Ga naar inhoud

Konijn met uitbehandeld abces aan beschadigd geslachtsdeel


Aanbevolen berichten

Het klinkt echt heel goed. πŸ‘Β Mijn DA had toen ook al gezegd dat amputaties wel zware ingrepen zijn, maar vaak echt wel goed herstellen. Nieuwe korstvorming is op zich onderdeel van het genezingsproces. Soms hebben 4x een korstje voordat alles geheeld is. Dat komt omdat het er vaak te vroeg afvalt, vanwege wrijving of krabben. Tja.. je kan hem niet uitleggen dat hij het niet moet doen. En je kan het ons wel uitleggen, maar ja, wie heeft er niet ooit eens toch een korst opengekrabt.

Β 

Ik snap best dat Lio op zijn hoede is - die denkt: oh *konijnendropjes*, er komt weer wat. Maar heel fijn dat hij gewoon vrolijk en blij is. Straks al deze nachtmerrie voorbij is zullen we allemaal blij zijn met de goede afloop. Ik zou er ook vertrouwen in hebben.

  • Vind ik leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Toen ik 10 dagen geleden op controle was, was de DA echt wel optimistisch. Ook wel steeds realistisch dat nooit volledige garantie kan....Ik heb nu gemaild om te overleggen wat moet gebeuren. Ik hoop ook echt dat we er snel bij zijn om die ontsteking de kop in te drukken. De wonde was echt niet min dus dat herstel vrij lang zou duren had ik wel min of meer verwacht maar het mag inderdaad niet veel langer meer duren nu. Terug 3 keer per dag ontsmetten, metacam. Ik aanzie het een week en ga dan terug mailen. Wat als... is nog niet aan bod gekomen... πŸ˜”

Β 

Link naar reactie
Delen op andere sites

12 uren geleden, Lio en Leia zei:

Wat wel al heel positief is, is dat hij de binnenkant van zijn pootje niet meer nat plast. Alles blijf mooi droog. Zal voor hem toch ook een beter gevoel geven. Hij heeft dit twee jaar gehad...

Geeft ook al minder aanleiding tot ontstekingen 🀞

Dit is echt al een hele vooruitgang.

Β 

🀞🏻

  • Vind ik leuk 1
  • Mee eens! 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .