Ga naar inhoud

Dagboek van Harold, Sofie en Brenda


Evee

Aanbevolen berichten

Nu ik dat filmpje zag, dacht ik ineens aan onze Tervuerense herder. Die at inderdaad ook weleens  eieren. Ik heb me er altijd over verbaasd: brrrr die eierschalen.

Die hond voor dat hok. Haha, bij mij zouden ze gelijk in de stress schieten. Dat vinden ze bij mij vast nog enger dan de kat. Als je aan onze kat zou vragen: zie jij die ren met die twee konijnen zou hij miauwen: ren? konijnen? waar heb je het over?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het verbaasde mij eigenlijk wel dat Finn de tegels gebruikte om het kapot te maken, meestal is hij niet zo slim 😂 Namu bijt er in, voor haar was het ook al de derde keer paasei zoeken 😄  Ze krijgen toch af en toe wel eens een eitje bij hun eten. Maar meestal maak ik al een beginnetje voor ze. 

  • Vind ik leuk 2
  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

De dames hadden wat ruzie gehad afgelopen zaterdag, en daardoor is Brenda door Sofie op haar neus gebeten. Het was zondag ook echt wat dik, dus ik maakte mij al zorgen. Maar inmiddels ziet het er gewoon weer normaal en rustig uit. Onrust heb ik verder ook niet meer gezien bij de dames, gelukkig. De twee dames zijn geen dikke vriendinnen, maar het ging eigenlijk gewoon goed samen. Geen vriendjes, wel acceptatie. Wat voor mij prima was, ik wil namelijk graag terug naar één koppel konijnen. Ik kan helaas niet goed terugzien wat nou de aanleiding was van het jagen en het bijtmomentje op de camera's en ze doen dat natuurlijk ook op een moment dat je er net niet zelf bij bent. 

  • Verward 1
  • Verdrietig 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze liggen hier niet tegen elkaar aan, nou ja, wel als Harold er tussen zit als buffer. Maar zonder hem niet. Meestal is Harold maar druk met zijn "harem", zoals ik het noem 😄 Een paar uur lekker bij de één zitten, knuffelen, wassen en slapen, dan weer wisselen naar de andere vrouw 😉 Hij heeft het er maar druk mee.

Maar ik realiseer mij daardoor wel dat het geen enorm stabiel drietal is, als Harold weg zou vallen, bestaat de kans dat ze toch weer in twee koppels moeten. 

  • Verdrietig 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
Op 20-4-2024 om 15:46, Evee zei:

Grumpy bun Sofie kan zelfs grumpy groente eten

Hahaha de foto doet mij denken aan een bejaardentehuis in Kortgene in Zeeland waar ik eens een keer op bezoek geweest ben.

Ik liep door de gang en er gingen diverse deuren open en de dames (waren alleen dames die keken) keken bij wie ik op bezoek ging. O, het is er ene voor B, hoorde ik.

Hier zie je een konijn op de voorgrond en op de achtergrond catcubes met in ieder een konijn. Die doen me aan de nieuwsgierige dames uit Kortgene denken.

Leuke foto!

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .