Spring naar bijdragen

Okki

Members
 • Aantal bijdragen

  713
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Okki last won the day on 31 Mei 2018

Okki had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

190 Uitstekend

Over Okki

 • Rang
  Burchtenbouwer

Recente profielbezoeken

857 profielweergaven
 1. Ha nee dan ligt het niet aan lactose in ieder geval. Er zijn volgens mij namelijk ook vleesvervangers die op zuivel zijn gebaseerd. Ik kan zelf niet tegen tarwe en lactose, dus dan houdt het voor mij gauw op met die dingen. Ik vind ze ook helemaal niet lekker. Ik hoop dat je erachter komt waardoor je zo'n opgeblazen gevoel krijgt van vleesvervangers!
 2. @Eefje: zit er lactose in de vleesvervangers? Daar kun je ook gasbuikjes van krijgen. Ik weet niet of je ook last hebt van gasbuikjes als je melk of melkproducten gebruikt?
 3. Wij eten vanavond tapas van een Spaans restaurant hier in de buurt. Met ijs toe, maar dat heb ik gewoon in de supermarkt gekocht.
 4. Ik las het ook net en verbaasde me ook al zo.. Die site 'welingelichte kringen' is bepaald niet welingelicht!
 5. Fijn dat Isis dat voer graag lust en wat een gedoe met Luna! Hopelijk vind je gauw iets wat ze graag lust. Ik zag dat er van dat voer van royal canin ook zakjes van 400 gram bestaan, die ga ik ook maar eens proberen voor onze kat!
 6. Als hij het benauwd heeft omdat hij vol zit met snot, dan kun je hem bisolvon voor kinderen geven of zijn neusje spoelen met zoutoplossing voor baby's. Hoeveel bisolvon hij mag weet ik niet meer, mijn dochter mocht dit jaren geleden gebruiken bij haar snot-konijntje. Als het echt op zijn longen is geslagen dan zal dit helaas ook niet helpen, ben ik bang...
 7. Ik heb hier ook zo'n katje. Ik koop dus inderdaad de kleinere verpakkingen omdat de grote gewoon niet op gaan. En iedere keer een ander merk of een andere smaak. Dan mix ik het wel een paar dagen voordat ze het andere merk krijgt.
 8. Dan is de grootste de baas. Degene die wordt gewassen is het hoogst in rang. Daar kun je niks aan veranderen, zo werkt het bij konijnen.
 9. Okki

  Knoetje

  Jee, wat een verhaal zeg! Gelukkig gaat Knoetje bij jullie een goed leven tegemoet en hopelijk krijgen al die andere dieren uit dat huis ook een goed plekje ergens!
 10. Bah, ik kan hier zo boos om worden!
 11. Ja precies, ze willen graag zelf hun verblijf inrichten!
 12. @rosaliedv: heb je ondertussen de dierenarts al gebeld?? Dit is echt iets dat door de dierenarts onderzocht moet worden, vanaf een foto op een forum is het voor niet-dierenartsen echt niet te zeggen wat het is. Voor dierenartsen trouwens ook niet, denk ik. Het moet gewoon onderzocht worden.
 13. Dat weet ik niet, ik ben geen dierenarts...Maar het ziet er wel heel eng uit.
 14. Direct de dierenarts bellen!
 15. Haha @Punky, konijnen willen zich inderdaad altijd bemoeien met de schoonmaak! Borstel wegtrekken, het blik waar ik net oud hooi en keutels op heb geveegd omgooien, gaan plassen waar de wc stond (als ik die schoonmaak). En ze zijn zó nieuwsgierig naar wat je doet en bij nieuwe dingen in het hok. Ik had pas geleden de helft van de ren afgezet omdat ik hun hok wilde beitsen. Ze zochten allerlei manieren om toch langs die paneeltjes bij mij en de beits te komen, want dat was reuze-interessant natuurlijk! Het is ze niet gelukt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .