Spring naar bijdragen

Koosje

Members
 • Aantal bijdragen

  2343
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  39

Alles door Koosje geplaatst

 1. Koosje

  Corona virus

  Als na deze incidenten er weer een Corona uitbraak komt dan is alles (denk ik) voor niets geweest dus ik snap niet waarom men de geldende regels niet opvolgt. Vind het een beetje kortzichtig dat er velen weer "lang leve de lol" gaan..
 2. Wat een mooi muziek creëer programma voor de pc moet zijn is Cubase 5. Is gratis te downloaden. https://www.steinberg.net/en/support/unsupported_products/downloads_cubase_5.html Ik heb mij er nog niet in verdiept maar wel op mijn Windows pc geïnstalleerd. Een Nederlandse handleiding heb ik en kan die via een E-Mail naar je toesturen. Doe maar een PB als je interesse hebt.
 3. Stoom is stoom en die creëer je bij +/- 100 graden toch? Wel is het zo dat als de luchtdruk lager is, het kookpunt ook wat lager is.
 4. O ja, ik heb nooit muziekles gehad. Doe alles op mijn eigen manier, zo ook de akkoorden.
 5. @Marjoleink Dat is mooi dat je zoon muzikaal is. En dan is zo'n Launchpad misschien wel een goed idee. Ik doe het op een arranger keyboard (Yamaha PSR S670) en ik speel wat in me op komt. Elk muziekstuk wat ik hier gepost heb zijn mijn eigen creaties. Toch véél leuker dan zomaar bestaande deuntjes na te spelen. Maar ach, er zijn zóveel manieren om eigen muziek te creëren. 'T is maar net waar je hart ligt 🙂 Ik hoop dat je zoon er veel plezier aan gaat beleven!
 6. Als je niet wil, niet op reageren!
 7. Ja ja, werk moet doorgaan maar helaas niet meer voor mij besteed.. Maar goed, ik "werk" op mijn eigen manier. Een beetje muziek maken, een beetje filmen, filmpjes in elkaar zetten, zo ook deze. We hadden koolmezen in de tuin. Helaas is 1 nestkastje overstuur gegaan. Er zaten 4 dode jonkies in maar een ander nestkastje is wel goed gegaan en de jongen zijn pas uitgevlogen. Ik heb de camera erop gezet en een stukje film bewerkt. Geniet van deze unieke beelden!!!
 8. Wel oppassen voor die grote dieren. Ze kunnen nukkig zijn.
 9. Het leven is soms zó oneerlijk... Sterkte @Floppyears !
 10. Konijnen kennen geen familiebanden. 2 rammen samen gaat haast nooit goed laat staan 3. De beste match is 1 gecastreerde ram samen met 1 voedster maar ook dan is het niet vanzelfsprekend dat het altijd goed gaat. je hebt nu wel een probleem want de 3 samen gaat echt niet meer goed komen..
 11. Appie-de-Gein.
 12. Wel oppassen en alert blijven dan. Sterkte ermee !
 13. Niet echt handig om dat te doen. Toch geen last van evenwichtsstoornissen @JacinthaBrehler?
 14. Van de pot gerukt klinkt alsof je daadwerkelijk ervan afgetrokken bent. Ervan af gevallen, tja dat doe je je eigen aan 😅 Hoop niet dat je je bezeert hebt. Nog even terugkomend op die rups in mijn shirt. Ik heb nu dus op mijn buik, vlak boven de schaamstreek, een x-aantal rode vlekjes. Als ik eraan kom dan voel ik ze maar zit ik er niet aan, merk ik het niet eens.
 15. Tot op heden nog geen hinder ondervonden van brandhaartjes o.i.d.
 16. Zou niet weten waar die precies heeft zitten meeliften. Het shirt heb ik in ieder geval in de was gedaan. 'T vest heb ik aan maar nu ook hier geen last van kriebels.
 17. Nee, niets gevoeld. En tot op heden ook nog nergens last van. Er stond best wel veel wind en er stonden bomen dichtbij. Ben aan 't Googlen geweest en dit is dus zo'n eikenprocessierups. Maar zoals gezegd, nog nergens last van. (Knock on Wood)
 18. Was vandaag een eindje aan 't rondrijden op de brommer en heb ergens op een bankje gezeten om wat te drinken. Jas uitgedaan want het was pal in de zon best wel aangenaam. Vest open geritst want ja, geen wolkje te bekennen, wel wat wind. Ga ik mij vanavond douchen vind ik deze jongen in mijn shirt..
 19. Hmm, wat voor vak is dat dan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .