Ga naar inhoud

mammafelina

Members
 • Items

  2.353
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Alles dat geplaatst werd door mammafelina

 1. mammafelina

  Yula

  Jullie zijn kanjers ❤️
 2. De dierenarts schat dat hij zo’n 3 kilo gaat wegen en een schofthoogte krijgt tussen de 21 en 25 centimeter.
 3. Vandaag 12 weken oud en 1,6 kilo 🥳 Alweer 4 weken geleden dat we onze lieverd op mochten halen, wat gaat de tijd toch snel 🙂
 4. Precies dit! Nu zou Ollie niet zo snel een kat pakken omdat ze bijna allemaal groter zijn dan hij, maar ik loop netjes de poep van mijn hond op te ruimen, probeer hem te leren dat hij niet in de tuinen van andere mensen mag, terwijl de katten in de buurt wel tegen mijn voordeur mogen piesen en in mijn tuin mogen poepen.
 5. Fluffy en Pip hebben hun oude hok echt kapot geknaagd. De helft van de trap, alle deurtjes en de doorgang van hun nachthok. Sinds ze in de grote ren zitten doen ze het eigenlijk niet meer.
 6. Hij krijgt nu brokjes met vlees en de andere variant is met vis.
 7. Je kan besparen op voer, door een goede budget brok te kopen. Bijvoorbeeld de hobby first complete. Besparen op bodembedekking kan door je konijnen zindelijk te maken of door een goedkopere bodembedekking te kopen (liever geen houtvezel ivm stof) Zelf zet ik elke maand een vast bedrag op een speciale rekening voor de dierenarts kosten van mijn beestenbende ☺️
 8. Moet je eigenlijk verschillende smaken van hetzelfde merk voer ook eerst mengen?
 9. mammafelina

  Yula

  🥰🥰🥰 Ik ga nu snel naar huis om met mijn lieverd te knuffelen ❤️
 10. Oh dit wil ik ook voor Ollie. Ga straks even googelen 😊
 11. Ik ben niet van het straffen en zie nu dat ik mijn vraag een beetje onduidelijk geformuleerd heb door het woord afleren te gebruiken. Ik bedoelde inderdaad meer hoe ik er mee om kan gaan. @JokeC en @Eefje bedankt voor het delen van jullie ervaringen en de gegeven tips. Ik dwing Ollie overigens nooit tot contact met andere mensen of honden. Hij mag hierin zijn grens aangeven en deze wordt ook zeker gerespecteerd. De mensen die ik tot nu tegen gekomen ben hebben zich ook nog niet aan hem opgedrongen, dus als Ollie niet geaaid wil worden, wordt hij ook niet geaaid.
 12. Ollie doet al 2 weken met dat schoentje nu. Hij pakt hem af en toe en is er dan even mee bezig. Ze zijn ook van buffelhuid inderdaad. Ik zag in de winkel ook konijnen oren, maar dat vind ik dan qua gevoel lastig om te geven. Volgens mij zag ik ook varkens oren of zoiets. Kan ik dat ook geven?
 13. Vraagje over knaag materiaal. Ik heb voor Ollie van die schoentjes gekocht van runderhuid. Hij is helemaal gek met dat ding en knaagt er veel aan. Nu hoorde ik van iemand dat deze dingen helemaal niet goed zijn om te geven 🤷‍♀️ terwijl ik dacht dat ik goed bezig was door hem zoiets te geven. Heeft iemand hier dan misschien tips over wat wel goed is? Ollie knaagt heel graag en wordt er vaak ook rustig van.
 14. Sinds deze week blaft Ollie naar iedereen die we tegen komen op straat. Is dit iets wat je af kan leren? Hoe pak je dat dan aan?
 15. Een echte grote dame dus 🥰 Ik ben altijd verliefd geweest op Husky’s, dat komt doordat kennissen van ons vroeger er 2 hadden. Ik zie zo’n grote hond in ons huis nu echter niet zo zitten, vandaar dat wij voor een kleine variant zijn gegaan 😄
 16. Ollie is echt mijn kleine vriendje ❤️ Zo mooi om te zien hoe hij zich elke dag weer een beetje verder ontwikkeld. Voor mijn dochter is het goed dat Ollie er is. Zonder dat hij het weet, helpt hij haar met zijn schattigheid en boeven streken door een hele moeilijke periode heen 🥰
 17. Wat naar dat Hazel zich nog niet lekker voelt. Hopelijk knapt ze snel op 😘
 18. Als het echt heel erg koud is geef ik wat extra brokjes.
 19. Hopelijk knapt Do weer snel op 🍀 Beterschap!
 20. Ollie loopt vaak te bibberen s’avonds buiten daarom vandaag een jasje aan 😄 Ollie mag met zijn 10 weken nog maar 10 minuten per keer lopen, dus daarom hebben we deze aangeschaft:
 21. Zo heeft Ollie afgelopen nacht bij ons in de slaapkamer geslapen 🥰 De afgelopen nachten sliep Ollie bij mijn zoon op bed, maar die gaf aan niet lekker te slapen met de hond. Mijn man wilde Ollie liever niet op bed, dus hebben we een bedje gemaakt in een wasmand en deze staat op een verhoging zodat Ollie ons kan zien. Afgelopen nacht heeft hij heerlijk liggen slapen van 23:15 uur tot 06:45 uur ❤️
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .