Ga naar inhoud

Koosje

Members
 • Aantal items

  3.138
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  40

Alles dat geplaatst werd door Koosje

 1. Xantippe de heks verloor door het worteltouw haar bewustzijn en hing op half zeven verankerd.
 2. Hierdoor was de heks zó geschrokken dat ze niet doorhad dat ze benaderd werd door Twinkie kwikstaart die de toverstaf uit haar handen griste.
 3. Dus nam broer konijn het voortouw en rende onverschrokken op de heks af.
 4. Koosje

  Het tuin-topic

  Een mes van een grasmaaier mag normaal gesproken niet breken vanwege het gevaar voor mens en dier. Misschien een productiefout?
 5. Koosje

  Het tuin-topic

  Op lavendel willen vlinders (Bijen en hommels ook) wel op af komen en het ruikt ook nog eens heerlijk. Heb er een filmpje van.
 6. Via de zoekmachine. Had Koos via marktplaats gekocht en aan het Googlen geslagen. Helemaal fout natuurlijk want het is het beste om eerst informatie over konijnen te winnen voordat je eraan begint. 😉
 7. Koosje

  Dag Fiep

  Ik ken het gevoel. Sterkte!
 8. Vorig jaar in september van Den Helder naar Texel en een paar dagen later weer terug. Wanneer heb je voor het laatst een lekke band gehad?
 9. Koosje

  Dag Koos

  In memoriam...
 10. Koosje

  Dag Koos

  Thanks allen voor de support. Gisteren heb ik het hok en de attributen op MP gezet, gisterenavond is de boel opgehaald. Het is wel een leegte nu en mede doordat mijn vrouw en zoon vandaag werken zijn. Ik plaats nog 1 foto van de rustplaats van Koos.. 😢
 11. Koosje

  Dag Koos

  Tja, wat is er gebeurt. Koos zat de laatste maand al niet lekker in zijn vel. Wel eten, niet eten en weinig hooi meer en soms in 1 keer toch weer wel. Vrijdagmiddag kwamen we van het camperen thuis, ogenschijnlijk niets aan de hand. Hij hupste door de ren, kwam naar mij toe, at hooi, brokjes en zijn groeten. Zaterdagmiddag begon hij moeilijker te eten. Vanaf gisteren eind van de middag weinig tot niets. Brokjes en lekkere hapjes bij hem in de ren gezet. Gisterenavond laat ben ik nog bij hem wezen kijken en had wel wat van sommige lekkernijen gesnoept. Vanmorgen tegen 7 uur vond ik hem liggend op zijn zij in dunne poep. Koos was nog wat warm... Ik heb de dag besteed om Koos eerbiedig te begraven. De ren is gedemonteerd, het hok helemaal schoongemaakt en ontsmet met chloor. De tegels waar de ren en zijn hok op stonden verwijderd en opgestapeld en de boel schoongemaakt.
 12. Koosje

  Dag Koos

  Thanks. Heb een kistje gemaakt, Koos daar in gelegd en een mooi plekje in de tuin gegeven. En ja, moest wel een traantje laten. Rust zacht Koos
 13. Koosje

  Dag Koos

  Vanmorgen is Koos overleden. Koos is bijna 8 jaar geworden. Dag lieverd
 14. Laat die haas maar oppassen. Voor die het weet is die het haasje 😅
 15. Koosje

  Yula

  Wat een lieverd is Yula. Veel plezier met haar en hopelijk is dat wederzijds.
 16. Heb in 2013 een ongeval gehad en een paar maanden later werkloos geraakt. Na een ruim jaar thuiszitten met verschillende ups en downs heb ik op 3 maart 2015 Koos gekregen want ik wilde toch graag wat om handen hebben.. Nou ja gekregen, gekocht op MP voor 1 tientje, hier in de buurt. Het Ferplast hok had ik een dag eerder al 2de hands op de kop getikt. Dan ga je rondneuzen op het WWW en kom je hier op BunnyBunch uit en kom je tot de conclusie dat er sowieso een ren voor 24/7 moet komen. Zo gezegd, zo gedaan en zo werd er een ren in elkaar geknutseld welke nog steeds prima voldoet. Een paar felle discussies heb ik hier gehad omtrent het alleen zitten van Koos. Maar om een 2de konijn aan te schaffen wilde ik geen echtscheiding voor riskeren want mijn vrouw is pertinent daarop tegen! Koos mag hier zijn laatste jaren slijten en als Koos er niet meer is krijgt hij een mooi plekje hier in de tuin. Een ander konijn komt er dan niet meer want je bent toch wel continue ermee bezig en telkens als we weg gaan of zijn moet iemand anders Koos verzorgen. Nu hebben we nog een thuiswonende zoon (25 inmiddels) en hij wil dat wel doen maar heeft ook zijn werk en zijn eigen vriendenkring dus is vaker weg dan thuis. Koos is bijna 8 jaar en ik merk dat hij echt ouder begint te worden.
 17. Hier geen schade. Zet de boel maar zéér goed vast want morgen komt er nog meer wind..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .