Ga naar inhoud

Okki

Members
 • Aantal items

  1707
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Okki won de laatste dag op 14 mei

Okki had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

1619 profielweergaven

Okki's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

923

Community reputatie

 1. Ik heb er 25 en ik zou er nog wel meer willen maar weet niet waar ik ze kwijt moet.
 2. Vanmorgen zag ik wat heel kleine, raar gevormde keuteltjes liggen, dus ik vermoed dat die van haar waren. Maar daar is ondertussen nog niks bij gekomen. En ik dacht ook wel weer wat darmgeluidjes te horen, al was dat heel minimaal. Vandaag neemt ze na aandringen wel af en toe een hapje witlof, en ze heeft net bijna een heel science selectivesnoepje opgegeten. Het is allemaal nog niet veel, maar toch wel íets verbetering! 😃
 3. Zoetje heeft vanavond 1,5 blaadje witlof en nog wat andere groenten gegeten, en wat sprietjes hooi! Ik krijg weer een beetje hoop! 😃
 4. Ah, moest het niveau wat opgevijzeld worden? 🤣🤣🤣
 5. Die van mij ook niet, maar die zijn ieder jaar laat.
 6. Hopelijk komt het allemaal goed met niet al te veel vertraging.
 7. Bedankt allemaal, Zoetje is weer thuis. Dit weekend is het erop of eronder. We gaan er voor met alle darmstimulans, dwangvoer en pijnstiller!!
 8. Ja, daarom is ze nu bij de dierenarts, zodat die haar goed kunnen dwangvoeren en medicijnen kunnen geven. Alleen lukt me dat bijna niet meer, ze doet steeds moeilijker. Morgen en overmorgen is mijn man ook thuis, zodat we haar samen kunnen voeren.
 9. Het gaat niet goed met Zoetje. Sinds gisteren wil ze niet meer eten en ondanks medicijnen en dwangvoer liggen haar darmen nu vrijwel stil. Ze is vandaag bij de dierenarts, hopelijk komt ze erdoor!
 10. Als het pilletje in stukjes mag, dan mag je dat pilletje waarschijnlijk ook fijn malen en met wat vocht in zijn bekje spuiten? Of fijngemalen door wat banaan?
 11. Nou, meer commercieel gedacht in de zin van: straks is dat bedrijf failliet, hebben wij een klant minder. Het schijnt trouwens een aannemer van buiten de provincie te zijn.
 12. Dat is in ons durp. Mijn man (werkt in een bouwgerelateerd bedrijf) is nu heel nieuwsgierig welk bouwbedrijf die fout heeft gemaakt, dus die zal er straks vast even langsfietsen.
 13. Ik geef science selective omdat die goed is en goed verkrijgbaar. En de konijnen vinden het erg lekker. Maar ik ben nu aan het overstappen op beaphar care+, die vinden ze nóg lekkerder.
 14. Jaren geleden konden wij een konijn van drie kilo van iemand overnemen. Mooie maat, en het is eigenlijk puur toeval dat alle konijnen die daarna kwamen maximaal 2 kilo wogen of wegen. Met Merien als kleinste/lichtste: die weegt net iets meer dan een kilo.
 15. Er is bericht van Pien op de Facebookpagina van Fien en Gijsje! 😀
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .