Ga naar inhoud

Okki

Members
 • Items

  2.246
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  27

Alles dat geplaatst werd door Okki

 1. Okki

  Mijn konijntjes

  Nee, ik had dit ook niet verwacht. Hij is echt heel schattig. Maar misschien speelt het mee dat hij niet echt aaibaar is. Voor ons maakte dat niet uit, maar voor anderen misschien wel?
 2. Okki

  Mijn konijntjes

  Dank je, hoop het ook zo!!
 3. Okki

  Mijn konijntjes

  Dank je, ik hoop echt dat hij binnenkort gaat daten, want dat is helaas nog niet gebeurd. Ze hebben daar nu ook erg veel rammetjes zitten.
 4. Okki

  Mijn konijntjes

  Hij is helaas nog steeds niet aan het daten..
 5. Kan er iemand een gratis Medical Pet Shirt gebruiken? https://www.zeelandnet.nl/prikbord/medical-pet-shirt-konijn-2-kg/a/4751180
 6. Grote kans dat hij net zo lief en aanhankelijk blijft als hij nu is hoor. Ik heb er bij mijn konijnen nooit verschil in gemerkt en ook van anderen hoor ik dat.
 7. Vangen, altijd handig. Een plantenkweekkasje.
 8. Afgelopen dinsdagavond, vanuit Málaga (Spanje) naar Eindhoven. Wij hadden mazzel dat onze vlucht met Transavia nog ging! Wanneer heb je voor het laatst een echt streekgerecht gegeten?
 9. Ja, mijn dochter had een paar jaar terug een koppeltje dat een wcbak op een verdieping gebruikte en ook haar huidige koppeltje doet dat.
 10. Vanmorgen. Ik poets nooit elektrisch, vind ik niet fijn. Wanneer heb je voor het laatst zand tussen je tenen gehad?
 11. Nog nooit. Wanneer heb je voor het laatst een vogel een echt raar geluid horen maken?
 12. Geen idee. Maar er staat ook in dat bij een mannetje en een vrouwtje er minstens één gecastreerd moet zijn. Maar als het mannetje dan niet gecastreerd is heeft het vrouwtje geen leven. Deze dierenarts komt vaker langs bij RTL en regelmatig kloppen er dingen niet.
 13. Zucht...en dat is dan een dierenarts... https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/wonen/artikel/5378166/deze-huisdieren-kunnen-niet-alleen-zijn-en-hebben-een-soortgenoot
 14. Eergisteren. Wanneer heb je je voor het laatst verwonderd over mensen?
 15. Vandaag! Ben in Spanje, daar is het 30 graden. 😜 Wanneer heb je voor het laatst in een hotel geslapen?
 16. Hè, wat rot! Sterkte @Lollie!
 17. Okki

  Mijn konijntjes

  Merien/Amon is vanaf nu te adopteren. Toch wel even vreemd om hem daar nu te zien zo... https://knijnenko.nl/onze-konijnen/rammen/amon_r2638/
 18. Okki

  Mijn konijntjes

  Dank je @Evee!
 19. Okki

  Mijn konijntjes

  Dank je @Eefje! Ben het helemaal met je eens, afstand is afstand. Ik had me erop ingesteld dat ik via de website wel zou zien wanneer hij weer geadopteerd zou zijn. Maar het aanbod van @happy211 vind ik ook wel heel erg lief!
 20. Okki

  Woordenslang

  Termijnbedrag
 21. Okki

  Mijn konijntjes

  Merien heette bij K'nijn en ko al Amon toen wij hem adopteerden, zo staat ie daar in de boeken. Wij hebben het veranderd omdat we die naam echt verschrikkelijk vinden en er ook een vreselijke associatie mee hebben. Maar nu hij daar weer terug is staat hij dus weer onder zijn oude naam. Dat is gewoon handig voor de administratie, denk ik. Ik word op de hoogte gehouden door @happy211, die is daar vrijwilliger!! 😃😃😃 We hebben ondertussen de ren opgeruimd, dat scheelt wel hoor. Dan hebben we niet meer iedere keer als we de tuin in kijken dat we konijnen denken te zien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .