Ga naar inhoud

Stamper niet oke ???


Britt

Aanbevolen berichten

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb het verhaal van voor af aan gelezen.. Als iemand mij kon zien zitten had deze vast gedacht dat ik klaar was voor een sessie anger management. Alleen al de taal fouten het is "de DA zei" en niet "de DA zij".. naar een konijn verwijzen als "het" is al helemaal respectloos. Als ik een dubbeltje kreeg voor iedere keer dat er werd gezegt een andere DA te proberen of een second opinion..dan was die lotto trekking van 27,5 miljoen er niks bij. Deze dames kiezen er voor om liever korting te krijgen dan een goede behandeling. De tijd en energie die een ieder er hier in investeerd om ze duidelijk te maken dat dat niet de snelste/correcte manier is om je dieren te helpen, zal hopelijk ooit zijn vruchten afwerpen!

Britt, Clair, jullie zijn 15 jaar en hebben er voor gekozen om de verantwoordelijkheid te nemen over deze dieren. Deze verantwoordelijkheid neem je niet door financieel gemak voorop te stellen. Dan maar geen dieren! Er wordt hier wel 100 keer aangeraden een andere DA te raadplegen. Zet die koopigheid aan de kant, als je 15 bent en de verantwoordelijkheid neemt voor dieren die afhankelijk zijn van jou, dan heb je het recht niet om koppig te zijn. Het gaat niet om jou maar om je dieren!

De ziekte van prolaps, zoals jou dieren arts zei, bestaat niet als je het antwoord leest van je mede BB. En een hernia, zeg ik je uit eigen ervaring, das een stukje kraakbeen uit je ruggewervel wat een zenuw kan beknellen, niet je spier. Je kunt hierdoor gevoel in je been verliezen, maar ook kracht. Over de rugklachten maar te zwijgen ( maar goed, dit is een terzijde )

Ik hoop dat jullie intussen contact hebben gehad met een DA die een behandel plan opzet voor al je konijnen.

Succes

aangepast door Sherrifke
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als jullie niet meer gaan reageren, zoeken jullie het ook zelf maar uit.

Sorry dat ik het zeg, maar ik vind dat jullie hélemaal niet jullie best doen!

We zijn er pas na 7 pagina's (!!) aandringen achter dat Stamper E.Cuniculi heeft! En dan nóg blijven jullie erbij dat jullie DA konijnkundig is! Denk eens na! Denk niet alleen aan de korting die je krijgt! Want wat heb je aan korting, als Stamper alsnog dood gaat?! Dan heb je je geld alleen maar weggegooid!! Als jullie nou wat sneller actie zouden ondernemen, dán pas zien we dat jullie je best doen! Ja, het gebeurt wel... Maar pas na een dag! Het zijn jullie huisdieren hoor! Zij zijn afhankelijk van jullie!

En ja, ik begin over Champ en Chance. En waarom? Omdat die topics ook op deze manier begonnen. En daarna zijn jullie weer verdrietig omdat er een konijn dood is? Sorry, maar wij zien dat dus al aankomen. Jullie weten hoe ik denk over het feit dat jullie zo veel konijnen hebben. En ik blijf bij deze mening. Sterker nog, topics als deze versterken mijn gevoel alleen maar.

Ik kom misschien hard over, maar ben zulke topics spuugzat. Elke keer zijn de konijnen weer de dupe! :grrrrrr:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben ook alles nog een keer gaan lezen en eerlijk gezegd begin ik een beetje boos te worden om de reacties en het handelen van de dames. Wat me vooral erg boos maakt is het excuus: geen geld hebben. De dierenarts geeft ons korting enz enz. Ik heb ook geen geld gehad. Ik heb van vrienden geld moeten lenen om te kunnen eten en toen Martin in die maand heel erg ziek werd had ik ook de keus: alles proberen of gelijk in laten slapen. Ik heb met de KK DA afgesproken om een betalingsregeling te treffen en heb wederom geld geleend. Ik had liever zelf niet gegeten dan dat ik de kans dat Martin zou overleven voorbij had laten gaan!!!

Als je niet voor je dieren wil zorgen of als je door geldproblemen niet voor je dieren kunt zorgen, hoor je geen dieren te hebben... Boosheid slaat ook om in verdriet omdat er zo lang genegeerd wordt wat geadviseerd wordt. Vraag dan ajb ook niet om advies als je er toch niets mee doet.

*neemt een paar keer diep adem en telt ook tot 100*

aangepast door busylizzzy
Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb gebeld naar Oss,

het is nu gesloten ,

tussen half 7 en half 8 kun je bellen voor afspraken en als ze het hebben,

brengt Tamara het morgen mee, dus dan hebben we het morgen of woensdag als het uitkomt om te komen naar hun,

ik laat jullie weten

sorry voor mijn gedrag,

maar wij proberen ons best te doen !

Link naar reactie
Delen op andere sites

We weten ook wel dat jullie proberen het goed te doen. Maar het gaat erom dat je onze adviesen wat sneller aan moet nemen dat voorkomt gewoon veel leed.

Jullie DA kent de ziekte, ja dat mag ik aannemen daarvoor heeft hij geleerd. Maar hij heeft het niet in de gaten gehad. Terwijl een mailtje naar utrecht al een heel andere conclussie had. Nee mvan mij aa ndat hoe aardig ook niet elke DA Konijnkundig is. Dat wil niet zeggen dat het een slechte DA is maar gewoon niet gespecialiseerd in konijnen.

Als stamper dit al een aantal maanden heeft is het helemaal zaak voortgang te maken met de panacur kuur.

Ik begrijp dat het voor jullie niet leuk is als mensen elke keer Champ en Chance erbij halen. En ik weet ook dat het jullie echt heel veel verdriet heeftgedaan, en ik weet ook dat jullie echt het allerbeste met jullie nijnen voor hebben.

Het duurt alleen vaak zo lang voor jullie een beslissing nemen en jullie komen zo koppig over door elke keer maar weer naar de DA te gaan die in onze ogen eigenlijk bewezen heeft niet helemaal konijnkundig te zijn.

Geloof me we willen jullie niet te grond in boren of kwetsen. We willen jullie en jullie konijnen gewoon heel graag helpen.

Ik word persoonlijk niet boos van jullie maar af e ntoe wat verdrietig dan denk ik kom op een beetje minder koppig. Het gaat elke keer met stappen de goederichting terwijl ik niet stapjes zou zetten maar zou rennen. Ik vind jullie superschatten en ik weet dat jullie het dierenhart op de goede plaats hebben. Maar die koppigheid is af en toe zo moeilijk.

aangepast door Saf
Link naar reactie
Delen op andere sites

dat is ook moeilijk. maar geeft het geen goed gevoel als je er alles aan doet om het ze toch te laten redden? en hoe langer je wacht hoe moeilijker iets te behandelen is en dan wordt het alleen maar duurder en is de kans groter dat ze het ondanks een behandeling niet redden. daarom proberen wij dat julie sneller onze adviezen aannemen

Link naar reactie
Delen op andere sites

daar ben ik het ook wel mee eens. als ouder ben je verantwoordelijk voor je kinderen en de dieren die zij verzorgen. tuurlijk breng je ze hierdor verantwoordelijkheid bij, maar je moet ze hier wel in steunen. ook om te laten zien dat verantwoordelijkheid ook inhoud dat je iemand soms moet helpen. je kunt met een kind wel afspreken dat hij zelf voor de diertjes meot zorgen en zelf de kosten moet dekken, en tuurlijk zegt een kind dan is goed. alleen kan een kind nog niet echt vooruit denken en de consequenties overzien. een kind denkt er niet bij na dat ziets geld kost wat ze misschien niet hebben.

(in dit geval reken ik britt en claire tot kinderen aangezien ze nu 15 zijn en dus nog jonger waren toen ze de nijntjes kregen. ook op een leeftijd van 15 kun je nog niet alle gevolgen overzien)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er ligt zeker een verantwoordelijkheid bij de ouders, maar dat is geen reden om te handelen zo als het hier op de afgelopen 20 toppics is gedaan. Als ze hier dan komen voor advies, dan mag er ook wel es een keer iets van aangenomen worden, in plaats van koppig te zijn.

de zorg hier is voor de konijnen... die van ouders die neem ik er niet bij...

Link naar reactie
Delen op andere sites

ook jij hebt gelijk. maar dat had ik al eens gezegd. dus dan viel ik in herhaling :P

als je advies vraagt moet jet opvolgen. ook als dit niet is wat je in gedachten had en het toch geld kost. als je het vertikt om advies op te volgen moet je geen advies vragen. ook daarin ligt deels een taak van de ouders vind ik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

eigenlijk gaat het steeds zo. steeds maar aan rommelen... adviezen negeren.....nog meer adviezen negeren en smoesjes verzinnen. en uit eindelijk komt het toch nog goed en volgens ze een advies op.

waarom dan niet direct het advies opvolgen? gaat een stuk sneller en scheelt een hioop ergernis. waarom vraag je adviezen als je ze negeert?

jewel hoor kijk maar:P

Link naar reactie
Delen op andere sites

inderdaad. dat is het belangrijkste. met mijn bericht bedoelde ik ook dat ze als ze om advies vragen ze die dan ook op moeten volgen. maar ze rommelen eerst aan vragen advies, negeren dat, blijven advies vragen, negeren dit nog steeds en bedenken smoesjes en vervolgens zien ze het licht en gaan toch welnaar de DA. soms helaas als het al wat aan de late kant is. ook bedoelde ik dat hun ouders hun ook eentrap onder de kont zouden moeten geven en ze naar een goede da moeten sturen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wordt hier een beetje moe van.

Ik ben bijna in staat om zelf naar uden te reizen en die konijnen daar op te halen!

Ik mag hopen dat brit en clair de da ondertussen gebeld hebben (ze hadden ook gewoon naar hun normale da gekunt, en daar de medicijnen op kunnen halen, maar goed) en ze morgen (liever vandaag) de medicijnen hebben die ze nodig hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zit best vaak op het forum.. zomaar te lezen... heb nooit wat gezegd over al die topics over jullie konijnen... maar dit vind ik wel heeeeeel sneu voor stamper..

ben wel blij dat het nu tot jullie door dringt. alleen het is altijd het zelfde liedje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .