Spring naar bijdragen

Koosje

Members
 • Aantal bijdragen

  1945
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  39

Koosje last won the day on 29 Januari

Koosje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1100 Uitstekend

Over Koosje

 • Rang
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3097 profielweergaven
 1. Leeuw. Tja, ik wou eigenlijk Tijger noemen maar dat ligt zo voor de hand dat ik 'm maar Leeuw noem 🀣
 2. Het had op een subtielere manier gekund, daar ben ik het wel mee eens. Ze komen natuurlijk wel in the picture zo. Maar ja, om nu met de tracktoren de snelweg op te gaan??? Ten eerste mag dit niet want je moet minimaal 70 km/h kunnen en dat kunnen de meeste tractoren niet. Ze moeten vanmiddag allemaal weer terug en als ze dan weer de snelweg opgaan, allemaal bekeuren! Verder vind ik dit wel een goed protest maar of ze er ook daadwerkelijk iets mee bereiken?
 3. De boeren worden negatief neergezet vanwege de stikstofproblematiek terwijl de grootste uitstoters van stikstof de industrie, het vlieg- en het rijdende verkeer is. Ik geef de boeren groot gelijk dat ze in protest gaan want wat zou jij doen als je bedrijf ten grabbel wordt gegooid???
 4. Tijd om weer eens wat muziek in de "tent" te plaatsen πŸ˜„ Vandaag eventjes in 1 uurtje gemaakt..
 5. Koosje

  Hoeveel ruimte?

  Aha, niet echt roofdier veilig.. Dit is de ren van Koos, inclusief onderste gedeelte van het hok, een kleine 4 vierkante meter.
 6. Dank voor de felicitaties. πŸ™‚
 7. Gisteren was mijn vrouw jarig. Als kado heb ik haar een vergroting (80 x 60 cm) van deze foto op linnen gegeven. Is erg gaaf en haarscherp geworden. En ja, heb de foto zelf "geschoten". πŸ™‚
 8. Hebben jullie wel eens beelden van een vlinder in slow motion gezien? Nou, daar komt die dan πŸ™‚
 9. Met super glue aan mijn pootjes turend door de tunnel 🀣
 10. Aha, het eerste konijn met Alzheimer 🀣
 11. Ik heb vanmorgen deze foto gemaakt welke ik met jullie wil delen. Libelle op lavendel
 12. Niets van dat hier. Regen, noodweer? 'T is nog 33 graden hier..
 13. Hier is het zo'n 40 graden. Koos houd zich rustig, gelukkig maar. Vannacht koelt het af naar 24 graden. Morgen weer rond de 38, net zoals gisteren. Pffft, heet...
 14. Zet er maar extra schroeven in. Zelf voor muizen wordt het dan een belemmering. Ik zou mij er geen zorgen over maken πŸ˜‰
 15. En als je het niet vertrouwd kun je altijd nog in de golven een schroef met afdekdop plaatsen zodat de opening gehalveerd wordt. Net zo als de schroeven links en rechts.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .