Spring naar bijdragen

Okki

Members
 • Aantal bijdragen

  898
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Okki last won the day on 31 Mei 2018

Okki had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

325 Uitstekend

2 Volgers

Over Okki

 • Rang
  Burchtenbouwer

Recente profielbezoeken

950 profielweergaven
 1. Bloemkoolrijst vind ik ook niks. Ik heb dat ook wel eens in een gerecht gebruikt, maar het is heel snel papperig.
 2. Ik kwam er van de week achter dat iemand al bijna twee jaar een foto die ik heb gemaakt ongevraagd op zijn website heeft staan, als illustratie bij een blog. Wel met mijn naam erbij, maar toch niet netjes om het niet even te vragen. Mailtje gestuurd met het verzoek om de foto te verwijderen en dat heeft hij of zij gelukkig netjes gedaan. Blij mee!
 3. Ja precies! Hij is gelukkig geen kerstdiner!
 4. Chili con carne.
 5. Okki

  Gekke bekken

  Haha, ja op dat gebied dan wel!
 6. Okki

  Gekke bekken

  Dank je, het is echt een beetje een mafketel. Hij kan erg eigenwijs rondkijken, is volgens mij niet al te pienter en meestal erg relaxed. En goed in wazig kijken dus! 🤣
 7. Okki

  Gekke bekken

  Nog één van Wannes de Wazige.
 8. Okki

  Gekke bekken

  Wannes is een beetje wazig konijn...🤣🤣🤣
 9. Okki

  Klaagtopic 2020

  Dat wordt een prachtig stel!!
 10. Okki

  Klaagtopic 2020

  Ik heb een keer gedroomd dat ik naast mijn witte en bruine konijnen ook een mooie, donkerblauwe Vlaamse reus had. Is dat wat? 🤣
 11. Er zijn mij teveel ouders die niet met het konijn van hun kind naar de dierenarts willen, zó jammer! Je bent lang niet de eerste die dit zegt, helaas. Je wil zelf toch goed voor je diertje zorgen? Echt heel rot als je dan afhankelijk bent van je ouders wat dat betreft. Als je konijn zo mager is dan is een dierenartsbezoek echt wel nodig! Zit je konijn binnen of buiten? Kun je haar lekker veel stro geven of een heatpad zodat ze het warmer heeft?
 12. Ik probeer dus ook al veel minder vaak te douchen en veel minder vaak shampoo en doucheschuim te gebruiken. Mijn huid is er blij mee. Ik zet het water ook nog een stuk minder warm. Niet koud, maar nog net lekker. Water, en zeker warm water, droogt je huid ook uit. Die man spoelt zich wel heel af en toe kort af onder de douche, maar meer ook niet. Ik ben trouwens sinds kort ook aan het minderen met gezichtsverzorging. Ik gebruik nauwelijks make up, maar ik maakte wel altijd mijn gezicht schoon met gezichtslotion. En daarna dag- of nachtcrème erop. Andere routines (met óók nog reinigingsmelk bijvoorbeeld, of met alleen water, of met water en zeep) leverden pukkels op. Toch ben ik sinds kort over op alleen water om schoon te maken, of, als ik die dag niet douche, gewoon niet schoonmaken. En dan wel crème erop. Tot nu toe gaat dat goed!
 13. Kerstliedje 🤣 inclusief levend konijn in de video! https://youtu.be/6XX96Il6Xgg
 14. Bij mijn konijnen gaat het eigenlijk ook best goed, gelukkig. Ze hebben heus wel eens wat, maar niks wat niet snel op te lossen is. Zoetje heb ik laten castreren omdat ze continu druk bezig was met nestjes maken en dan met een bekje vol hooi probeerde te eten of te wassen. En ze heeft een keer een abces bij haar oksel gehad dat er tot de verbazing van de dierenarts in één keer helemaal uit kwam. Wannes heeft een keer een klein abcesje bij zijn mondhoek gehad, maar dat was met antibiotica en regelmatig leegdrukken ook opgelost. Verder heeft Wannes snel een gasbuik, maar sinds we ze maar heel beperkt groenvoer geven en behalve SS ook wat Fibafirst aanbieden gaat dat ook goed. Gewoon twee vrolijke, gezonde konijntjes hier!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .