Ga naar inhoud

Okki

Members
 • Items

  2.257
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  28

Alles dat geplaatst werd door Okki

 1. Okki

  Mijn konijntjes

  Dit topic mag nu wel gesloten worden.
 2. Okki

  Mijn konijntjes

  Ja, ik ben er echt heel blij mee!! Zo fijn!
 3. Ja, klopt! Hij zat er al sinds begin april, dus best lang. Maar nu gelukkig een nieuw huisje!
 4. Dat dacht ik al, dat Binky Kita is. Toevallig is Merien (als Amon) ook van de week gekoppeld en woensdag naar zijn nieuwe huisje verhuisd. Hij stond gisteren al ergens bij de uitgeplaatste konijnen. Maar Kita en Jan-Joris staan nog gewoon bij de voedsters en rammen inderdaad. Zij zijn dus als twee opvangkonijntjes aan elkaar gekoppeld en verhuisd? Fijn dat onze afgestane diertjes weer een partner en een huisje hebben. @happy211 had het er maar druk mee om ons op de hoogte te houden. Heel lief van haar!
 5. Okki

  Mijn konijntjes

  Yes!! Merien/Amon of wie weet hoe hij nu heet is van de week gekoppeld aan een hangoorvoedstertje. Ongeveer dezelfde kleur als Zoetje. Ze zijn vandaag opgehaald! Ben heel blij dat hij een nieuw huisje heeft gevonden! 🤩😍
 6. Okki

  Mijn konijntjes

  Hij is een tijdje van de website afgeweest omdat hij tijdelijk in een pleeggezin zat. Hij moest even op adem komen. Volgens mij houden ze het bij K'nijn en ko behoorlijk up-to-date.
 7. Okki

  Mijn konijntjes

  Merien kreeg last van hoknijd en hij is daarom een paar weken in een pleeggezin geweest. Daar is hij flink verwend en nu gaat het weer goed met hem. Daarom was hij even van de website van K'nijn en ko af. Nu zit hij daar weer dus staat hij ook weer op de site!
 8. Okki

  Mijn konijntjes

  Nee, ik had dit ook niet verwacht. Hij is echt heel schattig. Maar misschien speelt het mee dat hij niet echt aaibaar is. Voor ons maakte dat niet uit, maar voor anderen misschien wel?
 9. Okki

  Mijn konijntjes

  Dank je, hoop het ook zo!!
 10. Okki

  Mijn konijntjes

  Dank je, ik hoop echt dat hij binnenkort gaat daten, want dat is helaas nog niet gebeurd. Ze hebben daar nu ook erg veel rammetjes zitten.
 11. Okki

  Mijn konijntjes

  Hij is helaas nog steeds niet aan het daten..
 12. Kan er iemand een gratis Medical Pet Shirt gebruiken? https://www.zeelandnet.nl/prikbord/medical-pet-shirt-konijn-2-kg/a/4751180
 13. Grote kans dat hij net zo lief en aanhankelijk blijft als hij nu is hoor. Ik heb er bij mijn konijnen nooit verschil in gemerkt en ook van anderen hoor ik dat.
 14. Vangen, altijd handig. Een plantenkweekkasje.
 15. Afgelopen dinsdagavond, vanuit Málaga (Spanje) naar Eindhoven. Wij hadden mazzel dat onze vlucht met Transavia nog ging! Wanneer heb je voor het laatst een echt streekgerecht gegeten?
 16. Ja, mijn dochter had een paar jaar terug een koppeltje dat een wcbak op een verdieping gebruikte en ook haar huidige koppeltje doet dat.
 17. Vanmorgen. Ik poets nooit elektrisch, vind ik niet fijn. Wanneer heb je voor het laatst zand tussen je tenen gehad?
 18. Nog nooit. Wanneer heb je voor het laatst een vogel een echt raar geluid horen maken?
 19. Geen idee. Maar er staat ook in dat bij een mannetje en een vrouwtje er minstens één gecastreerd moet zijn. Maar als het mannetje dan niet gecastreerd is heeft het vrouwtje geen leven. Deze dierenarts komt vaker langs bij RTL en regelmatig kloppen er dingen niet.
 20. Zucht...en dat is dan een dierenarts... https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/wonen/artikel/5378166/deze-huisdieren-kunnen-niet-alleen-zijn-en-hebben-een-soortgenoot
 21. Eergisteren. Wanneer heb je je voor het laatst verwonderd over mensen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .