Ga naar inhoud

The Hay Experts (UK)


hyperpancake

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

gratis reclame.

Jullie hebben me wel aangezet om ook weer eens te kijken. Ik heb destijds de site al eens bekeken n.a.v. een mail van zwarte panter toen het wat minder ging met mijn nijnen. Het feit dat ik geen cc heb weerhield me om te bestellen. Nu weer gekeken en ook een poging gewaagd om een mail te sturen over bankoverschrijving. Ik ben benieuwd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoeveel was jij kwijt kimmi? Ik ook 6x 3kg en een hoop leuke dingetjes. Als het binnen is zal ik een fotoverslagje maken :)

Ongeveer 70 pond.

6 zakjes SS van 3 kg (dat kost hier 9,99 euro voor een zakje van 1,5 kg!), een gras mat, hooi koekjes, chill 'n chew mat, wilgenmandje gevuld met hooi, fun balls en een zak hooi.

Kan al niet wachten tot het er is :bounce:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

Ik heb vorige week dinsdag daar besteld (voor de normale prijs van £5,99) en las hier (bedankt!!!;)) op donderdag dat ze in de aanbieding zijn (£3,49)!!!!!

Vond dat een behoorlijk verschil en heb donderdag een mail gestuurd. Geen reactie, tot ik vandaag weer mailde met de vraag wanneer het eigenlijk verzonden gaat worden....

Eindelijk, vrij snel, een reactie met veel excuses, maar er lag veel sneeuw daar...om een lang verhaal kort te maken: ik krijg het voor de aanbiedingsprijs!!!! Dankzij jullie dus!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb er ook al besteld, een paar maand geleden. Mijn bestelling was hier echt heel snel. En mijn konijnen waren verzot op hun speeltjes... die helaas al snel stuk gebeten waren, maar ze vonden het lekker :)

Foto's vind je op mijn blog (ik mag de url hier niet plaatsen maar hij staat in m'n profiel)

Link naar reactie
Delen op andere sites

'k Heb wel hooi gekocht, gelukkig maar .. Net van de DA gehoord dat 'k ze eigenlijk nog maar 1x per week SS mag geven :erf: 't Was wel een vrij kleine zak die 'k besteld heb geloof 'k. En ook 2 pakken Hay Cookies :yes:

aangepast door Kimmi
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .