Ga naar inhoud

Sem heeft de anus door middengebeten


Sherrifke

Aanbevolen berichten

Jeetje wat een narigheid! Ik lees dit nu pas. Arme Sem en voor jou is dit ook wel heel erg schrikken zeg. Je hebt niet zoveel aan mijn reactie maar ik wil je wel heel veel succes wensen en veel beterschap aan Sem. En idd wat sef zegt, misschien is er iemand in de buurt die even een kijkje kan nemen? Ik had je graag geholpen maar zuidlimburg is aan de andere kant van het land, sorry.

Nogmaals Sem zet hem op!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 316
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik denk niet dat ik Sem mee kan nemen naar het Tankstation. Dat brengt zoveel stress met zich mee, al die mensen. En het is zo druk daar. Ik ben continue met geld bezig en heb geen fatsoenlijke gelegenheid om mijn handen goed te wassen en ontsmetten. Dus dan loop ik het risico dat ik Sem daar een lekkere infectie aan haar wond geef..

De hele inhoud van de spuit is gister meteen in haar mond gegaan via de witlofblaadjes. Ik krijg haar op geen enkele manier rustig om drie keer achter elkaar een spuit in haar bekje te duwen. Ik ben alleen, er is niemand die me kan helpen met Sem vast houden.

En nu zo ook nog zo weinig eet ben ik bang dat ik ook nog moet dwangvoeren. De stress daarvan alleen al kan niet goed voor haar zijn..

Zit echt even met mijn handen in het haar

Dan kun je haar idd beter maar niet meenemen.

Wat een rotsituatie idd!

6 kg is een hoop wat tegen kan stribbelen.

Zo'n beestje is op zo'n moment supersterk.

Wat dat betreft heb ik (tot nu toe) allemaal makkelijke konijnen gehad, die ik moest dwangvoeren & medicatie moest geven.

Maar hier ben jij nu niet mee geholpen.

Hopelijk komt er nog een oplossing....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik moet van half 3 tot half 11 vanavond werken..

Ze eet wel peterselie en selderij. Maar daar kan ze niet een hele dag op teren. De keutels blijven intussen ook weer uit.

Haar kont heb ik net geprobeerd droger te maken, deze blijft praktisch nat doordat ze vrij veel plast. Maar dat is dan weer niet goed voor de wond en kan branden..

Mijn mams moet zelf werken vanmiddag en mijn pa.. die weet nog minder van konijnen dan de gemiddelde leek.

Sabrina AKA Bikkel komt straks om 7 uur hierheen!!! Ik ben zooooooooo blij en opgelucht!! Er gingen zoveel horror scenario's door mijn hoofd heen..

Ik zet alvast een dikke doos chocolade klaar!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb vanmorgen hard moeten lachen om semmeke. Doordat ze de kap om heeft kan ze zich niet krabben of wassen. Maar toch probeert ze er bij te komen. Op een moment draait ze haar kop en wil haar boven been wassen maar de kap zat er tussen. Dus ik steek mijn hand tussen de kap en haar poot en krab voor haar. Maar ondertussen blijft zij de poets beweging maken... Alsof ze mij aanstuurde. Dat had wel een heel hoog schattigheds gehalte. Hetzelfde ook bij haar oortjes. Deze leg ik tegen mijn hand zodat zij ze kan wassen. :love:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeetje, ik heb nu pas het hele verhaal gelezen. Ik ga ook voor je duimen dat alles goed komt. Wat die pijnstillers betreft, kun je het niet proberen op een stukje korst van brood (is niet goed weet ik), dit was bij mij ook de enige manier hoe ik medicijnen bij Gijs naar binnen kreeg.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De hoeveelheid medicijnen is vrij veel.. Daar zou ik al heel veel korst voor moeten gebruiken.. Op zich lukt het wel met de pij stilling. Dat is in 1 spuitje. Maar daarna nog 2 spuitjes vol met antibiotica.. Dat laat ze zich niet meer in haar bekje duwen. Maar als het met de witlof goed blijft gaan.. Als ik het daarop doe... Ben ik al heel tevreden :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als het inderdaad met witlof goed gaat zou ik ook daar voor kiezen, is natuurlijk veel gezonder. Bij Gijs ging dit niet en moest ik dus wel voor brood kiezen. Ik moest ook aardig veel doen Gijs woog toen 5 kilo, maar ik kon dit op 6 stukjes korst verdelen.

Succes ermee!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .