Spring naar bijdragen

Okki

Members
 • Aantal bijdragen

  602
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Okki last won the day on 31 Mei 2018

Okki had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

140 Uitstekend

Over Okki

 • Rang
  Burchtenbouwer

Recente profielbezoeken

751 profielweergaven
 1. Geweldig @Bammyflurry! Vrijdag zaten er hier wel veel vogels in de tuin, maar toen was ik druk bezig met andere dingen. Hier zie ik vaak koolmezen, pimpelmezen, spreeuwen, tortelduiven, roodborst, kauwtjes. Af en toe een merel. Tot september/oktober ook veel huismussen, maar ineens kwamen die niet meer. En als je er dan voor gaat zitten om ze tellen, komen ze allemaal niet meer...😕
 2. Helaas, ook vandaag kwamen de vogels niet naar onze tuin...
 3. Straks nog een poging doen om tuinvogels te tellen, gisteren heb ik welgeteld één roodborst en één spreeuw gezien...🤔
 4. @evee: daar was goed over nagedacht dus. Handig inderdaad, alles bij elkaar!
 5. @Evee: oh dat was echt heel koud dus, brrr! Wij zijn in juni getrouwd en gelukkig was het die dag net droog, maar ook koud voor die tijd van het jaar en windkracht 5 erbij. De dag ervoor en erna hoosde het enorm. Kom jij, of je man oorspronkelijk uit Vlissingen?
 6. Gefeliciteerd @Evee! Bekend plekje! 😁
 7. Ik heb mijn konijnen overgenomen van mensen via facebook. Mijn dochter had twee konijnen (waarvan één overgenomen via een vriendin en één uit een opvang). Toen zij op zichzelf ging wonen nam ze de konijnen natuurlijk mee, ze kregen een nieuw huis op het balkon. En toen stond er een leeg hok met ren in de tuin... Ik was van plan om een koppeltje konijnen bij een opvang te halen, maar toen kwam via Facebook mijn huidige koppeltje konijnen op mijn pad. De bazinnetjes hadden er geen tijd meer voor of geen zin meer in. In ieder geval konden we ze binnen 24 uur na mijn eerste berichtje aan de bazinnetjes al ophalen en nu wonen ze al drie jaar gezellig bij ons in de tuin.
 8. Zijn het van die wittige kalkplekken die ze opeet? Je zou dan bijna denken dat ze een tekort aan calcium heeft? Vreemd.
 9. Okki

  Klaagtopic 2020

  Ja, dat doe ik nu ook, honingthee drinken!
 10. Okki

  Klaagtopic 2020

  Ik heb keelpijn en mijn dropjes zijn op...
 11. Jippie, ik begin het nieuwe jaar snipverkouden en nu mag ik lekker veel dropjes eten voor mijn keel!
 12. Waarom wil je per se twee vrouwtjes? Alleen omdat dit in het verleden ook een keer goed ging? Aan de buitenkant zie je het er toch niet aan af of het een vrouwtje of een mannetje is? En ook mijn ervaring is dat mannetjes liever zijn! Ik begrijp niet goed waarom je je een waarschijnlijk moeilijkere koppeling op de hals wil halen ipv een gecastreerd rammetje aan je vrouwtje te laten koppelen.
 13. Jammer, hoop dat het op een andere manier lukt!
 14. Op een tafel kan een konijn nog alle kanten op, zeker als je de medicijnen alleen moet geven, zonder hulp van een ander. Ik ga zelf altijd op mijn knieën op de grond zitten, voeten tegen elkaar, mijn achterste op mijn voeten. Knieën iets uit elkaar en konijn tussen je benen, kontje van het konijn naar je toe. Eventueel het konijn in een handdoek wikkelen zoals je nu doet. Het voordeel is dat je konijn niet achteruit kan, en opzij is ook lastig. Meestal gaat het hier op deze manier behoorlijk goed!
 15. Ik maak me er ook geen zorgen om (hooguit dat het plekje misschien wat gevoeliger is voor kou) maar ik vind het zo'n verschil! Die ene pluk is al zo'n beetje tot de normale lengte teruggegroeid en daaromheen is nog bijna kaal. En juist óp het litteken verwachtte ik niet zo'n haargroei. Toen mijn voedstertje gecastreerd was, groeide het haar vrij snel en ook gelijkmatig terug. Ik vind dit er zo gek uitzien! 🙂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .