Ga naar inhoud

Lena78

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Lena78

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mammafelina zei ook al dat die hairbuster te rigoureus is. Bijzonder wel dat op YouTube bijna iedereen deze gebruikt. Wel allemaal Amerikanen hoor met binnen konijnen. Toen ik voor het eerst las over kettingkeutels dacht ik dat ze veel beter gekamt moeten worden. Ook zijn al die in het rond vliegende haren best een ding in de tuin. Het is soms echt veel.
 2. Dankje. Ik was niet ingelogd dus zag het envelopje niet. Kennen jullie onderstaande borstel? De hairbuster. Alleen via Amazon te koop. Op YouTube gebruiken veel Amerikanen deze.
 3. Oh mooi, dat klinkt goed. Kan je op dit forum iemand een pb sturen? Ik krijg het niet voor elkaar. Gr. Lena
 4. Ben benieuwd of je de borstel al hebt uitgeprobeerd?
 5. Hallo, ik heb toch nog een aanvullende vraag. Ons konijn heeft geen typisch langhaar maar ook geen korthaar zoals zijn vriendinnetje. Het zit er een beetje tussenin. Hij haart veel en ik hoorde op YouTube dat konijnen net als katten haarballen kunnen krijgen als ze niet voldoende geborsteld worden. Wij hebben het derde kammetje van de link. Die van 5.49 de sticker borstel maar die doet niks. Nou ja die houdt de vacht netjes en klitvrij. Ik zoe iets waarmee ik losse haren kan verwijderen. Op YouTube gebruikte iemand een rubbelborstel. Is dat wat? Die borstel met zwijnenhaar is dat alleen o
 6. Lena78

  Marters

  Ja dat heb ik gelezen. Mijn muizen verjager horen mensen niet. Honden ook niet omdat het niet gaat om hoe goed dieren kunnen horen maar om de frequentie. De honden van de buren hebben naast het ding gestaan en gaven geen kick. Vandaar dus mijn vraag of er marter verjagers zijn die voor marters ondraaglijk zijn qua geluid maar waar konijnen wel tegen kunnen?
 7. Lena78

  Marters

  Hallo, Wij verhuizen binnenkort naar een buurt waar marters rondlopen. Onze konijnen hebben een ren met dak en natuurlijk gaan we aan de slag met stevig, fijnmazig gaas maar ik heb nog een vraag. Weet er iemand of er van die ultrasone verjagers voor marters zijn waar konijnen geen last van hebben? We hebben er nu 1 tegen muizen en honden horen deze niet. Iemand ervaring met marterverjagers en konijnen? Hartelijk dank.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .