Spring naar bijdragen

Jamesthebunnybutler

Members
 • Aantal bijdragen

  541
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  8

Jamesthebunnybutler last won the day on 17 Juni

Jamesthebunnybutler had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

176 Uitstekend

Over Jamesthebunnybutler

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Dunya & Baloe, Bommel & Ollie
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ondanks die prognose klinkt dat zelf eten toch wel heel goed! Wat een kanjer! Zal ook schelen als ze straks minder stress zal hebben van het dwangvoeren enzo. Ik heb nog nooit van dat spul gehoord helaas.
 2. Wat verschrikkelijk, die dappere kon dus gewoon echt niet meer :(. Fijn voor haar en voor jullie dat ze thuis mocht gaan. Heel veel sterkte! ❤️
 3. Ah, dat is naar! Ik heb wel vaker konijnen die het uit hun bekkie laten stromen, ze kan zich ook gewoon vol voelen. Weet niet wat ze bij de DA gehad heeft? Krijgt ze ook een anti gas middel en is ze niet uitgedroogd?
 4. Ach gossie arme dame! En arme jij... Belachelijk dat de spoedarts dat niet gezien heeft en je voor zo'n bedrag weer naar huis stuurt met niks. Heeft jouw dierenarts nog iets van een prognose mee gegeven? Kan ze nog een tijdje door met die medicatie voor haar nieren zonder al te veel pijn? Sterkte!
 5. Ik zou haar ook mee naar huis nemen. Thuis heb je er vaak ook meer tijd en aandacht voor en in zo'n stressvolle omgeving als de dierenarts kunnen ze ook zieker worden is mijn ervaring. Als het niet per se nodig is zou ik haar dus zeker thuis houden. Temperatuur in de gaten houden kan je thuis ook en thuis kan je ook meer dingen aanbieden die ze lekker vinden.
 6. Hoi! Wat fijn dat je je rammetje een maatje wil geven. Dat hij al een tijdje alleen zit is geen probleem om hem te koppelen hoor, er zijn konijnen die 5 jaar alleen hebben gezeten en gewoon gekoppeld kunnen worden. Op elk potje past een deksel :)! Ik zou je wel willen adviseren om met hem naar een goede opvang te gaan, daar kan hij op speeddate om te kijken met welk dametje het klikt en dan krijg je goed advies over het verdere koppelproces. Zeker doen dus, een maatje geven! Ik weet zeker dat je er een super happy konijn van gaat krijgen. Zorg dan wel dat de basis op orde is qua huisvesting e.d. Voldoende permanente ruimte (min 1-2 m2 per konijn, 24 uur per dag) is belangrijk om een koppeling te laten slagen. In welke regio woon je? Is je ram gecastreerd en gevaccineerd? Castratie is echt nodig om hem te kunnen koppelen namelijk (vanwege gedrag) en vaccinatie is een vereiste bij (bijna) alle opvangen.
 7. Top! Kijk even goed waar je op moet letten bij een buitenverblijf ivm roofvogels/katten/marters etc! Zonde als je iets maakt dat later toch niet helemaal veilig blijkt te zijn. En voor buiten is het ook wel handig om het praktisch te maken voor schoonmaak, zodat je je niet als slangenmens in je ren moet wurmen om het aan te vegen haha.
 8. Ja, dat is zeker waar! Ik krijg ook altijd van dat soort advertenties, best een beetje eng. Niet zo veel aan te doen in deze tijd idd, behalve al die apparaten de deur uit doen (en sociale media ook). Het is niet anders, zo veel gevoelige dingen zeg ik nu ook weer niet als ik thuis ben ;).
 9. Ah, als je ze alleen buiten hebt scheelt dat al. Ik denk dat je gelijk hebt hoor met die hackers. En babyfoons kunnen natuurlijk ook gehackt worden, dat lijkt me erger dan een camera die je gebruikt voor je huisdieren. Bij ons zou dat ding dan in de woonkamer staan, daar kleed je je niet om ofzo dus dat is geen ramp. En ik zie dat je ook niet op afstand draaibare versies hebt, dat vind ik dan wel prettig zodat niet die camera opeens op iets anders gericht kan worden. Dan kan je dat alleen zelf doen als je thuis bent. Camera op mijn laptop heb ik idd afgeplakt, maar op mijn telefoon niet. Had ik niet eens over nagedacht, die kunnen natuurlijk veel makkelijker gehackt worden en dan kunnen ze ook je microfoon aan zetten. Misschien iets minder paranoïde gaan worden ;). Haha ja mijn vriend vindt het echt een inbreuk op zijn privacy 😂. Hij denkt dat ik zijn super interessante gesprekken (lees: scheldpartijen tijdens het gamen) ga afluisteren. Zo veel interessants wordt er niet gezegd hoor! En het was zijn eigen idee om mij een bunnycam voor mijn verjaardag te geven, dus nu moet hij er ook maar aan gaan geloven!
 10. Knaaghof in Rijswijk! Zij zijn wel wat "streng" qua eisen die ze stellen. Je moet bv een foto van je verblijf sturen, zodat zij kunnen checken of ze het geschikt genoeg vinden. Ik vind dat overigens juist goed dat ze dat doen, maar het kan even een drempel zijn. Volgens mij hebben ze daar wel met name konijnen binnen zitten, dus je zal een beetje tempo moeten maken als je ze buiten gaat huisvesten (je kan een binnenkonijn niet het hele jaar door naar buiten doen ivm wintervacht). Andere optie is Knaagspoor in Ridderkerk, maar dat is wel even een stukje rijden vanaf Zoetermeer.
 11. Wow! Dan hebben ze het bij de spoedkliniek niet goed gedaan hoor. Je bent nu bij je eigen DA geweest? Heeft die jou zo gematst? Dat zou onwijs aardig zijn. Ik zou het iig nog even terugkoppelen aan de spoedkliniek hoor, want dat is niet oké en dus ook zonde van je geld. Hopelijk is het alleen het gebit en is de rest goed met haar. Succes en sterkte Marjolein!
 12. Kan ik me goed voorstellen. Ik hoop ergens voor je dat er iets gevonden is, dan kan je haar gedrag tenminste verklaren. En dan maar hopen dat het iets is dat makkelijk te verhelpen is.
 13. Ik ben ook eens aan het kijken naar een bunny camera. Die arlo dingen zien er wel goed uit zeg, ik ga maar vast beginnen met sparen. Ik wil er een voor binnenshuis, maar ik ben toch ook een beetje paranoïde voor hackers ofzo. Met name dat ze geluid opnemen vind ik niet zo fijn (en mijn vriend ook niet want die denkt dat ik hem ga afluisteren hahaha). Nog even goed kijken dus wat handig is!
 14. Ah, oke, goed om te weten. Dan blijf ik dat wel of niet brokjes willen eten toch ook even goed in de gaten houden. Soms weet je het ook niet met ze hoor. De een is idd een enorme bikkel en de ander lijkt soms een beetje een aansteller (is nooit aanstellerij natuurlijk als ze wat mankeren, maar ik bedoel dat de een heftiger op pijn reageert dan de ander).
 15. Zo raar inderdaad! Het zou wel gek zijn dat ze hooi eet als ze gebitsproblemen heeft, toch? Dat is vaak toch het eerste dat ze dan laten staan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .