Ga naar inhoud

Kimie

Members
 • Aantal items

  83
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kimie's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

64

Community reputatie

 1. Je hoeft het hooi niet meer in m'n ruif te stoppen, uit de bak is net zo lekker 😊
 2. Ik ben aan het kijken om een triplex wandplaat in de ren te zetten, maar plexiglas op maat klinkt ook goed. Mag ik vragen waar jullie dat vandaan halen?
 3. Brammetje was net aan het slapen met z'n kont in de lucht 🤣 ik zie hem bijna nooit slapen, alleen maar dutjes doen en dan nu dit...
 4. Kimie

  Corona virus

  Mijn cyclus was wel wat van slag, maar dat kan ook gekomen zijn door het opzeggen van m'n baan en het hebben van meer rust. Ondertussen is het op een gemiddelde uitgekomen nu ik weer werk. Ik sta op t middelbaar en de besmettingen lopen flink op, de klachten van de leerlingen zijn echter zo mild dat ik soms denk "is het niet beter om het onder de jeugd te laten razen?" De meesten zijn niet gevaccineerd, maar bouwen nu ook immuniteit op. Uiteraard snap ik dat ze hun ouders kunnen besmetten die mogelijk in de risicogroep vallen, maar qua immuniteit opbouwen onder de bevolking is dit misschien wel sneller?
 5. Kimie

  Konijnenkarakters

  Miffy: een rustige genieter die graag kleine aaitjes komt halen. Kan heel afkeurend kijken als Brammetje weer iets doet wat niet mag. Was icm Floor veel actiever en aanhankelijker naar ons toe. Wordt in december 2 dus kan ook uitgepuberd zijn? Brammetje: een echte dondersteen die doodsbang is. Gek op rondjes racen en binkies maken. Heel lief voor Miffy, maar mensen zijn lastig. Aaien mag alleen als Miffy tegen m aanzit en als er vreemden zijn dan racet hij naar boven en vliegt in de hooiruif. Ze doen allebei alles voor eten en trekken het gerust uit elkaars bek.
 6. Brammetje is super blij vandaag, hij doet allemaal binky's. Maar dan echt 40cm recht omhoog vanuit stilstand ipv al racend bokken sprongen maken. Zijn er meer super blije konijnen vandaag?
 7. @Pablo&Lola wat een heerlijke kopjes hebben ze! Zelfs met maar 1 oor nog super schattig 😊
 8. Woohoo 🎉 gefeliciteerd!
 9. Kimie

  Qila

  Heel veel sterkte!
 10. Hier hebben ze 2,4 m², de plannen liggen er voor uitbreiding naar 3,8m². Eigenlijk dus nog net iets te klein 😞 Vier dagen in de week mogen ze van 07:00-23:00 ook in de buitenren en dan hebben ze nu ruim 7 m². Hoe hoog moet een overdekte ren eigenlijk zijn voor de konijnen? Ik zie met regelmaat gekke sprongen die 50cm hoog zijn, dus een dak op de buitenren maken die 60cm is lijkt me zo beperkend?
 11. "Ons" roodborstje is weer terug van z'n zomerse avontuur elders. Hij/zij vloog vanochtend weer de routine door onze tuin, van steen via vlinderstruik en sering naar het konijnenhok. Terug via de peer, treurkatje en appel naar de schuur. Zo leuk om te zien hoe die route onveranderd is.
 12. Kimie

  Harold koppelen

  Wat bijzonder en leerzaam om foto's van het jagen te zien. De 'drempel' is wel flink gekind door alledrie 🙂 hopelijk komen ze er uit met de rangorde!
 13. Wat een lieverdje 🥰
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .