Ga naar inhoud

Annasbeestenbende

Members
 • Aantal items

  1478
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Alles dat geplaatst werd door Annasbeestenbende

 1. Mijn ren is 8 m2, ik heb een schaduwdoek over de ren. Een schaduwdoek van 360x360x360 en dat is genoeg om de ren koel te houden.
 2. Sterkte met het verlies van lieve Pluis ❤️
 3. Ik geef selective aan mijn konijnen omdat ze het goed eten en het een prima brok is. My hobby first rabbit brokken vonden ze niet zo lekker 😅 en daar kregen ze rode urine van. Nu hebben ze selective en dat eet iedereen goed!
 4. De vleermuizen woonden in een krot
 5. Afgelopen vrijdag! wanneer heb je voor het laatst thee gedronken?
 6. Ik probeer het soms, maar meestal klik ik het weg. ben ik de enige die soms konijnenkeutels met zijn handen oppakt?
 7. Ik heb een aanhangernet over de ren!
 8. Hoi! Loeki heeft een klit in zijn haardos. Moet ik die eruit knippen of laten zitten?
 9. Toen ik klein was wilde ik heel graag een konijn. Na heel lang zeuren en vragen kreeg ik een konijn uit een nestje van een kennis. Pluisje. Mijn zusje kreeg ook een konijn, Snufje. Het waren twee rammen die we samen in een hok hadden gestopt 😬 ze gingen natuurlijk vechten en toen kregen ze allebei een eigen hok. Na Pluisje kwam Russie. Na een tijdje mocht hij loslopen omdat hij altijd terug kwam. Toen Russie overleden was wilde ik toch weer graag konijntjes. Ik had ergens gelezen dat konijnen samen moeten dus ik ging op zoek naar twee konijnen die samen konden. Ik wilde het die keer graag goed doen. En via Soltar en Hazel ben ik op bunnybunch gekomen 😄
 10. Welkom! Wat een leuk pluizebolletje is Gizmo 🥰 Lijkt een beetje op mijn Loeki! Milo is ook echt een snoepje🥰
 11. “Ik snap niet dat ons mens ons gras in zo’n vervelend rond ding doet 🙃”
 12. Bij de opvang waar ik Foep heb laten koppelen vroegen ze of ik het vaccinatieboekje mee wilde nemen indien Foep gevaccineerd was (is het geval) en anders was het verblijf in de opvang op eigen risico.
 13. Beterschap en fijn dat je het zo snel door had!
 14. Sterkte met Shep, Vlekje en Binky! ik heb even een kort vraagje; Als ik Foep aai gaat ze er meestal lekker bij liggen. Meestal maakt ze ook een knarsend geluid. Is dat omdat ze het lekker vind dat ik haar aai?
 15. Sterkte en beterschap ❤️‍🩹🤗
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .