Ga naar inhoud

Okki

Members
 • Aantal items

  1095
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Okki won de laatste dag op 31 mei 2018

Okki had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

493 Uitstekend

2 Volgers

Over Okki

Recente bezoekers van dit profiel

1155 profielweergaven
 1. Mijn konijnen gebruiken de onderbak van een kattenbak. De bak die Ot&Sien heeft, hebben wij ook gehad. Ook zonder rand gebruikt, want daar piesten ze alleen maar tussendoor. Maar eigenlijk vonden we hem iets te laag, de konijnen plasten er regelmatig overheen. Toen er een barst in kwam, ben ik op zoek gegaan naar een iets diepere bak en kwam dus bij de onderbak van een kattenbak uit.
 2. Het kindje is overleden... Zó triest!
 3. Jakkes @Boefje, zó erg! Is dat nu net gebeurd? Gisteren ook al twee meisjes overleden bij een aanrijding...Triest.
 4. Ja, zeker fijn!! Maffe beestjes zijn het toch...🤣
 5. Nou, Zoetje wou blijkbaar niet naar de dierenarts, prompt eet ze ineens weer goed haar brokjes op! Dus heb de afspraak maar afgezegd. Ik blijf haar wel in de gaten houden.
 6. Poeh, wat een gedoe toch! Fijn dat de medicijnen er makkelijk ingaan met die easypil!! Hoelang moeten ze die medicijnen nog?
 7. Ja...eerst de poes, toen Wannes, nu Zoetje....pfff! Meer huisdieren hebben we niet, gelukkig! 😜 Donderdagochtend kan ik met Zoetje naar de dierenarts.
 8. Okki

  Verkiezingen

  Bij mij is de top drie bij iedere site anders, maar één partij zit er wel steeds bij. Dus ik denk dat die het wordt.
 9. Nee, het is net een nieuwe zak. En bij de oude zak had ze het ook al. Ik ga maar even een afspraak maken bij de dierenarts.
 10. Hoop het ook, maar ze lijkt nu alleen maar steeds minder brokjes te eten...
 11. Hm...Zoetje eet al een tijdje iets minder goed brokjes. Ik dacht dat het van het weekje binnenzitten kwam toen Wannes ivm urinebrand naar binnen moest. Zoetje eet dan nooit goed, dat heb ik al eerder gemerkt toen ze vanwege haar eigen gezondheid naar binnen moest. Maar ze eet nog steeds niet goed brokjes. Ze begint er veel later aan dan Wannes, soms moet ik haar er zelfs bij zetten. En dan eet ze er een paar en dan is het weer klaar. Hooi en groente eet ze prima. Zou ze de brokjes beu zijn of ze haakjes hebben? Denk dat ik dan toch even met haar naar de dierenarts moet van de week.
 12. Okki

  Verkiezingen

  Heb je daar een link van? Ik kan hem niet vinden. Ik krijg het trouwens niet voor elkaar om de Kieskompas in te vullen op mijn mobiele telefoon. De vragen zijn niet volledig leesbaar. Ik kan ze wel iets naar boven en naar beneden schuiven, maar ik mis gewoon het eerste en laatste deel van de vraag.
 13. En daarbij maakt het echt niet uit hoe hij eruit ziet, hij heeft toch al verkering! 🤣🤣🤣 Ik hou zijn schaamhaar ook al netjes bij, dus die carrière-verandering is wel een idee! 😜🤣🤣🤣
 14. Hij vond het hélemaal niks, geknipt en gekamd worden. Maar ik hoop dat hij er blij mee is inderdaad. Ik vind het zelf echt geen gezicht, ben zó aan die manen gewend. Maar het is belangrijker dat Wannes geen klitten heeft!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .