Ga naar inhoud

To van de Veluwe

Members
 • Items

  1.584
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Alles dat geplaatst werd door To van de Veluwe

 1. Heb je je waardering nog uitgesproken naar de kinderboerderij? Ik ben al blij dat ze op school Vlaamse reuzen hebben en alleen rammen. Elke dag mogen ze een dagdeel naar buiten. Het is in ieder geval wat en ik ben allang blij dat er niet mee gefokt gaat worden. Maar ook te veel in een hok. Het is een kinderboerderij waar kinderen ervaring opdoen.
 2. Ik moest even googelen wat dat was. Ik heb het gevonden maar ik herken dat hier niet. Trouwens nog nooit bij konijnen gezien die we hadden.
 3. Ik zou ook voor die optie gegaan zijn.
 4. Dat was met dat riool pas toch al een en al puin.
 5. Misschien heb je hier iets aan. Hier zal het niet goedkoop zijn maar misschien heb je iets aan het verhaal over een gebroken poot. Zij zijn DE kenners op het gebied van konijnen. https://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/dierinfo/konijn/orthopedie.html
 6. Ik vind het wel schandalig dat een arts 2000 euro durft te vragen. Je zou zeggen: dat hoeft toch niet echt zo duur te zijn! Gebruiken ze nooit gips bij een konijn? Je zou zeggen al zit het maar aan elkaar dat is altijd nog beter dan met drie poten te moeten leven.
 7. Door de huisarts? Voor mezelf heb ik ook een lijn getrokken wat ik haalbaar vind of niet. Dit eigenlijk omdat ervaring me geleerd heeft dat veel dokteren eigenlijk nooit iets uitgehaald heeft. Als het niet goedkoper kan, zou ik hem niet laten lijden en in laten slapen. Voor het andere konijn zijn maatjes zat te vinden. Het blijft moeilijk.
 8. Hier kunnen ze niet aan de tralies trekken. Kijk eens bij https://www.kattenrennen.eu/projecten/
 9. Ja dank je dat is inderdaad veel duidelijker. Bedankt. Misschien nog beter: niet graanvrij.
 10. Is het normaal dat een stelletje nooit op elkaar rijdt of ruzie maakt. Het nooit berijden had ik nooit eerder meegemaakt. Nu dus wel.
 11. Evee, hoe kan dat dat er bij Beaphar + bovenaan graanvrij staat en bij de ingrediënten: granen? KENMERKEN Voor konijnen Ja Graanvrij Nee MEER INFORMATIE Beaphar Care+ konijnenvoer is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding voor uw konijn. Het zorgt voor een goede mineralenbalans, .......................etc. etc. Samenstelling: Plantaardige bijproducten, granen, groenten, mineralen, gist, zaden, algen. Onder de plantaardige bijprodcuten vallen een aantal ingrediënten die op de voorkant van de verpakking vermeld staan. zo bestaat het voer voor 0,1% uit yucca, 0,03% uit echinacea en 0,03% uit groene thee extract. Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 12%, Ruwe celstof (vezels) 25%, ruw vet 2,5%, Ruwe as 4,5%, Ca (calcium) 0,71%, P (fosfor) 0,36%, Na (natrium) 0,2%, Mg (magnesium) 0,26%, K (Kalium) 0,59%, S (zwavel) 0,02%, Omega 3 0,03%, Omega 6 0,75%.
 12. Je kunt toch langzaam betere brok in gaan voeren? Eerst mengen met wat anders. Ze kennen SS al dus dat is geen punt. En graanvrije brok kun je toch ook langzaam in gaan voeren? Het lijkt wel een leuk koppel te worden he? Dat gaat vast goed.
 13. Gebruik van volièregaas met een maaswijdte van 6 mm is knaagdierbestendig en beschermt beesten in de kooi tegen indringers zoals ratten en muizen. Ik heb een iets grotere maaswijdte maar zie nooit muizenkeutels liggen. Best vreemd want er zitten hier veel muizen. Elke maand vangen we er een paar op zolder/berghokken. En ik voer ook geen gemengd voer.
 14. Je moet dan bessensap en suiker kloppen met eiwit. Je krijgt dan een volle massa roze schuimachtige substantie. Te vergelijken met luchtig toetje. Daar giet je wat van op bijv. vanillevla en heb je een heerlijk toetje. Maar omdat zo weinig ingrediënten zo'n volume geven wordt het Haagse Bluf genoemd. Het lijkt meer dan het is. ruzie
 15. Wat is de naam van je nieuwe konijn? Ook volledig gevaccineerd etc?
 16. Er lopen hier koeien die ik hooi mag geven. Het is echt hooi en geen kuilvoer, maar toch ruikt het ietwat zurig. Het ziet er ook als hooi uit. Zou een konijn dat ook mogen?
 17. In het vervolg van dat artikel staat meer over calcium en het teveel
 18. En maandag is hij al geopereerd. En als je hem iets aanbiedt wat hij erg lekker vindt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .