het even afgewacht, maar het gaat echt supergoed tussen die 2. Ik dacht echt dat het niet lang goed zou blijven gaan, maar tot nu toe is het nog prima. Een van de voedsters is al wat ouder aan het worden, ziet niet goed meer en loopt niet meer zo snel als de ander, dus als een koppeling niet nodig is bespaar ik haar dat liever.
 2. Ik moest op CU/SGP stemmen, maar dat ga ik dus echt niet doen. ­čśé Ik ben vrij zeker dat ik Groenlinks ga stemmen.
 3. Bij iemand die ik ken is het zelfs pas in het 2e jaar op de universiteit vastgesteld! Gelukkig weten jullie nu wat het is, hopelijk houden ze er goed rekening mee op de scholen waar hij terecht gaat komen.
 4. Een is wel zo goed als klaar, de ander is net begonnen.
 5. Sinds een jaar of zo begint het bij Senna ook op te vallen dat ze grijs wordt. Vooral op de kop inderdaad. Ze is 8 (kwam ik vandaag achter, ik dacht altijd dat ze 9 was ­čÖł)
 6. Veel sterkte! Wat een vreselijk voor jullie ­čś×
 7. Ziet er al mooi uit Evee! Ik heb zelf ook een dubbele deur. Ik doe alleen de bovenkant open. Er staat een krukje voor om er wat makkelijker in en uit te stappen, maar het lukt mij ook wel zonder.
 8. Ik heb de vegan Magnum almond gehad en die is zoooo lekker! Nog veel beter dan de 'gewone' . De vegan cornetto's zijn ook superlekker. Ik ben ook blij met vegan ijs, want ik kan niet zo goed tegen ijs van zuivel.
 9. IreneM

  Help !

  Kan je niet 2 koppels houden? Dus dat je Fenna een nieuw vriendje geeft?
 10. Dit was het resultaat bij de katten trouwens ­čśé
 11. Ok ik had nog een schattige van Bo maar mag niet meer uploaden.
 12. Ik heb de kattenhuisjes gekocht voor de konijnen en katten.
 13. Ik heb een dak van alleen gaas en dat bevalt mij eigenlijk wel prima. Ik heb een Trixie Deluxe XL konijnenhok, maar dat dak was niet bestand tegen de hoeveelheid regen, dus daar zit nu ook een ander dak op. Omdat de ren aan 3 kanten behoorlijk ingesloten staat tussen huis en schutting komt er niet zoveel regen in het hok. Het moet enorm hard regenen wil het echt in het hok regenen, maar dan is het nachthok alsnog altijd droog. De tegels worden inderdaad wel nat, maar omdat het een hok met dubbele verdieping is zitten ze dan meestal op de 1e verdieping. Het hok staat trouwens nog op een aluminiumframe, zodat het hout aan de onderkant niet nat wordt. Het is kwalitatief gezien niet zo'n goed hok.
 14. Nawh, schattig! Gefeliciteerd met Luna ­čśü
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .