Ga naar inhoud

Okki

Members
 • Aantal items

  1288
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Okki won de laatste dag op 31 mei 2018

Okki had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

640 Uitstekend

2 Volgers

Over Okki

 • Titel
  Wortelexpert

Recente bezoekers van dit profiel

1210 profielweergaven
 1. Nou, ik heb nu al een paar keer blindedarmkeutels gevonden. Vandaag toevallig niet, maar gisteren en eergisteren wél. Geen diarree meer. Verder zijn ze gewoon lekker zichzelf, geen rare dingen. Ik hou hem goed in de gaten in ieder geval!
 2. Hier zijn ze uiteraard gevaccineerd.
 3. Okki

  Klaagtopic 2021

  Jeetje, die heeft echt een enorme plaat voor d'r kop! Inderdaad leven er genoeg konijnen zo, maar dan zie je het inderdaad niet. En eet dan die wortels zelf op ofzo...
 4. Okki

  Klaagtopic 2021

  Jeetje @pakyakker...en dan je account 'konijnentips' noemen?? Idioot gewoon en triest voor de diertjes!
 5. @Bunny Rosalie:Zoetje ging dus ook zo paniekerig doen, dus geen hondjes meer in haar buurt. We hebben ooit een konijn gehad die al bang was als je naar hond rook, maar geen hond bij je had. Toch een eng geurtje voor ze. Wat grappig dat een paar van jouw konijnen gewoon lekker gingen eten, met een hond in de buurt! @Miekmoek: Konijnen zijn gewoon vaak de baas! 🤣🤣🤣 Bij ons is de kat bang van de konijnen.
 6. Gisteren hadden we een hondje op bezoek in de tuin. Zoetje vond het maar een eng beest, ze ging stampen en zo ver mogelijk weg zitten. Wannes was juist heel nieuwsgierig! Daarna hebben we het hondje bij de ren weggehouden hoor, anders zat Zoetje de hele middag in de stress. Ze ging al gauw weer relaxen op haar favoriete plekje. Zijn jullie konijnen bang voor honden? Het lijkt me logisch, prooi- vs. roofdier, maar de diverse konijnen die ik ken reageren óf bang, óf juist heel nieuwsgierig (die weten misschien dat ze veilig in hun ren zitten en dus zonder problemen even kunnen neuzen
 7. Onderaan verlengd. We hadden een plank in het verlengde gelegd en dan nog een ander stukje plank aan de onderkant ertegenaan geschroefd, half tegen het trapje en half tegen de verlenging. Zat stevig in elkaar en boog zo niet door.
 8. Mijn dochter had ook zo'n hok, maar dat trapje is gewoon veel te steil. Wij hebben het toen een stukje verlengd, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een dikke steen of een stevig schuilhuisje onder zetten, waardoor het niet meer zo steil is.
 9. Ik heb geen idee of het de erwtenvlokken zijn die problemen opleveren, maar het lijkt net als met verse groenten te zijn: het gaat wekenlang goed, en dan ineens niet meer. Stoppen met groenten helpt dan, dus ik wilde ook even proberen of stoppen met erwtenvlokken helpt. Tot nu helpt het dus niet. Daarom even helemaal terug naar de basis van hooi en water. Zoetje zal noodgedwongen even mee moeten doen, want inderdaad: alles samen doen is heel lief en schattig, maar niet handig in dit geval.
 10. Als je je konijn laat koppelen, en nu gaat beginnen aan een nieuw buitenverblijf, dan is het handig als je Costa nog niet in dat verblijf laat. Als hij thuiskomt met een vriendinnetje, dan kunnen ze direct samen in het nieuwe verblijf en dat is dan nieuw voor allebei. Dan heeft Costa niet het idee dat er een indringer in zíjn verblijf is.
 11. Nu heeft Wannes al een paar dagen iedere dag één of twee rare keutels. Geen blindedarmkeutels, maar een paar normale keutels met wat diarree eromheen. Hij krijgt daarom ook al een paar dagen geen erwtenvlokken meer. Vanmorgen nog wel brokjes gegeven, maar ik hou ze nu voorlopig even op water en hooi. Eens kijken of dat scheelt. En anders ga ik morgen of dinsdag met hem naar de dierenarts. Hij komt ook nog steeds niet aan (hij valt ook niet af).
 12. Ha, toch nog meer konijnen die totaal nog niet in de rui zijn! Bij die van mij ook nog steeds geen los haartje te bekennen.
 13. Dit is wel een heel kale plek inderdaad. Ik zou het maandag even laten checken bij de dierenarts, misschien is het vachtmijt of nog iets anders.
 14. Okki

  Klaagtopic 2021

  Beterschap @Evee!
 15. Echt geweldige oren!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .