Spring naar bijdragen

Okki

Members
 • Aantal bijdragen

  548
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Okki last won the day on May 31 2018

Okki had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

130 Uitstekend

Over Okki

 • Rang
  Burchtenbouwer

Recente profielbezoeken

680 profielweergaven
 1. Dat hoop ik ook, dat ze weer lekker gaat eten! Beterschap voor je konijn!
 2. Mijn voedster had na haar castratie ook wat ups en downs, ze is twee dagen na de operatie een dag bij de dierenarts geweest. Prompt begon ze daar weer te eten. Ik heb me toen ook behoorlijk zorgen gemaakt, maar het kwam allemaal goed. Die eerste paar dagen zijn gewoon het lastigste, denk ik. Mijn voedster heeft nooit een rompertje gekregen, dus als het even kan zou ik die uitlaten. Ze voelt zich al niet prettig, en met rompertje misschien helemaal niet? Sterkte ermee, hopelijk knapt ze gauw op!
 3. Okki

  Gasbuikje

  Gewoon zo doorgaan. Hij eet, hij keutelt, al is het dan nog niet normaal. Maar dat hij dat doet is al heel goed! Dan blijven de darmpjes werken. Krijgt hij geen pijnstiller trouwens, metacam bijvoorbeeld?
 4. Okki

  Konijn opeens doodsbang

  Kan goed dat hij bang is voor rook! Één van mijn konijnen ging ook stampen toen we voor het eerst de barbecue of de vuurkorf aan deden. Na de tweede keer vond hij het niet meer eng, terwijl daar toch best wat tijd tussen zat.
 5. Zit het nageltje wel gewoon vast? Het lijkt wel alsof het geknakt is, omdat het zo uitsteekt.
 6. Ik weet niet of het al kan met tien weken, maar zou het niet één van zijn balletjes kunnen zijn die nu ingedaald is? In dat geval is het dus een rammetje. 😉
 7. Okki

  Vergeten wat hij kan?

  Nog geen jaar oud...dan is artrose of alzheimer inderdaad niet erg voor de hand liggend!
 8. Okki

  Vergeten wat hij kan?

  Het eerste waar ik aan moet denken is dat hij misschien niet meer zo hoog kán springen? Of springt hij nog wel op of over andere hoge dingen? Onze kat is al oud en kan door artrose niet zo hoog meer springen, misschien speelt er bij jouw konijn ook zoiets? Of is hij nog jong?
 9. Hier is het bij de konijnenren in de tuin 38 graden in de schaduw. Ik wissel de icepods (2 stuks) regelmatig, maar die gekke konijntjes kruipen liever onder een ton met zijn tweetjes, dicht tegen elkaar aan.
 10. Okki

  Zomergedrag konijnen

  Als het warmer weer wordt (vanaf een graad of 18 ofzo) liggen ze hier veel meer languit of op hun zij. In de winter zitten ze meer als een bolletje/bunnyloaf. Verder eigenlijk niets.
 11. Het hok is verkocht, dus dit topic mag weg of een slotje erop.
 12. Okki

  Konijn ziek

  Brokjes platstampen met water kan inderdaad, maar er zijn bij de dierenarts ook zakjes dwangvoer te koop. Dat werkt wat makkelijker. Ik ben ook heel verbaasd dat deze dierenarts olvarit aanraadde.
 13. Ik heb ook nee gestemd. Voor ieder huisdier moet je je inlezen over wat ze nodig hebben en waar je op moet letten. Ik heb katten, konijnen en vogels gehad en ik vind die allemaal ongeveer hetzelfde qua verzorging. Zieke konijnen zijn volgens mij wel iets sneller een spoedgeval dan bijvoorbeeld een kat. Een hond vind ik meer high maintenance: daar moet je ook dagelijks nog flink tijd aan besteden om ze te laten bewegen. Bij katten en konijnen hoeft dat niet. Die regelen dat zelf wel.
 14. Te koop wegens het zelf bouwen van een ander konijnenhok. Ophalen in Middelburg. Ferplast Grand Lodge 120 plus konijnenhok. Met schuiflade op de verdieping, bodem aan de onderkant kan er ook uitgeschoven worden voor het schoonmaken. Het onderste trappetje is wat verlengd omdat mijn konijnen het te steil vonden. Met deurtje beneden, deurtje bij het nachthok aan de voorkant, deurtje aan de zijkant. Het dak kan ook open. Vraagprijs €99.
 15. Hier ligt mijn rammetje vaak op zijn zij na een bunnyflop. Zijn vriendinnetje ligt dan meestal tegen zijn rug aan. Maar net lag ze aan zijn buikkant, met haar koppie op zijn voorpootjes/schouder. Zó schattig! Verder zitten ze vaak tegen elkaar aan, twee bunnyloafjes. Ook schattig!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .