Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03-10-20 in all areas

 1. 5 points
 2. 4 points
  Ik ben gister met mijn voedster bij de dierenarts geweest, 5 weken na de vorige afspraak, waarbij haar kiezen zijn bijgeslepen. Sinds die tijd eet ze meer hooi en krijgt ze Trovet Rabbit. De dierenarts zei gister dat hij het er heel goed uit vond zien, dat haar kaakje niet perfect staat maar dat ze het deze maand via haar eten toch goed zelf heeft afgeslepen. Topnieuws dus! Misschien zal er nog weleens iets fout groeien in de toekomst, en ik moet op haar eten blijven letten, maar blijkbaar gaat het nu al vijf weken gewoon goed. Ze is ook voldoende aangesterkt en mag binnenkort gesteriliseerd worden.
 3. 3 points
  Mijn nichtje van 6 jaar heeft speciaal voor mij een mondkapje gemaakt met konijn en cavia. Superlief!
 4. 3 points
  “Zeg mens, zo vaak willen wij geen aandacht van jou dus als we het willen dien je het te geven ook ja!!”
 5. 2 points
  Ik zou niet weten hoe ik die twee verwende apen hier nog meer in het zonnetje kan zetten 😆
 6. 2 points
  Ik ben zo blij! Ik heb drie jaar geleden traangootfillers laten doen, omdat ik me ergerde aan donkere kringen onder mijn ogen. Ik vond het resultaat niet mooi en ben zes keer teruggeweest, bij de laatste keer hebben ze op mijn verzoek bijna alles verwijderd en was het lang wel ok. Maar nu er weer wat filler was opgelost over de jaren vond ik het bobbelig. Dus ik ben net naar mijn kliniek geweest waar ik altijd kom voor mijn hoofdpijnbotox. Zij heeft het gratis voor me opgelost. Paar prikjes en het was al weg! Kon wel janken toen ik in de spiegel keek, ik zie er eindelijk weer echt als mezelf uit! Mijn arts zei ook dat ik een veel frissere blik heb nu. Weliswaar met donkere traangoten, maar daar heb je concealer voor. Voor mij nooit meer fillers! Weer een lesje geleerd in zelfacceptatie 😉.
 7. 2 points
  Ja, daarom. Misschien waren het opzethangoren, voor konijnen zonder of met rechtopstaande oren die eens iets anders willen. 😅
 8. 2 points
  Maar Betsy heeft toch helemaal geen oren 😉 https://www.bunnybunch.nl/forums/topic/87301-corona-virus/?do=findComment&comment=2088176
 9. 2 points
  Goed! Ze is keurig op gewicht, ik denk zelfs zwaarder dan d'r zus! Woensdag wordt ze gesteriliseerd. Alleen het hooi eten gaat nog mondjesmaat, wat al beter is dan eerst want toen kon ze het gewoon helemaal niet, maar toch.
 10. 2 points
  Morgen krijgen we een andere auto. De van 2007 daterende Suzuki SX4 gaat eruit (goede auto overigens alleen wel wat kostbaar in verbruik en belasting) en een Mitsubishi Colt komt erin. Deze vanuit Duitsland geïmporteerde Colt 1.3 is van 2012 met maar 53.000 NAP kilometers.
 11. 2 points
  Dit is duidelijk een gevalletje van ‘Ga toch weg, joh, met je stro. Het is nog geen winter’.
 12. 2 points
  Sorry nog eentje en dan stop ik. Vond deze veel te schattig om niet te delen.😍
 13. 1 point
  Mijn zoontje moet van zijn zakgeld iets voor de konijnen kopen, en zelf koop ik ook wel een extra wilgenrol, of het taartje uit de webshop. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nu niet aan heb gedacht, en ik geloof niet dat ik met hem een winkel in ga. Dus ik heb vast nog wel wat lekkers liggen, en ze hebben net een cat cube gekregen, dus ik vind het wel goed zo. En uiteraard doen we mee met eet-geen-dierendag.
 14. 1 point
  Jippie! Nog veel lekkers voor mij en de beesten vers uit eigen tuin.
 15. 1 point
  Bij mij kunnen daar zoiezo geen filllers tegen op. 😄
 16. 1 point
 17. 1 point
  Jeetje, dat zijn wel een hoop kippen ja! Ik moet zeggen dat ik als kind zijnde kippen heel erg eng vond. Mijn vroegere buurvrouw had ze ook, en dat was niet echt bepaald een pretje 😅 midden in een woonwijk in het centrum van de stad iedere ochtend en nacht een haan die knetterhard liep te kraaien. Die is na een tijd van klagen door de gehele buurt ook weg gedaan. Ik dacht ook een keer te horen dat het een fabeltje was dat kippen iedere dag een ei leggen, maar blijkbaar is dit dus afhankelijk van de soort?
 18. 1 point
  Jeetje dat is een hele dierentuin! 😄 Mooie kippen hoor! Ik vind kippen leuke beesten. Ze zijn altijd in beweging en aan het pikken. Ze scharrelen wat af. Vroeger hadden we 7 Barnevelders. Ik ging dan met mijn rode stoeltje in de ren zitten en proberen ze mak te maken. Ik nam ze op schoot. Veel mensen vonden dat vreemd maar ik vond het leuk om te doen en iedere kip heeft ook gewoon zijn eigen karakter. Ze waren dol op gras en groenvoer naast hun dagelijkse maaltje. De eieren verkochten we en daar betaalde we het voer van. Nu heb ik me laten vertellen dat kippen niet (bijna) elke dag een ei leggen als je de eieren niet wegpakt. Dat het ze veel energie kost om ze te leggen en dat ze ze zelf opeten om zo weer hun energie aan te vullen. Weet jij daar iets van toevallig?
 19. 1 point
  In de trein zitten ook hoor 🤣
 20. 1 point
  Hoi allemaal, even een update. Ik heb op twee panelen het gaas gemaakt, 1 zijkant is al met rabat delen. Ik ben bezig met het dak (bitumen golfplaten) Het is veel werk en ik moet nog dat doen, zodra hij af is ook nog wat electra aansluiten voor een lampje. Het word steeds een beetje mooier. .
 21. 1 point
  De mooiste foto die ik van Koos heb..
 22. 1 point
  Haha ja, zoiets dacht ik ook al! Affijn, ik blijf hem gewoon goed in de gaten houden in ieder geval! En als ik me nog eens zorgen maak, dan moet ik het meteen hier zetten, want dan is het de dag daarna over! 🤣 Zijn vacht ziet er nu ook pluizig uit en niet meer nat terwijl hij droog was. Maar hij kan rekenen op wat extra aandacht de komende tijd!
 23. 1 point
  Tot nu toe zijn er 21 mensen die aangegeven hebben het leuk te vinden en 12 die nog twijfelen. Ik denk dus dat er wel genoeg interesse is. Ik zal halverwege deze maand een aanmeld-topic aanmaken!
 24. 1 point
  Nou, zul je altijd zien: vanmorgen was Wannes weer als eerste bij de brokjes en hij vond ze dus ook meteen. En dat na een paar weken iedere keer brokjes niet kunnen vinden...
 25. 1 point
  Ja, alles is goed gegaan! Hij was meteen weer aan het eten toen hij thuis kwam, en heeft ook diezelfde avond weer gekeuteld! Gisteravond was hij nog wat suf, maar hij huppelt inmiddels weer vrolijk door het huis heen 😃 Hij heeft Novacam van de dierenarts meegekregen en dat vindt hij geloof ik nog lekker ook! Ik denk dat ik hem vanmiddag dan ook weer naar buiten doe. Ik merk verder niets meer aan 'm. Zal er voor de zekerheid nog wel een snugglesafe bijleggen. Mocht het toch te koud zijn nog voor hem buiten, waar merk ik het dan vooral aan? Gedrag? En hij springt vaak bovenop z'n huisje, maar ik las dat springen zoveel mogelijk voorkomen moet worden de eerste dagen, nog tips hiervoor?
 26. 1 point
  Vanmiddag om 16 uur mocht ik mijn schatjes weer ophalen. Pip had scherpe punten op beide onderste achterste kiezen. Deze punten hebben aan beide kanten van haar tong wondjes veroorzaakt die er een beetje ontstoken uit zien. Bij de dierenarts wilde ze niet eten en dwangvoeren lukte niet. Eenmaal thuis in haar vertrouwde omgeving wilde ze gelukkig wel lekker wat groenten en kruiden eten. Vanavond kwam ze weer net als vanouds enthousiast op haar biks af en begon lekker te eten.
 27. 1 point
  Ik zag Lewis net voor het eerst ook echt slapen in de cube. Toen ik een foto wilde maken sprong hij er natuurlijk net uit. 🤪
 28. 1 point
  Beste vervroegde dierendag cadeau ooit! Echt totaal geen spijt van ookal is het wat prijzig. Ze gaat er altijd heerlijk in liggen slapen. Het andere huisje wat ik had was toch wat te klein, hier kan ze heerlijk languit im liggen. Hebben jullie dat ook of ben een beetje een crazy konijnmama? Ik kan bijvoorbeeld ook een picknickkleedje voor de ren neerleggen en daarop gaan zitten. Ik kan dan soms wel uren naar haar kijken. Vaak zit ik nog wel tussen door op mijn telefoon of ben ik bezig in een puzzelboekje. Maar ik vind het op een of andere manier heerlijk om naar haar te kijken.
 29. 1 point
  Ik smelt helemaal van al die schattige foto's van jullie 😍
 30. 1 point
  Hier liggen ze er ook gezellig saampjes in!
 31. 1 point
  Ook hier liggen ze al de hele dag samen in hun cube! 🐰🥰🐰
 32. 1 point
  Net een rondje langs de konijnen buiten gedaan, momenteel zijn daar zes cat cubes in gebruik. Heb nog niet eerder meegemaakt dat exact hetzelfde huisje/speelgoed bij zo ongeveer elk konijn een hit is. Elke cube was bezet 😄 Willow en Timothy Dexter Ruby China die z'n cube lekker smerig gemaakt heeft 🤔 Job (en Summer en Tan staan in de rij denk ik 😂) Logeetje
 33. 1 point
 34. 1 point
 35. 0 points
  Ik vind kippen op zich ook wel leuk, maar ik heb zo'n enorme hekel aan hanen. Mijn buren hebben er ook 1 en na bijna 4 jaar vrijwel elke ochtend wakker gemaakt te worden trek ik het niet meer en ga ik verhuizen.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .