Ga naar inhoud

Sjaak en Fien

Members
 • Aantal items

  226
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

36 Goed

Over Sjaak en Fien

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Provincie
  Noord-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Sjaak zonder Fien😔
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

788 profielweergaven
 1. Toppie, precies hoe ik het dacht, gewoon rustig opbouwen.
 2. Bedankt, maar ze doet het prima op mijn hand, eten , zoeken etc, ik zal haar een beetje met rust laten en alleen uit de hand voeren voor vertrouwen.
 3. hoi hoi, mijn hamstertje van 4 weekjes jong slaat de hele tijd tegen mijn hand als ik in het hok haar probeer te aaien, als ik haar eenmaal 'gevangen' heb laat ze alles toe, moet ik haar juist laten, of juist laten wennen aan mijn hand en haar proberen te aaien? het is een campbellie en ik heb haar sinds vandaag.
 4. Ik heb uiteindelijk een hartstikke lieve cambillie hamster gevonden op marktplaats, morgen ga ik haar ophalen, spannend 🙂😝 mijn hok is trouwens voor de geïnteresseerden, 60x40x60 en een losse ren waar ik haar in kan doen. Ik heb selective voer.
 5. Dank u! Dus een mandarijntje zou prima kunnen als ik goed op het voer let? Ik zoek een nestje van “wanhopige” mensen op marktplaats, mijn vorige hamster was al oud, en ik was erg verdrietig dat hij zo snel doodging, daarom wil ik graag een wat jongere hamster, ik zal gaan kijken! Dank jullie wel!
 6. Hoi, ik ben opzoek naar een nieuw lief hamstertje. Mijn hamster is een tijdje geleden overleden. Ik had deze gered van een vriend, hij gaf hem geen eten. Ik zou graag een mandarijntje willen, maar ik las iets over dat deze snel ziektes krijgen etc. Is dit onzin of is er echt een gezondere kleur voor een hamstertje? Mvg Freek en Sjaak het konijn.
 7. Mh, het is al 7 jaar een gezond konijn dus niet nodig naar mijn mening. Mvg Freek.
 8. Ging net het water bijvullen, staatie toch 3 min lang op zn achterpoten, was gewoon lui, dat beesie🙃 dank en succes
 9. Geen idee wat er zojuist gebeurde met de reacties.... maar als ik het hok opendoe, staat hij weleens op zn achterpootjes om te kijken, maar vaak valt hij dan zachtje achterover, misschien isie bang geworden om rechtop te staan?
 10. Nop, alleen castratie maar dat was in de week dat we hem net hadden
 11. Ik ben nog nooit naar de dierenarts geweest, Als ik over zijn ruggetje ga, kan ik zachtjes zijn ruggengraat voelen. Misschien gewoon een luitje, ik zal hem op een dieet zetten, kijken if t helpt
 12. Hoi, sjaak stond vroeger vaak rechtop op zijn achterpoten te snuffelen, maar nu krijg ik hem zelfs met een stukje banaan niet zo ver, hij is al 7, is hij te oud hiervoor?
 13. Mh, jammer, mijn konijntje vindt oppakken geen enkel probleem, soms rent hij net zolang rondjes om mij heen tot ik hem op mij til, en dan isie blij, en springtie eraf en doet hetzlefde nog 15 x hihi😁
 14. Konijn vasthouden en zelf op de weegschaal gaan staan, samen - jouw gewicht= konijngwicht, zie net dat ze oppakken niet fijn vinden... oeps nouja.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .