Ga naar inhoud

Koosje

Members
 • Aantal items

  3067
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  40

Alles dat geplaatst werd door Koosje

 1. Zie wat er in omliggende landen gebeurt. Kijk naar b.v. Denemarken en Spanje. Misschien is het economisch gezien noodgedwongen dat ze daar de corona regels laten laten varen? Hier lopen de besmettingscijfers hoog op maar de ziekenhuisopnamen blijven dalen, raar maar waar.
 2. Ik had weer eens zin om een lekkere dansplaat te maken. Heb 'm "Dance around the Globe" genoemd 🙂
 3. Heb 2 coupletten van het Wilhelmus in een nieuw jasje gestoken want ik vond de oude versie nogal een beetje saai. De tekst kennen de meeste van jullie wel neem ik aan?
 4. Allemaal de beste wensen voor 2022! En ja, de kerstboom zit alweer in de doos 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=j0OQ6uRi0MM
 5. Hier staat overdag de top 2000 ook op, zowel in de keuken als in de auto. Zelf nieuwe muziek maken is ook leuk om te doen. https://www.youtube.com/watch?v=F3QsPhBWPQQ
 6. Koosje

  Corona virus

  Afgelopen kerstweekend weinig tot geen last meer gehad en vanmiddag weer gewerkt, dat ging goed.
 7. Koosje

  Corona virus

  Helaas heb ik me toch ziek moeten melden vanmorgen. Het gaat alweer wat beter vandaag maar om te werken zit er niet in. Maandag hoop ik weer aan de slag te kunnen.
 8. Koosje

  Corona virus

  Gisterenavond kreeg ik last van mijn bovenarm. Vannacht liggen rillen in bed en toen ik vanmorgen opstond voelde ik mij grieperig. Na het innemen van een een paar paracetamolletjes gaat het iets beter. Hopelijk zijn de klachten morgenvroeg weg anders moet ik mij ziek melden en dat is wat ik eigenlijk niet wil. Frappant, mijn moeder heeft nergens last van en was vanmorgen al bij de huisarts geweest om bloed te laten prikken.
 9. Koosje

  Corona virus

  Mijn 90 jarige moeder en ik hebben vanmiddag de booster gekregen. Allebei waren we gevaccineerd met Biontech Pfizer, vandaag met Moderna. Heb het idee dat ik minder last heb dan de vorige keer in juni. Eerst maar een nachtje slapen en morgen zien we wel hoe het gaat. Mijn vrouw heeft gisteren haar booster gehad. Hopelijk kunnen en mogen we aankomende zomer met onze camper naar Zweden / Noorwegen..
 10. Koosje

  Jippie topic 2021

  Dat zijn leuke en goede auto's. Van welk jaar?
 11. Als vannacht de wereld vergaat ben ik de laatste die iets in dit Topic gepost heeft 🤣
 12. kersthit "Driving home for Christmas" van Chris Rea want die vent is al jaren de weg kwijt 🤣
 13. en waren allemaal fan van Max.
 14. Vanmorgen werd ik wakker en was de wereld een klein beetje wit. Heb er een videootje van gemaakt. Om alvast een klein beetje kerstgevoel te krijgen.. https://www.youtube.com/watch?v=-BWsS4dZG-Y
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .