Ga naar inhoud

DaniëlleV

Members
 • Items

  877
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

DaniëlleV won de laatste dag op 8 november

DaniëlleV had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Vlinder en Jip
 • Huisdieren
  Konijnen en vissen

Recente bezoekers van dit profiel

1.346 profielweergaven

DaniëlleV's prestaties

Burchtenbouwer

Burchtenbouwer (4/6)

502

Reputatie

 1. Ziet er leuk uit hoor! Knagen ze bij jou het kussen niet kapot?
 2. En zo past het ook 🤣
 3. Haha, ja, maar zodra je er dan naartoe gaat komen ze overeind natuurlijk 🙄
 4. Pasgeleden was Jip in zo’n diepe slaap, toen viel hij eraf 🙈 dat heb ik niet vast kunnen leggen maar wel het moment ervoor.. Hij was zelf echt verbaasd 🤣
 5. Haha, ja vind ik ook, alsof het bed ervoor gemaakt is he
 6. En met z’n tweeën gaat ook prima 🤣
 7. Jip is ook blij met zn ledikant ☺️
 8. De dosering is volgens mij bij start van behandeling 20mg per kg lichaamsgewicht en later 10mg per kg lichaamsgewicht. Maar vraag dit anders even aan je dierenarts.
 9. Ja die bedoelen we! Elk streepje staat voor 50 mg fenbendazol. Zo kun je berekenen aan de hand van de dosis die jouw konijn moet hebben, hoeveel je moet geven.
 10. Mee eens, ik gebruik ook de pasta als ze het nodig hebben. Je smeert het op een snoepje, het blijft er goed opzitten en ze eten het hier gemakkelijk op. En je hebt inderdaad veel minder nodig.
 11. Beterschap voor Lio gewenst!
 12. Dat van die narcose was hier laatst met Jip ook. Hij was “wakker” (nog wel slap in de poten enzo hoor) bij de dierenarts maar eenmaal thuis lag hij in de toiletbak uren achter elkaar te slapen en hij werd maar niet wakker. Ik ging toen twijfelen of dit wel goed was en heb toen nog om half 10 ‘s avonds de praktijk gebeld en dierenarts zei toen dat ik beter nog even kon komen omdat hij misschien nog een extra prik nodig had om wakker te worden. Ik kon hem zo in het reismandje tillen, zo slap was hij. En ik zit tien minuten later met hem in de auto en ik hoor opeens graven naast me. Was meneer gewoon wakker en actief. Ik kom de praktijk binnen en zeg; meneer is zojuist wakker geworden in de auto. Oh zegt ze, komt vast van de stress die de autorit met zich meebrengt. Ook toen was ik toch blij dat ik even geweest was want ze had wel alles nog even gecheckt. Dat is toch fijn. Maar schijnbaar had het “thuisgevoel” ervoor gezorgd dat hij eindelijk durfde te slapen en dat hij meteen de slaap van de dagen ervoor, toen hij telkens naar de dierenarts moest, ging inhalen. En ik maar denken dat hij niet wakker werd uit de narcose.. 🙈
 13. Ja, we zullen het nooit weten wat ze dacht. Maar inderdaad, ik was gerustgesteld en dat is ook heel wat waard!
 14. Nou zeg 🙄 🙈alsof ze denken; we zijn bij de dierenarts, we doen nu weer alsof er niks is gebeurd, des te eerder kunnen we weer naar huis. 😅 We hadden Vlinder daar trouwens ook nog op de grond gezet. Nou ja, we moesten haar uit het reismandje trekken en ze weigerde echt haar poten te gebruiken. Ze bleef precies zo op de grond liggen, madam 🤣ze verzette geen stap, alsof ze dacht, ik ga echt niet voor jullie hier lopen ofzo hoor, ben ik niet van plan. Ze vergat wel dat ze zichzelf al verraden had door keihard te stampen in de wachtkamer. Dierenarts zei nog: ze heeft in elk geval wel voldoende kracht in haar achterpoten. 🤣 Wat ook wel meespeelt is dat ik de laatste tijd zo vaak ben geweest dat ik extreem oplettend ben geworden op ander gedrag. Dan gebeurt het dat je weleens voor niks gaat. Al is dit zover ik mij kan herinneren wel echt de eerste keer dat er bij de dierenarts niks aan de hand bleek te zijn. Al andere keren was er wel degelijk wat mis.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .