Ga naar inhoud

Okki

Members
 • Items

  2.246
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  27

Okki won de laatste dag op 4 april

Okki had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

2.231 profielweergaven

Okki's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

1,5k

Reputatie

 1. Okki

  Mijn konijntjes

  Nee, ik had dit ook niet verwacht. Hij is echt heel schattig. Maar misschien speelt het mee dat hij niet echt aaibaar is. Voor ons maakte dat niet uit, maar voor anderen misschien wel?
 2. Okki

  Mijn konijntjes

  Dank je, hoop het ook zo!!
 3. Okki

  Mijn konijntjes

  Dank je, ik hoop echt dat hij binnenkort gaat daten, want dat is helaas nog niet gebeurd. Ze hebben daar nu ook erg veel rammetjes zitten.
 4. Okki

  Mijn konijntjes

  Hij is helaas nog steeds niet aan het daten..
 5. Kan er iemand een gratis Medical Pet Shirt gebruiken? https://www.zeelandnet.nl/prikbord/medical-pet-shirt-konijn-2-kg/a/4751180
 6. Grote kans dat hij net zo lief en aanhankelijk blijft als hij nu is hoor. Ik heb er bij mijn konijnen nooit verschil in gemerkt en ook van anderen hoor ik dat.
 7. Vangen, altijd handig. Een plantenkweekkasje.
 8. Afgelopen dinsdagavond, vanuit Málaga (Spanje) naar Eindhoven. Wij hadden mazzel dat onze vlucht met Transavia nog ging! Wanneer heb je voor het laatst een echt streekgerecht gegeten?
 9. Ja, mijn dochter had een paar jaar terug een koppeltje dat een wcbak op een verdieping gebruikte en ook haar huidige koppeltje doet dat.
 10. Vanmorgen. Ik poets nooit elektrisch, vind ik niet fijn. Wanneer heb je voor het laatst zand tussen je tenen gehad?
 11. Nog nooit. Wanneer heb je voor het laatst een vogel een echt raar geluid horen maken?
 12. Geen idee. Maar er staat ook in dat bij een mannetje en een vrouwtje er minstens één gecastreerd moet zijn. Maar als het mannetje dan niet gecastreerd is heeft het vrouwtje geen leven. Deze dierenarts komt vaker langs bij RTL en regelmatig kloppen er dingen niet.
 13. Zucht...en dat is dan een dierenarts... https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/wonen/artikel/5378166/deze-huisdieren-kunnen-niet-alleen-zijn-en-hebben-een-soortgenoot
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .