Spring naar bijdragen

Sjaak en Fien

Members
 • Aantal bijdragen

  205
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

31 Uitstekend

1 Volger

Over Sjaak en Fien

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Provincie
  Noord-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Sjaak zonder Fien😔
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente profielbezoeken

631 profielweergaven
 1. Hoi, mijn hamstertje duwt vaak haar neusje door de tralies en maakt een soort niezende snuffende geluidjes, is dit normaal? Ze knaagt er niet aan.
 2. Vet raar, nu opeens zit het er wel weer, vorige keer niet goed gekeken denk ik?? Maar het is nog hetzelfde volgensmij, als het groter wordt ga ik naar de DA maar zo te zien gaat t wel weg.
 3. Ik heb vandaag nog een keer gekeken, het was een korstje! Nu is het een heeeeeel klein wondje. Dank!
 4. Zal ik gewoon nog even wachten wat het wordt? Of het weggaat?
 5. Nee volgens mij heeft hij geen jeuk. Het schimmelachtige zijn schilfertjes, geen schimmel denk ik, het is een heel klein plat bultje die best hard is.
 6. Oh pardon ik had uw bericht niet geciteerd maar gewoon gereageerd.😅
 7. Het kan een oud wondje zijn... maar het lijkt op een andere plek te zitten dan dat het wondje zat.... hij zit eigenlijk alleen binnen in zijn buitenhok en het is echt een soort hard bultje met schilfertjes.
 8. Sjaak en Fien

  Bultje op hoofd konijn

  Hoi, Sjaak heeft zie ik vandaag een bultje op zijn hoofd. Weet iemand wat dit is?
 9. Dat klinkt alsof hij het niet zelf in de hand heeft, maar wel erg goed dat hij gegeten heeft en rustig is, voor nu denk ik geen echt NU probleem, maar zou er zeker achteraangaan.
 10. geen idee wat het kan zijn maar ik zou vooral proberen hem gerust te stellen voor wanneer het gebeurd
 11. ik zou vooral bij hem in de buurt blijven als hij zich altijd veilig bij je voelt, dit stelt he iight gerust dat er geen vijand is denk ik?
 12. hoi, ik heb sinds een week een oud hamstertje(muis) van iemand gekregen die hem geen aandacht gaf. hij doet super lief en maakt zacht piepende en snuffende geluidjes (uit liefde heb ik gelezen) maar ze eet niet in mij bijzijn, ze stopt het in haar wangzakken en houdt dit daar, tot ze genoeg van mij heeft en van mijn hand de kooi weer inloopt, en dan brengt ze het naar haar opslagplaats of haar holletje, geen idee of ze het daar wel opeet, maar verder doet ze wel hartstikke gezond en in de kooi eet ze af en toe wel gewoon zonder in haar hol te zitten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .