Ga naar inhoud

bobbyonthefloor

Members
 • Items

  1.875
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

Alles dat geplaatst werd door bobbyonthefloor

 1. Wauw! Ziet er mooi uit en goeie kleuren.
 2. 😅😅 gevat! 😅😅😅😅 herkenbaar.
 3. Ik ben zo benieuwd hoe alles gaat worden. Zullen vast hilarische foto's bij zitten als ik alleen al naar de gemengde voer ai foto's kijk als voorbeeld. Beloofd wat. Succes
 4. Ik dacht bij de allereerste foto dat Lodewijk bovenop Scarlett zat. Wat een geweldige foto's en verhaaltjes!
 5. Finndegeleidehond. Waar is ie nou? Wat mooi zeg dat het hondje Finn vertrouwde.
 6. Leuk weer een verhalen topic. En wat een allerschattigste foto! Goeie merchandising voor de paardenbloem.
 7. Dit doen ze hier voortdurend, dan check ik meteen de onderkant. Kan dan ook mooi de nageltjes checken. Verder kijk ik of de keutels goed zijn. Ik kan ze iedere keer als ik bij ze ben goed aaien en oortjes voelen kijken. Zodra er 1 niet komt dan is er vast iets niet in de haak.
 8. Ik merkte bij bobby dat hij Floor echt beschermde. Hij ging voor haar zitten als ik haar op moest pakken voor medicijnen. Floor liet het gewoon toe. Echter, Bobby niet. Ik vond het ook wel weer super dat hij dat deed. Ik denk dat hij Meike links laat liggen😅 Of zelfs in de val lokken🤣. Zo totaal anders nu. Bobby was echt verliefd op Floor volgens mij. Waar Floor was was Bobby en andersom. Nu veel minder met Meike. Mooi om de foto's te zien @Lio en Leia
 9. Het is niet niks allemaal wat er gebeurt is. Het is jullie zo ontzettend gegund dat de rust hopelijk wederkeert. Nu genieten van het mooie zorgzame stel. 😂😂 Goeie!
 10. Hier dacht ik ook aan tijdens het invullen. Ik kan mij herinneren dat iets dergelijks een keer eerder ter sprake is gekomen.
 11. Ikzelf zou alles naar beneden doen. Ik heb een groot schuilhok van 1x1mtr ook boven de grond met alleen maar stro erin. Ze liggen er veel maar plassen en keutelen daar niet ik denk omdat ze daar niet eten. Beneden hebben ze een ren van 12m2 (inmiddels) Daar heb ik het water staan in een alu bak. Daar krijgen ze ook eten en staan er 2 hooi/toiletbakken daarin plassen en keutelen ze. Af en toe een verdwaalde keutel in de ren.
 12. Ingevuld. Zonder problemen maar ik heb het dan ook niet via een wel of geen smartphone gedaan. Maar lekker ouderwets op een PC van minimaal 8 jaar oud😅
 13. Wat een fijn nieuws. Ik ga ervan uit dat de band wel weer komt eerlijk gezegd maar er zit uiteraard geen tijd aan verbonden. Lekker genieten van jouw konijntjes nu.
 14. Hier geven ze 22 graden aan (gisteren 14 graden) en een behoorlijke wind. Ik ben lange tijd weg vandaag😁
 15. Zo fijn dat alles voorspoedig verliep. Hopelijk vandaag naar huis! Sterkte en succes.
 16. Succes en sterkte voor vandaag en de komende tijd. Alvast gefeliciteerd met jouw dochter en Lio. En die Leia verdient een lintje (echter, volgens mij komen jullie uit België 😊)
 17. Ai. Ik moet erg lachen om Harold met zijn harem. Zie het al helemaal voor me😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .