Ga naar inhoud

Okki

Members
 • Aantal items

  1.805
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Okki won de laatste dag op 17 mei

Okki had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

1.772 profielweergaven

Okki's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

1k

Community reputatie

 1. Ja, zeeslakken zien er vaak heel bijzonder uit, maar deze lijken echt wat op konijnen.
 2. Zeekonijnen...🤣 https://kingdomstv.com/meet-the-adorable-sea-bunnies-the-sea-creatures-that-japan-has-fallen-in-love-with-8-pics/
 3. Klopt, dat is er voor katten ook. Mijn katten hebben het geprobeerd i.v.m. gevoelige buikjes door waarschijnlijk voedselallergie. Maar ze vonden het smerig, het stonk en als ze er wat van hadden gegeten braakten ze het weer uit. Dat was hier dus geen succes.
 4. Ja, dat is hier ook! We hebben ook ooit een voedster gehad die heerlijk rustig bleef zitten om geaaid te worden. Zoetje vindt het best als we haar aaien, maar niet te lang hoor. Ik heb geen voorkeur, het hangt bij mij echt van het konijn af. Toen Wannes nog leefde had ik iets meer met hem dan met Zoetje, omdat hij gewoon een maf konijn was en een lompe donder. Maar nu met Merien erbij in plaats van Wannes zijn de verhoudingen helemaal anders. Wannes was de baas over Zoetje, maar Zoetje is de baas over Merien, en op de één of andere manier merk ik dat ook in haar gedrag naar mij toe. Alsof ze wat makkelijker en aanhankelijker is naar mij. Merien is niet zo mensgericht. Niet bang, hij komt wel lekkers bij me halen bijvoorbeeld. Dus nu heb ik iets meer met Zoetje dan met Merien. Maar dat hangt dus niet af van het geslacht.
 5. Wij hebben nu een paar jaar een krentenboompje en hij groeit prima, maar is echt nog niet groot. Je kunt hem wel snoeien hoor, zodat hij kleiner of smaller blijft.
 6. Een krentenboompje misschien?
 7. Ik kwam dit net tegen ergens op Facebook, handig toch?
 8. Okki

  Voeding & gewicht

  Ze ziet er totaal niet te dik uit volgens mij, dus ik denk dat ze gewoon wat groter is. Hangoren zijn vaak ook iets plomper gebouwd, met een wat breder koppie. Daardoor lijkt ze misschien ook wat dikker.
 9. Hopelijk is hij dan toch gauw eens klaar met verharen! En Zoetje ook. Merien heeft nog een enkel plukje boven zijn staart, maar die ziet er verder weer netjes glad uit.
 10. Verhaart Joris altijd zo erg? Of is dat echt dit jaar voor het eerst? Zoetje verhaart namelijk ook enorm, het blijft maar doorgaan. Eindelijk, na weken was vorige week haar rug weer mooi glad, met dan op haar onderste helft nog wel allemaal plukken. En toen begon het weer bovenop haar rug. Volgens de dierenarts ligt het aan het hete weer, hij ziet veel dieren extreem verharen. Aan de andere kant is Zoetje ook de jongste niet meer, en Joris ook niet toch? Verharen oudere konijnen wel vaker zo extreem? Ik hoop in ieder geval dat ze wel een goede wintervacht aanmaken. Ik denk ook niet dat Zoetje nog helemaal gezond is. Nadat ze afgelopen voorjaar stilliggende darmen had en enorm was afgevallen, is ze nu na een half jaar pas weer op haar oude gewicht. Maar daar zijn wel twee keer zoveel brokjes als eerst voor nodig geweest. Ze doet verder gelukkig wel helemaal normaal, ik zie niks raars aan haar doen en laten. Behalve dan dat extreme verharen.
 11. Gefeliciteerd @Annasbeestenbende!!
 12. Hier hangen er twee bloembakjes hoog in de ren, met veilige plantjes erin natuurlijk. Niet dat ze erbij kunnen, maar er valt natuurlijk wel eens een blaadje af dat ze op kunnen eten.
 13. https://fb.watch/fcjR1PAH0h/ Altijd goed om hier aandacht aan te geven!
 14. Zomergevoel is lekker met je snoetje in de zon zitten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .