Ga naar inhoud

Morgen is het zover.. Bailey's oogje wordt verwijderd. :(


Boefje

Aanbevolen berichten

Nou dan is het zover, veel meer voorbereiden kan ik niet doen. Ik heb geprobeerd de afgelopen dagen hem zoveel mogelijk aan te laten komen in gewicht. En sinds twee dagen mag hij lekker rondlopen door mijn slaapkamer wat voorheen verboden toegang was. Maar als ik zie hoe hij opbloeit is het de moeite waard om mogelijke plasjes in tapijt te moeten schoonmaken. Hij is ineens weer levendig en nieuwsgierig. Waar hij eerder maar aldoor lag te slapen, nu ligt hij onder het bed te chillen..en af en toe komt hij even naar de woonkamer om wat te eten. Hij snoept de laatste twee dagen ook echt alleen. Ik heb overal wat liggen. Hooi, biks, geweekt biks, groenten, kruiden, havermout met erwtevlokken. Je moet wat he aangezien hij zijn biks niet meer zo best eet. Ik heb een filmpje gemaakt gisteren. Die had ik in het ander topic al geupload maar doe het hier nog maar een keertje. Het is niet zo best kwaliteit. Gemaakt met mijn telefoon. Dat donker wollig vlekje wat rondhupst is Bailey :he:

>http://www.youtube.com/watch?v=XGSgLVh3eoM&feature=player_detailpage

aangepast door Boefje
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 211
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hihi ja tis echt een schattie he.. Nou ik had protexin besteld en ook al betaald, maar dat ging via zo'n stomme omweg.. je weet wel. Eerst wachten op een mail met de gegevens. Dan het geld overmaken. Dan krijg je zogenaamd bericht. Nou dat heb ik dus nog niet ontvangen. Heb het donderdag besteld. Ik kon het ook wel op een andere site doen maar dat was gelijk twee keer zo duur. Ik heb nog wel van A. Vogel zakjes voor de darmflora herstellen. Maar liever iets speciaal voor diertjes natuurlijk. Nou wie weet krijg ik binnenkort nog wel bericht daarover. Verder heb ik alles wel hoor. Dekentjes, groente, biks en ander soort voer. Dwangvoer ga ik vragen aan de dierenarts. Flesjes voor warm water heb ik ook wel.

Wat zenuwen betreft.. daar loop ik al dagen mee rond. Angst dat het dus niet goed zal gaan nog veel erger. Je ziet zelf hoe vrolijk hij nog is op dat filmpje. zou wel heel erg zijn als ik dan maar even bedacht dat dit beter zou zijn en hij er niet meer levend uit komt. Getverdemmie.. ik haat dat gevoel! Ik hoop echt dat het goed zal gaan. Daar ga ik dan maar van uit. Morgen ben ik een wrak let maar op mijn woorden. Die uren van de operatie en ontwaken uit narcose gaat een eeuwigheid voelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh fijn! Dank je! Zou je mij in een pbtje je adres kunnen doorgeven en wanneer je eventueel thuis bent? Ik moet zo eerst even ziekenhuisbezoekje doen..dus ik weet niet precies hoe laat ik kan. Als ik weet wanneer jij kan of thuis ben dan kan ik me daarop aanpassen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt iedereen Bailey kan het goed gebruiken. Pfff ik wou dat het dinsdag was ofzo... ik probeer al niet meer te veel naar hem te kijken..af en toe wel een knuffel of aai, maar ik maak mezelf alleen maar gek. Hij ademt raar of hij ligt te veel en te lang en dat zint me dan ook niet... en dan wil die niet eten dus dan maak ik me daar weer druk om..en dan een uurtje later zie ik hem weer een paar hapjes eten en dan huppelt ie weer vrolijk weg..

Telkens denk ik het gaat niet goed komen als ik hem zo zie en dan ineens dan doet hij weer iets waardoor ik mij gerust gesteld voel. En dan een tijd later denk ik weer nou ik weet het niet hij zit er wel heel zielig bij..

Was het maar een tekenfilm dan had ik mezelf ff knock out geslagen en werd dan weer wakker als alles voorbij was :he: :bigboulay:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank je, zou nu eigenlijk al op bed moeten aangezien ik vroeg op moet.. en ik zie mijn bolliewollie in de deuropening van mijn slaapkamer liggen en naar mij kijken en ik denk och arme poepie.. het liefst knuffel ik hem uren lang en ik ga hem zo nog even een knuffelsessie geven voor die z'n kooi in gaat. Ik wil er niet aan denken dat dit misschien wel zijn laatste rondje door het huis zal zijn of zijn laatste knuffelsessie. Helemaal van niks wetend ligt hij daar geen idee wat er morgen hem te wachten staat. Dit soort dingen nemen jaren van mijn leven weg. Nou hopelijk gaat het goed komen allemaal. Ik ga vast de computer afsluiten en me klaarmaken voor bed. Zal vast niet goed slapen. :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Iedereen bedankt het heeft geholpen! Hij is weer bij mij thuis. Hij is erg zielig hoor...met een kaalgeschoren koppie. Het ziet er ook best eng uit.. Hij was op zich best levendig toen ik hem in zn kooi liet. Hij wilde al weer uit zijn flesje drinken en hij had een hapje witlof gehad, maar wilde zich daarna wassen en viel achterover! :shocked::( Ik schrok me een ongeluk. Gelijk hem een beetje vastgezet tussen dekentjes en een flesje warm water... hij heeft een blaadje weegbree gehad en een sprietje hooi.. dus hij heeft nog wel wat gegeten gelukkig.. ik hoop alleen niet dat hij zich constant gaat wassen want volgens mij mag het niet! Ik weet het niet natuurlijk of het kwaad kan..maar liever niet lijkt mij dus niet teveel natte producten geven. Had ik al een aardbeitje en druifje klaarliggen..maar die durf ik nu niet meer te geven want daar gaat hij gegarandeerd zichzelf van wassen. Zo'n vieze plaksnoet van de druif en aardbei.. nu nog maar even niet. Arm poepetje... Hoop dat hij zich gauw weer beter voelt. Uiteraard is deze koningin van stress gelijk alweer bezig met het volgende punt. Ik zie nog een verdikking bovenop zijn koppie... die had hij voor de operatie ook al vlak boven het oog. Nu heeft hij dat nog steeds dus ben bang dat die onsteking niet volledig weg is..... maar ja daar kan ik nu niks aan doen op het moment.. hopelijk gaat het met de AB weg. Ik heb nog geen arts weer gesproken..kreeg Bailey zo mee van de assistente. Zonder pijnstilling, zonder metacloral. Alleen AB voor eventuele onstekingen nog. Hij heeft wel pijnstilling injectie gehad en woensdag ochtend moet ik weer voor controle komen dus dan krijgt hij wel wat mee als het goed is. Nou ik ga weer even naar mijn kroelbeertje.. zielig popje. Maar opgelucht dat hij de operatie enzo heeft doorstaan. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .