Spring naar bijdragen

DaniëlleV

Members
 • Aantal bijdragen

  91
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

45 Uitstekend

Over DaniëlleV

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Bennie en Vlinder
 • Huisdieren
  Konijnen en vissen

Recente profielbezoeken

203 profielweergaven
 1. En zo is het! Ik kom soms ook handen tekort om te aaien 😉
 2. Leg even uit: wat bedoel je met hint? Ik heb nog niet eerder meegedaan vandaar...
 3. Hier zijn ze weer met regelmaat het interieur aan het verschuiven. 🙄 maar, het is waar hoor, ze zijn in elk geval zoet! 😊
 4. @Marja Schenk die van jou zijn wel erg nieuwsgierig hoor! Hebben de buren nooit geklaagd? 🤣😜
 5. DaniëlleV

  Corona virus

  Ik heb gewoon besteld omdat mijn konijnen zoveel eten en het weer op was... 🙈😉 dat kan ook gewoon hoor 🙃
 6. Ik denk ook dat het beter is om de haken wat eerder te doen. Ik denk dat ze anders misschien thuis gauw weer terugvalt en stopt met eten... En over de kosten: misschien kun je bij je dierenarts vragen om de kosten op rekening te zetten? Bij mijn dierenarts kan dat en dan betaal ik einde van de maand de rekening. Dat vind ik altijd wel prettig want het komt altijd onverwachts dat je iets met je dieren hebt en zo kunnen ze toch meteen geholpen worden, ook als je even krap zit. Dat geeft mij altijd wel rust.
 7. Kan ook allebei zijn. Oorontsteking kan van mijt komen. Ik heb het weleens met mijn franse hangoor gehad. Het oor stonk ook erg. Ik kon het ruiken als ze dichtbij mij zat. Ik moest toen druppels in haar oren doen. Ik hoop voor je dat het meevalt, ik leef in elk geval met je mee.
 8. Fijn zeg! Moed houden maar... ik zit te denken, heeft ze misschien een oorontsteking ofzo? Kan veel pijn doen namelijk. Nou ja, de dierenarts zal ernaar kijken. Ik ben benieuwd..
 9. DaniëlleV

  Voorstellen

  mooie konijnen en mooi verblijf! 😃 welkom!
 10. Ik vind één keer per week boodschappen doen ook niks. Ik weet namelijk niet waar ik over een paar dagen trek in heb. Meestal is dat iets wat ik dan net niet in huis heb. 🙄 bovendien vergeet ik meestal weer iets kleins ofzo en dan kan ik dus alsnog terug. Ik ben sinds coronatijd wel voor een paar dagen vooruit gaan plannen, zodat ik wat minder vaak naar de winkel hoef te gaan.
 11. Veel sterkte! Hoop dat het meevalt voor je en voor Vlekje.
 12. Één van mijn konijnen heeft ook regelmatig de hik. Ik denk dat het bij de mijne verband houdt met gulzig eten.
 13. Elke avond rond een uur of tien is het snoepjestijd en wie het mooiste zit, die krijgt als eerste, tenminste, dat denken wij.
 14. Ik vind hem behoorlijk groot, zijn achterpoten zijn ook best al groot valt me op. Ik denk dat het een vlaamse reus is inderdaad.
 15. Ik geef het op een klein blaadje witlof. Ik spuit het dan een beetje in het midden en leg het blaadje met het gele puntje naar het konijn gericht. (Het gele vinden ze hier het lekkerste van de witlof, vandaar) bij mij eten ze het dan heel makkelijk op.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .