Ga naar inhoud

To van de Veluwe

Members
 • Items

  1.040
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Alles dat geplaatst werd door To van de Veluwe

 1. Dan zullen jouw ramen anders zitten. Bij ons zitten twee grote ramen tegenover elkaar. Dus denken ze dat door kunnen vliegen. We zitten rondom in de bomen. Het hangt dus erg van (naaste) buren of ze onze kat wel eens zien. Nee, die zien we nooit. Ik denk dat ons terrein groot genoeg is en hij houdt niet van vreemden. Als we visite hebben, blijft hij altijd weg. Dus zal ook te bang zijn. Het is ook een kat die niets van kinderen moet hebben. Je weet nooit wat een zwerver allemaal meegemaakt heeft. Voor ons is hij heel best.
 2. Joh, Wat had hij? Dat is schrikken want daar denk je niet zo gauw aan bij een jong konijn. Wat een prachtig konijntje was het. Dit had je niet aan zien komen. Triest. Sterkte.
 3. Wij hebben bij de Lofoten een wasvissafari gedaan. schitterend. We zagen toen ook een groep orka's in de golven duiken en weer bovenkomen. Op de boot hoorde je ahhhhhhhhh. Ook bultruggen gezien. Dat was bijzonder werd ons verteld want gelijktijdig komen ze samen weinig voor. Ze ont'zwemmen' elkaar.
 4. Wat een heerlijke ruimte hebben ze toch. Het valt me op dat het gras er nog aardig eetbaar uitziet. Erg leuke konijnen. Sluit je ze 's nachts ook op? Het is wel een open tuin waar van alles in kan komen toch?
 5. Wat ben ik blij als ik alles hierboven lees dat wij geen oeps nestjes kunnen krijgen. Sterkte Dorien, maar je gaat er wel voor! Geniet deze weken maar van het jonge grut.
 6. Houtvezelsnippers in de onderste bak en in de bovenbak ook een laagje met wat oud hooi. Ik heb ook back2nature en hennepvezel en beukensnippers in huis maar nog niet gebruikt.
 7. Dat ze erg verlangden naar Hollandse regen Want daar kunnen ze beter tegen.
 8. Evee, hoe spreek je Namu uit? Naamoe? Naamuu?
 9. Fotograferen lukt zoals gezegd niet. Als ik iets leuks zie en ze zien me denken ze: LEKKERS! en komen er gelijk aan speren. Ik heb bij deze foto moeten sluipen en me verdekt op moeten stellen.
 10. Je mag het gewoon hebben, mits je een bordje ophangt. Tegen wolven werken ze hier op de hei ook met verplaatsbare netten die onder stroom staan. Zoiets is er ook voor katten met een verplaatsbaar apparaat. Bij ons hangt het apparaat in de schuur en staat het land rondom onder stroom als er vee in loopt.
 11. Woordenschat vergroten. (in één verhaal komen bijv. voor: bekeuring, prent, bon)
 12. Ik vind het zo triest dat die hier meer doodgaan door tegen de ruiten te vliegen dan door onze kat. Ik hou in mijn hart niet van katten. Maar wat moet je met een zwerver en ik had gehoopt dat hij muizen zou vangen. Mooi niet. Wij hebben overal vogels op de ruiten en dan nog dode vogels. Deze week nog een merel. Dan baal ik maar wat moet ik? Toen we net de ren hadden met achterin een klein raam lagen er drie dood bij dat raam. Ook daar vogels op geplakt en daar komt het niet meer voor. Helaas wel bij de huiskamer.
 13. En wij ook. Wat een prachtig stel toch. En al dat grijs past zo goed bij de grijzen dagen voor kerst. Haha. Ik geniet trouwens wel van die donkere dagen. Maar deze konijnen lijken net op hondjes. Leuk hoor. Ik geniet van de foto's.
 14. Op Bunnybunch staan erg goede artikelen waaruit je veel tips kunt halen. Zo is er ook de volgende link over het koppelen te vinden. Dan hoeft het wiel niet opnieuw uitgevonden te worden! 😉 https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen
 15. Goed idee voor onze kat. Die is moddervet en ga ik maar eens op dieet zetten.
 16. Van harte welkom. Stoere naam: Ruby.
 17. Van harte welkom. Ik moest even denken wat zijn engel konijntjes? Een bepaald ras? Maar toen begreep ik het.
 18. Schitterend verblijf en wat een mooi hok!. Handig ook die plank aan de muur zodat de boeven er niet bij kunnen!
 19. Wij hebben geen naaste buren. Die wonen een eind verder. We hebben een keer een zwerfkat gevangen en naar het asiel gebracht. Wat een venijnig beest was het. Vokomen verwilderd. Hij is gecastreerd en een paar weken later werd hij voor ons huis weer uitgezet. De volgende keer geef ik wel een ander adres op. Hahahaha. 😉 Hier hebben we niet echt last van katten, meer van blaffende honden in de verte maar dat is ook af en toe. Er zit steeds een paar honderd meter tussen ons en de buren. Er loopt hier nog wel een zwerfkat rond. Maar hebben we geen last van.
 20. Wij wonen allemaal een eind bij elkaar vandaan. Wij hebben een weiland waar we hem regelmatig zien lopen. Bij de buren komt hij niet. Wel de kat van buren elders zie ik wel eens water drinken uit onze vijver. Onze kat is een gecastreerde kater en heeft ook kennelijk geen behoefte aan lange afstanden.
 21. Misschien wel 30 jaar geleden: de dikke en de dunne. Wanneer heb je voor het laatst hoge hakken gedragen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .