Ga naar inhoud

DaniëlleV

Members
 • Aantal items

  339
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

DaniëlleV won de laatste dag op 12 november 2020

DaniëlleV had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

235 Goed

Over DaniëlleV

 • Titel
  Keutelaar

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Bennie en Vlinder
 • Huisdieren
  Konijnen en vissen

Recente bezoekers van dit profiel

416 profielweergaven
 1. Ik denk dat ze hier in zn oor fluistert: wat ben je toch een knapperd! 😍😉
 2. Mijn tuin is een soort konijnen-begraafplaats. Er liggen er zes begraven... Mijn achtertuin is inmiddels wel haast vol, dus hoop ik dat mijn huidige konijnen nog wat jaartjes blijven leven. Maar ik vind het altijd toch iets moois hebben om op deze manier afscheid te nemen van een dier waar je van hebt gehouden.
 3. Grappig, ik mag vandaag eindelijk ook weer naar de kapper. Ik ging voor het laatst in november 2020. Ik dacht dat dat al lang geleden was maar jij wint het! 😉
 4. DaniëlleV

  Kopjes geven

  Ik doe soms ook weleens met mijn vuist vlakbij dr neus en zeg dan neus? En dan duwt ze ertegen en al herhaal ik dat dan 10 keer ofzo, zij duwt ook 10 keer. Ze blijft meedoen 🤣 Als een soort van ‘boks’ of ‘elleboogje’ wat wij mensen doen.
 5. Ik denk zomaar dat het ontbijt niet lekker genoeg was.. 🤔
 6. DaniëlleV

  Kopjes geven

  Bij Vlinder betekent het dus zowel “ik wil aandacht” als “je zit in de weg!” Probleem is dus dat ik dan niet altijd meteen weet wanneer ze wat bedoelt. Bedoelt ze dat ze aandacht wil dan kom ik er meestal wel goed vanaf. Maar bedoelt ze “je zit in de weg!” dan wil dat voor mij nog weleens vervelend aflopen want mevrouw waarschuwt me echt maar één keer alvorens ze overgaat tot stap twee: een hap uit mijn achterste 🙄😐 En geloof me: dan wil je wel luisteren hoor! 🤣
 7. DaniëlleV

  Kopjes geven

  Herkenbaar 🤣 doet Vlinder ook precies zo!
 8. @BaasjevanBrownieklopt! En wanneer je dan je camera goed hebt ingesteld dan zijn ze weer weg 🙈
 9. Zit ik net heel netjes voor de foto, zoomt ze in op het hooi in plaats van op mij 🙄
 10. Heerlijk om te zien hoe ze lekker bezig zijn he? Bij mij zijn ze soms echt soort van aan het werk, graven en spullen verplaatsen, waar ze dan echt ook samen aan bezig zijn. Ik kan daar echt van genieten ☺️ Zo zie je maar dat konijnen echt minimaal 1 maatje nodig hebben!
 11. Kijk, het kan dus nog goedkoper! 😃
 12. Wat een goede samenwerking! 😃
 13. Heb ik ook gezien. Heftig inderdaad. Dapper dat ze hun verhaal doen. Heb ik wel respect voor.
 14. Ik heb nog geen idee.. vind het soms echt lastig om telkens weer iets te verzinnen. Wie weet een recept voor een lekkere ovenschotel zonder vlees of vleesvervangers?
 15. Ah oké, bedankt voor de uitleg. Maar jullie hebben voor die prijs wel weer een voordeel meer dan ik want ik mag niet mee naar binnen 😜 (vorig jaar wel hoor)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .