Spring naar bijdragen

DaniëlleV

Members
 • Aantal bijdragen

  250
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

DaniëlleV last won the day on 12 November 2020

DaniëlleV had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

151 Uitstekend

Over DaniëlleV

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Bennie en Vlinder
 • Huisdieren
  Konijnen en vissen

Recente profielbezoeken

377 profielweergaven
 1. Leuk beestje 🙂 twee vrouwtjes is inderdaad niet de beste combinatie maar ik heb zelf ooit twee vrouwtjes gehad en die waren erg close en mijn zus heeft ook twee vrouwtjes konijnen en ook daar gaat het goed, dus er is wel kans dat het goed blijft gaan hoor. Je hoeft met de zwarte neus niet naar de dierenarts in ieder geval, haar vachtje veranderd gewoon van kleur, misschien wordt ze wel tot op haar rug zwart, wie zal het zeggen? 🤔 Ben wel benieuwd eigenlijk.
 2. Dat is precies zoals ik het ook altijd las. Ik zie net pas dat ik het dus altijd verkeerd gelezen heb. 🤣
 3. @pakyakker sterkte, ik hoop dat je een beetje kunt slapen, want ik weet hoe vervelend het is om je beestje te moeten achterlaten en hoe je je zorgen maakt en in onzekerheid zit. Het kan met konijnen namelijk alle kanten op. Zo zijn ze springlevend en maken ze binkies en het andere moment zitten ze er net zo bij als Vlekje. En dan denk je dat het niet meer goedkomt en dan opeens beginnen ze weer volop te eten. Dat laatste kan morgen ook bij Vlekje weer zo zijn. Dat hoop ik voor haar en voor jou! Nogmaals sterkte!
 4. Ik denk dat de vachtkleur gewoon nog kan veranderen als ze nog jong zijn. Ik dacht destijds ook een geheel zwart konijn te hebben maar ze heeft uiteindelijk wat blonde plukjes hier en daar gekregen. High lights dus 😉 Ik weet nog dat ze al haast een jaar was, toen ik het opeens zag dat ze niet volledig zwart meer was. Ik denk dus dat je je geen zorgen hoeft te maken. Maar misschien kun je inderdaad even een foto uploaden?
 5. Welkom Nelis en Pleun! en jullie baasje natuurlijk ook... 😉
 6. Daar heb je gelijk in, zelfs mijn twee franse hangoren samen drinken dat gewoonlijk niet op per dag, maar je weet maar nooit. Ik had eerst losse bakjes trouwens maar die zagen ze op de een of andere manier over het hoofd en als ze enthousiast aan het rennen waren dan eindigde dat dus in een waterballet.. Deze zien ze in elk geval niet over het hoofd en daar had ik hem in eerste instantie dus voor gekocht. Maar toen ik hem dus een poosje had vond ik het zelf eigenlijk ook een fijn ding. Konijnen blij en vooral het baasje blij omdat ik minder hoeft te dweilen 😉
 7. Dat ben ik met je eens maar mijn waterbak met reservoir staat nooit in de zon en omdat ik het elke dag schoonmaak heeft aanslag nauwelijks kans. En wij hebben een waterontharder, dus heel zacht water wat sowieso, ook met thee bijvoorbeeld, aanslag voorkomt. Als ik voor een waterfles zou kiezen dan zou ik voor de groen met witte fokkers-fles gaan.
 8. Uiteraard, maar ik dacht dat men wel begreep dat als de fles leeg is, dat hij zich dan niet meer bijvult.. Ik ververs het water sowieso elke dag inderdaad en met warm weer ook vaker. Toch vind ik het makkelijk dat het zich bijvult als ik onverhoopt een paar uur langer wegblijf dan de bedoeling was bijvoorbeeld, dan vind ik het fijn te weten dat ze toch voldoende drinkwater hebben.
 9. Ik heb zoiets, maar dan wat groter (1,5 liter ofzo) en die staat in een hoekje en die gooien ze bij mij niet om. Voordeel is dat het zichzelf steeds bijvult. Ik ben er erg tevreden over. Een drinkfles vonden ze bij mij sowieso niks, mijn ram weigerde er zelfs uit te drinken.
 10. Genieten ☺️ die filmpjes!
 11. Hier heeft het wel gesneeuwd maar het bleef op de straat niet liggen. Jammer hoor!
 12. Is het in zijn nek? Beetje tussen de schouderbladen? Een beetje een v-vorm? Zie je schilfers? Zo ja, dan zou het vachtmijt kunnen zijn.
 13. Wauw 🤩 ik ben jaloers! Dat heb ik ze bij mij voor hooi nog nooit zien doen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .