Ga naar inhoud

Okki

Members
 • Aantal items

  1350
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Okki won de laatste dag op 31 mei 2018

Okki had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

677 Uitstekend

2 Volgers

Over Okki

 • Titel
  Wortelexpert

Recente bezoekers van dit profiel

1249 profielweergaven
 1. Doe ik ook, ik spray ze vlak voordat ik ze hun dagelijkse portie brokjes geef. Die brokjes zijn veel te lekker, dus dan bemoeien ze zich niet met hun ingesprayde achterkant. Ook hier nog nooit problemen er door gehad.
 2. Ik heb het gevonden inmiddels!!
 3. @Evee: ik wil mijn emailadres veranderen in mijn bestelaccount, maar dat gaat niet. Ik kan alles veranderen, behalve mijn emailadres. Doe ik iets fout of zit dat ergens verstopt?
 4. Oh getver wat een rotnieuws! Hopelijk kan ze nog een tijdje genieten met de pijnstillers!
 5. Ai, niet fijn. Klinkt niet goed, sterkte en succes bij de dierenarts!
 6. Okki

  Klaagtopic 2021

  Jee, heel veel sterkte en beterschap @JacB!
 7. Jahoor, hier ook. Vooral mijn voedster, mijn rammetje maakt het allemaal niet uit.
 8. Okki

  Futloos

  Fijn dat ze wat gegeten en gekeuteld heeft! Hou het even goed in de gaten en bel de dierenarts als je het niet vertrouwt. Bij dit soort dingen kun je beter te snel bellen dan afwachten. Maar hopelijk blijft ze nu regelmatig wat eten en knapt ze weer op!
 9. Okki

  Futloos

  Heeft ze nog wel gegeten en gekeuteld voordat je het hok ging verschonen? Dit is geen normaal gedrag, een konijn dat niet eet is altijd spoed! Na 24 uur niet eten liggen de darmen stil en kan je konijn overlijden. Bel dus direct de dierenarts die dienst heeft! Meestal hoor je wel wie er dienst heeft als je een dierenarts belt, of het staat op de website.
 10. Okki

  Durf te vragen!

  Het ging bij mij ook altijd goed, tot eind vorig jaar. 🤔
 11. Okki

  Durf te vragen!

  Bedankt voor jullie reacties. Helaas zitten ze niet in mijn spambox. Ik hou mijn mailbox en verwijderde items enzo altijd zo leeg mogelijk dus de opslagruimte zit ook niet te vol. En ik kreeg nu dus wél de bevestigingsmail van de bestelling, maar niet de mail van de klantenservice. Dat zijn misschien verschillende accounts van dat bedrijf en dan gaat de ene wel door het spamfilter en de andere niet? Solliciaties zou ik inderdaad nooit doen via zo'n account als live.com!
 12. Okki

  Durf te vragen!

  Ik mis regelmatig mail in mijn live.com account. Ik krijg dan bijvoorbeeld geen bevestigingsmail van een bestelling, maar als ik dan een mail naar de klantenservice stuur en zij reageren op die mail, dan komt het wél binnen. Maar van de week had ik iets besteld bij Medpets. De bevestigingsmail kwam daarvan wél binnen, maar omdat er iets niet was geleverd had ik een formulier bij de klantenservice ingevuld. Omdat ik niks hoorde de volgende dag gebeld en toen bleek dat er wél een mail was gestuurd over nalevering. Maar die heb ik dus nooit gekregen. Heeft iemand enig idee hoe dat kom
 13. Dat zijn handige tips! Maar wat een aantallen kleding zeg... gemiddeld 130 stuks in de kast, zonder ondergoed en sokken. En per jaar 46 stuks kopen? Ik zit vér onder het gemiddelde. Ben even gaan tellen en ik kom op ongeveer 80 stuks kleding. En 46 stuks kopen, daar doe ik minstens vijf jaar over. Ik heb tot nu toe dit jaar drie broeken en twee shirts gekocht en dat was echt nodig omdat er ineens veel versleten was. In het najaar nog eens een vest erbij en dan is het wel weer goed voor dit jaar. Wat dat betreft denk ik dat ik wel al goed bezig ben. Niet te veel kopen en
 14. Ja, sinds ik Wannes en Zoetje heb spray ik ze ieder jaar in. Voor Zoetje is het misschien niet per se nodig, die heeft een goede vacht en geen poepproblemen en dus ook geen vies kontje. Wannes is een ander verhaal. Hij heeft een pluisvacht waar ook regelmatig gewone keutels in blijven hangen en hij krijgt snel rare ontlasting of hij eet zijn bdk niet op als hij groente eet. En die blijven dan ook wat plakken aan zijn achterste. Dus ik spray ze gewoon allebei in. Er zit toch genoeg in zo'n flesje. Ik heb dit jaar zelfs weg moeten gooien omdat het over de datum was.
 15. Inderdaad. Al ben ik wel benieuwd hoe het gaat als het kouder gaat worden, of hij dat nog aankan. Maar dat zien we dan wel weer. Hij is bijna 8 jaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .