Spring naar bijdragen

IreneM

Members
 • Aantal bijdragen

  382
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

75 Uitstekend

Over IreneM

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

596 profielweergaven
 1. Het ligt denk ik ook wel aan de kat? Als je thuis bent, is ze dan veel bij je in de buurt of bij je hond? Ik heb zelf 2 katten, waarvan 1 het prima zou vinden als ze de hele dag alleen is denk ik. Meestal ligt ze overdag ergens alleen te slapen, in de kast of onder de bank. De ander wil juist altijd bij mij in de buurt zijn. Als ik in een andere ruimte ga zitten, dan loopt ze altijd mee. Die zou ik dus niet de hele dag alleen laten.
 2. Haha ik zag de berichten op de facebookpagina wel. Ik ga nooit discussies aan op facebook, want dat is echt nutteloos. Ik snap zelf ook niet zo goed hoe mensen hun konijn zo in de vuilnisbak kunnen doen of achterlaten bij de dierenarts, maar ik vond de reacties van de mensen die dat respectloos vinden nog veel respectlozer. Ieder zijn ding toch. Ook opvallend dat iemand die dat respectloos vond de eigen konijnen in het bos begraaft wat gewoon illegaal is (en in mijn ogen dus ook respectloos).
 3. Op de veilige lijst staat dat konijnen nectarine mogen. Maar nectarine is een steenvrucht, dus deze mogen konijnen toch juist niet dan? Een nectarine is eigenlijk een gemuteerde perzik en de perzik staat wel weer op de giftige lijst. Hoe zit het nu? 😅
 4. Sterkte, wat sneu 😞
 5. Huh komen ze zo in je appartement terwijl je er zelf niet bent? Ik zou het weghalen als je toch geen last hebt van kakkerlakken.
 6. Wekker zetten? Als ik een konijn zo ziek heb ga ik er minstens elke 2 uur uit om te checken en eventueel dwangvoeren. Vaak is de temperatuur ook te laag, dus dan hou ik dat ook in de gaten en eventueel kruiken opwarmen/weer goed leggen. Als het konijn al uit zichzelf eet misschien 1 of 2 keer per nacht.
 7. IreneM

  Jippie topic 2019

  Wat een opluchting @MichelleloveElmo ! Heb je nog gevonden hoe hij ontsnapt is? Voordat hij er straks weer vandoor gaat. 😅
 8. IreneM

  Lily fan-page :)

  Wat een schatje 😍 Hoe gaat het met haar pootjes?
 9. Heeft ze een nest gemaakt? Kan ze zwanger zijn? En wil ze nog wel eten?
 10. Klinkt als een gefrustreerd konijn. Heeft hij wel genoeg ruimte, een vriendin en iets om zich mee te vermaken? Anders misschien toch kijken naar een bak die je vast kan zetten.
 11. Alsof een marter of roofvogel zit laat tegenhouden door een schutting.. Je kan echt beter de ren overdekt maken.
 12. Ik heb gekozen voor begraven in eigen tuin, hoewel dat niet helemaal klopt. De meeste van mijn konijnen liggen bij mijn grootouders in de ' tuin' (meer grond die bij de boerderij hoort). Hoewel er ook een begraven is bij mijn ouders.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .