Spring naar bijdragen

Koosje

Members
 • Aantal bijdragen

  1929
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  39

Koosje last won the day on January 29

Koosje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1088 Uitstekend

Over Koosje

 • Rang
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2983 profielweergaven
 1. Hier kunnen egels gewoon onder de heg door om in en uit de tuin komen. Ook kunnen ze richting de voorkant ontsnappen. Zelfs kwam er eentje vorig jaar via de voordeur naar binnen. Mijn vrouw schrok zich een hoedje, de egel bleef rustig in de gang zitten. Met behulp van een emmer, waar ik het dier had ingezet, weer losgelaten in de achtertuin. Daarna was de egel snel weg 🤣
 2. Koosje

  Muziek-topic

  Gisteren deze Track gemaakt. Heb een camera op de brommer geknutseld en een stukje hier van de omgeving gefilmd met de hoop wat mensen tegen te komen. En, dat is gelukt. Inclusief ikzelf, precies op 1 hand te tellen 🙂
 3. Koosje

  Een hobby delen.

  Die rode scooter is van een scootervriendin van ons. En daar had ik dat nummer over gemaakt. De zwarte brommer (Yamaha) is sinds eind maart van mij. Ik heb 'm Black Pearl genoemd en is in 2003 op World kenteken gekomen en is rechtstreeks vanuit Japan door mijn scooterdealer naar Nederland geïmporteerd.
 4. Koosje

  Een hobby delen.

  In april had ik dit filmpje en de muziek daaronder gemaakt. Met zijn 2-en even een eindje wezen touren 🙂
 5. Koosje

  Muziek-topic

  Heb ik de link van de verkeerde versie geplaatst. Dit komt omdat ik bij de scooterclub een muziek topic heb lopen en alle door mij gemaakte stukken met aanpassingen heb geplaatst. Excuse me. Hierbij de goede versie.
 6. Koosje

  Muziek-topic

  Deze Track heb ik al een paar maanden geleden gemaakt. Ik hoop dat jullie 'm mooi vinden. Oortjes in en genieten...
 7. ik mag toch hopen dat de weer- en dan met name de temperatuurverwachting van buienrader voor de aankomende week niet gaat uitkomen...
 8. Da's een flinke lap grond. Is er wel een iemand in Zwillbrock geweest? Net over de grens bij Groenlo is het Zwillbrocker venn. Elk voorjaar strijkt daar een kolonie flamingo's neer om te broeden en in het najaar trekken ze weer weg. We waren er met de fietsen geweest vandaag en heb een paar foto's gemaakt. Op de eerste foto zijn de flamingo's zo'n 150 tot 200 meter van de observatiepost vandaan. Op de tweede foto zo'n 50 meter.
 9. Vorig jaar had ik een paar nestkastjes gemaakt met een gat diameter van 32 mm. Dit jaar was 1 er bezet door een pimpelmezenpaartje. Vanmorgen zaten we aan de koffie. Zat er continue 1 jong voor het gat. De camera opgesteld en een stukje gefilmd. Mijn vrouw kon met haar mobiel precies het moment van uitvliegen filmen. Zo schattig dit 🙂
 10. Koosje

  Een hobby delen.

  Yeah. Ik sta met mijn brommertje in het mei nummer van de Scooter & Bikexpress.
 11. Koosje

  Een hobby delen.

  Vandaag een tourrit met oude 2 takten gereden die georganiseerd was door Tourclub Oldtimer Bromfietsen Hengelo (GLD), afgekort T.O.B. Een rondje van zo'n 100 kilometer. Ondanks het wat grillige koude weer enorm genoten en ik was met de enige 4 takt onder de gelederen. De foto's die ik met mijn smartphone heb gemaakt het ik samengevoegd in onderstaand filmpje. #dikke tweetaktwalm in mijn neus# 🙂
 12. Koosje

  Een hobby delen.

  Voor Black Pearl, want zo noem ik de bromfiets, heb ik 3 onderdelen uit Japan laten komen. Een nieuwe chromen koplampring want de oude was aan 1 kant gedeukt en vertoonde schaafsporen. Een nieuw knipperlichtglaasje want de oude was ook beschadigd en een nieuw hoesje om de koppelingskabel daar in de oude een gaatje in zit waar het niet behoord te zitten. In een mum van tijd had ik de 3 onderdelen verwisseld. Kostte wel een paar centen maar nu is Black Pearl aardig naar mijn zin. De oude onderdelen De nieuwe gemonteerde onderdelen Voor de verzekering moest ik 'm laten taxeren daar ze geen idee hebben wat de waarde van de bromfiets is. Dit type 50cc brommer is nooit op de Nederlandse markt verschenen. De bromfiets voldoet boven mijn verwachting en met een gemiddeld benzine verbruik van 1:60 is die super zuinig. Zeg nou eerlijk, is het geen plaatje?
 13. Afgelopen paasweekend zijn mijn vrouw en ik in Utrecht geweest. Mijn dochter en haar vriend hebben daar dichtbij het centrum een appartement. Ze zijn vrijdagmorgen op vakantie gegaan en hadden de sleutel bij ons achtergelaten. We hadden achterop de auto onze fietsen meegenomen en heerlijk rondgefietst. 1 dag naar Haarzuiles (kasteel de Haar) en de Loosdrechtse plassen terug naar Utrecht. Een rondje van 63 kilometer. De volgende dag (eerste paasdag) de andere kant op. Fort Rijnauwen, pyramide van Austerlitz, Huis te Doorn, Odijk, Bunnik, Amelisweerd, Utrecht. Rondje van 54 kilometer. 2e paasdag het Speelklok museum in Utrecht bezocht en naar de botanische tuin vlakbij de universiteit van Utrecht. Echt hele leuke dagen gehad en Utrecht is een top stad!!!
 14. Ik zie dat de foto's niet meer werken jammer genoeg. 😞 Afijn, koos heeft gisteren zijn jaarlijkse check-up en inentingen weer gehad. De DA vond hem er prachtig en gezond uitzien, mooi op gewicht. Wel een aandachtspuntje, net zoals vorig kleine haakjes op zijn kiezen maar geen wondjes in zijn bekkie. Hier is nog nooit wat aan gedaan en hij blijft goed eten dus dat scheelt een slok op een borrel.
 15. Koosje

  Een hobby delen.

  Daar deze uit 2003 stammende bromfiets nooit op de Nederlandse markt is geweest heeft de verzekering geen idee wat momenteel de waarde is. Om dat te bepalen moet ik 'm laten taxeren door een erkende TMV of VRT taxateur. Heb gisteren nog een filmpje gemaakt van de Yamaha YB1-Four Een voor Nederlandse begrippen een uniek type!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .