Ga naar inhoud

Eline92

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Eline92's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Dankjulliewel! Ik denk dat ik het nooit ga weten, inderdaad..
  2. Jaa, achteraf denk ik dat het trapbewegingen/stuiptrekkingen(?) zijn geweest waarvan ik haar nageltjes tegen het hout heb gehoord.
  3. Zo ontzettend sneu! Ik hoorde Blossom opeens heel hard "graven". Dat had ze al een tijd lang niet gedaan maar geen onbekend geluid, dacht ik. Even later was het stil en gingen beide katten bij het hok kijken en snuffelen. Dat vond ik wel bijzonder dus toch maar zelf gaan kijken en toen lag ze daar languit in het nachthok :(. Een Franse hangoor van 4 jaar en een paar maanden. Ze heeft vanochtend nog gegeten en gedronken. Ze leek niet ziek dus het is zo plotseling. Iemand enig idee wat het zou kunnen zijn?
  4. Haha ja ik lees het veel terug inderdaad! Het was mij nog niet eerder overkomen maar mijn konijnen zijn ook nooit echt schoot konijnen geweest en heb ze nooit geforceerd. Ze springt sindskort dus uit zich zelf op de bank, op mijn schoot. Ik lig eigenlijk gewoon languit op de bank en aai rustig. Ze loopt dan over me heen en bijt me zachtjes op mij borst/nek... ik vermoed dat het inderdaad konijnen gedrag is wat ze ook bij elkaar doen? Ze is gesteriliseerd, gecastreerd(?). Ze is geholpen in ieder geval. Ik vind haar vooral heel veel plassen maar dat is eigenlijk altijd al zo geweest. Ik zal het plasgedrag in de gaten houden. Zijn er nog signalen waar ik dan op kan letten? Iemand trouwens nog schoonmaak tips voor ongewenste plasjes op de bank? Het zal vast niet de laatste keer zijn als ik verhalen mag geloven 🙈
  5. Ik heb mijn konijn al een paar jaar. Ze is 4 jaar oud. Sinds kort springt ze bij me op schoot op de bank en snuffelt ze enthousiast rond. Ze laat zich aaien en springt weer van de bank als ze het zat is. Super leuk maar wat ik niet zo leuk is en wat ik niet begrijp is dat ze af en toe heel zachtjes bijt en net plastte ze met een flinke straal over me heen... weet iemand waarom ze me bijt en op me plast?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .