Ga naar inhoud

Annasbeestenbende

Members
 • Items

  1.988
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  14

Alles dat geplaatst werd door Annasbeestenbende

 1. Dat weet ik niet, Foep is ong 7 en heeft wel kwaaltjes. Soltar en Hazel zijn ong 6 en Hazel heeft wel haakjes. Ik weet niet hoe oud Loeki is. Gelukkig heeft hij geen kwaaltjes. Hij heeft wel flink wat grijs haar.. het asiel zei: hij is ergens tussen de 2 en 8. Dus hij kan 9 zijn, maar ook 3 en alles daartussen 😅 ben ik de enige die vandaag iets verbouwd heeft bij de dieren?
 2. Vangen , altijd handig. een pilotenmuts
 3. Welkom op bunnybunch!
 4. Dat moet met kerst zijn geweest, een glazen kerst bal (helemaal doorzichtig) wanneer heb je voor het laatst is met een konijnen thema gekocht?
 5. Loeki doet graag alsof (hij duwt zijn oortjes naar achter, maar hij heeft zoveel haar dat ze verdwijnen)🤣 hij heeft mini staande oortjes 🥰 toen we Foep lieten koppelen wilde ik graag een konijn met staande oren omdat ik al drie hangoren had! Als ze een konijn met hangoren uiteindelijk liever had gewild was dat ook goed geweest hoor 😄. Foep vind Loeki wel leuk!
 6. Nee, ze zijn niet zindelijk, laten het overal vallen. Ik heb het vaak geprobeerd, maar het lukt niet! Ze doen het ook niet op 1 plek, maar echt overal. Ik ben dan ook de gene die elke dag de hele ren veegt 😂 maar ik vind het prima. En ook heerlijk om zo tussen de konijnentjes te zitten elke dag 😄 zo ziet het eruit als ik geveegd heb!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .