Ga naar inhoud

IreneM

Members
 • Items

  2.399
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

IreneM won de laatste dag op 18 september 2021

IreneM had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

3.345 profielweergaven

IreneM's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

1,4k

Reputatie

 1. Kyra heeft het een paar maand geleden gehad. Nog niet weer teruggekomen gelukkig, maar dat zou ook wel heel snel zijn geweest.
 2. Oei, dat klinkt echt pijnlijk. Hoe is het gegaan? Beterschap voor Dunya!
 3. Ik heb vorig jaar ook de schefflera gestekt. Ik heb 2 toppen afgeknipt en 1 in een flesje water gedaan en 1 in de aarde. Beide deden ze het echt heel goed, kwamen behoorlijk wortels aan. Dus na een paar weken/maanden (geen idee meer) in dezelfde pot gedaan als waar de grote plant inzit. Deze had namelijk jaren geleden veel blad verloren aan de onderkant en zo wilde ik het een beetje opvullen. Maar sinds ik ze daar in heb gedaan zijn ze niet meer gegroeid en sinds het voorjaar zijn de stekjes langzaam de blaadjes aan het verliezen 😔
 4. Kyra is 8. Ze had laatst last van EC, maar gelukkig niet zo erg. Na een maand medicatie lijkt het weg te zijn, hoewel haar evenwicht niet meer optimaal is. Vergeleken met Loki die een stuk jonger is kan ik wel zien dat ze niet meer zo soepel is.
 5. IreneM

  Dag Koos

  Veel sterkte!
 6. Ik wist niet dat konijnen aubergine mogen. Die staat trouwens ook niet in de lijst van veilige groente op je site. Misschien een idee om die toe te voegen? 🙂
 7. 20 volgens mij. Wil er nog wat bijhalen, want het was niet zo'n goede winter.
 8. Kyra weegt zo'n 900 gram en Loki 1,2 kilo, dus kleintjes 😃 geen bewuste keuze overigens
 9. Wij kregen als kind konijnen van mijn ouders maar ik heb eigenlijk geen idee waarom. Of ze het zelf een goed idee vonden of dat wij erom gevraagd hadden? Maar daarna heb ik altijd konijnen gehad dus goede keus 😁
 10. Ik zou ze persoonlijk nog wat langer in een neutrale ruimte houden zoals de computerkamer. Misschien wel een paar weken als dat kan. Geen garanties natuurlijk, maar omwisselen kan dan altijd nog..
 11. De bakker waar ik brood bestel heeft de website ook dicht op zondag, dus je kan gewoon niks bestellen dan 🙃
 12. Ik voer het hele jaar bij. In de lente en zomer eten ze juist meer dan in het najaar en de winter 🤨
 13. Is het nu 5,5 week na de castratie of dat ze uit elkaar zijn? Als de castratie nog maar kort geleden is, is er misschien nog een kans dat er een wat zwakker is dan de ander?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .