Spring naar bijdragen

Jamesthebunnybutler

Members
 • Aantal bijdragen

  55
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Jamesthebunnybutler last won the day on January 13

Jamesthebunnybutler had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

22 Uitstekend

Over Jamesthebunnybutler

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  James & Otje, Bommel & Ollie
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Jamesthebunnybutler

  Olga en ?

  @Konijn Olga Hoe gaat jouw koppeling?
 2. Jamesthebunnybutler

  E.C. Waar doe ik goed aan?

  Update: vanmorgen verhuisd naar het definitieve verblijf! Het gaat goed en de koppeling lijkt geslaagd! De liefde moet nog groeien, maar acceptatie is er. Hij is onwijs lief en begint meteen te likken als ik het verblijf in kom. Ze krijgen toch preventief even panacur, maar om stress te voorkomen prak ik het met een klein plakje banaan en dan smikkelen ze het zo naar binnen. Dank jullie wel voor jullie support! ❤️
 3. Jamesthebunnybutler

  Olga en ?

  Thanks! Ja, ik denk dat ik ze zaterdag verhuis, dan ben ik de hele dag thuis en kan ik ze in de gaten houden. Kan mijn vriend dat zondag doen. Vind het wel spannend nu hoor, ze zitten al sinds gisteren zonder toezicht in de badkamer. Wil steeds stiekem kijken, maar zal toch ook moeten werken haha.
 4. Jamesthebunnybutler

  E.C. Waar doe ik goed aan?

  Mooi! Dan bekijken die twee het daar maar lekker en zoeken ze het samen maar uit! Ik geef ze eten en drinken en neem af en toe een kijkje en that's it 😉
 5. Jamesthebunnybutler

  Olga en ?

  Ja, precies. Prima hoor. Volgens mij is de koppelruimte iets van 3m2, of ietsje groter. Ze zitten wel steeds dicht bij elkaar trouwens, maar doen gewoon niks anders dan normaal haha.
 6. Jamesthebunnybutler

  E.C. Waar doe ik goed aan?

  Ik heb ze vannacht uit elkaar gehaald maar lees nu dat je dat beter niet kan doen. Heb ze nu weer bij elkaar gedaan en als er geen gekke dingen gebeuren laat ik dat zo. Douchen in een konijnenverblijf dan maar haha... Ze zijn super saai. Eten een beetje hooi samen, maar zijn totaal niet bezig met dominantie bepalen. Ziet er wel goed uit dus denk ik...
 7. Jamesthebunnybutler

  Olga en ?

  Klinkt goed! Oke, dus ik kan ze beter nu ook samen in de koppelruimte laten? Ga ik dat doen. Wanneer weet ik of ik ze naar hun definitieve verblijf kan verplaatsen? Er gebeurt letterlijk helemaal niks aan koppelgedrag hier. Niet rijden, rennen, soms kort contact met de neus, maar weinig interesse. Zitten wel samen hooi te eten dicht bij elkaar en om brokjes vechten ze ook niet. Echt een saaie koppeling zo haha. Ben benieuwd!
 8. Jamesthebunnybutler

  Olga en ?

  Succes! Ik laat ze misschien aankomende nacht toch ook samen in de badkamer, ze zitten zo naar elkaar te loeren nu. Dan maar even onpraktisch tanden poetsen en douchen...😆
 9. Jamesthebunnybutler

  Olga en ?

  Ik haal ze terug uit elkaar ja. Dat is meer uit praktisch oogpunt omdat ik ze in de badkamer koppel en ze ook nog niet een hele nacht samen wil laten. Ik heb te weinig koppelgedrag gezien. Als het bij jou wel lukt om ze op neutraal terrein te laten zitten, kan je ze daar lekker laten zitten en hoeven ze niet uit elkaar (volgens mij...)!
 10. Jamesthebunnybutler

  Olga en ?

  Ja, ik denk dat ik dat ook aan houd inderdaad. Heb geen zin dat het toch een gevecht wordt. Ik kijk aan hoe lang het goed gaat. Ik heb er een uur bij gezeten en het was super saai. Daarna heb ik ze een uur met alleen korte momenten van toezicht bij elkaar gelaten en dat ging ook rustig. Zitten samen te eten en dwingen af en toe af om gewassen te worden. Paar plukjes haar op de grond. Nu zitten ze dus na 2/2,5 uur weer allebei in hun eigen verblijf en lijken ze boos dat ze uit elkaar gehaald zijn. Ik zou gewoon even aankijken hoe rustig of heftig het loopt. Als het allemaal vrij rustig gaat, zou ik ze zo lang mogelijk samen zetten op neutraal terrein.
 11. Jamesthebunnybutler

  Olga en ?

  Wat een leuk stel! Ik ben vandaag ook begonnen met koppelen en het verloopt hier een beetje hetzelfde. Spannend he? Hoe lang laat jij ze bij elkaar zitten?
 12. Jamesthebunnybutler

  E.C. Waar doe ik goed aan?

  Is het normaal dat de nieuweling thuis na 5 minuten koppelen gaat slapen? 😆 Mijn voedster vindt het spannend en ligt onder de schuilplaats en hij lijkt zich er bij neer te leggen en zit met zijn voorpootjes verstopt en oogjes half dicht? Het ziet er heel raar uit zo...😋
 13. Jamesthebunnybutler

  E.C. Waar doe ik goed aan?

  Vanmorgen speeddate gehad en met succes! Ze hebben elkaar zelfs al gewassen, dus ik ben erg benieuwd hoe het thuis gaat!
 14. Jamesthebunnybutler

  E.C. Waar doe ik goed aan?

  Dank jullie wel! Ze is ontzettend aanhankelijk nu dus knuffelen komt goed. Hopelijk is ze binnenkort toe aan een nieuw maatje en gaat de koppeling net zo makkelijk als bij Otje. Fijne jaarwisseling!
 15. Jamesthebunnybutler

  E.C. Waar doe ik goed aan?

  Bedankt! Zijn vriendinnetje is levendig, maar plast alles opeens onder dus ik denk dat dat haar uiting van verdriet is. Otje ligt nog even bij haar en ik zorg dat ze binnenkort een nieuw vriendje krijgt.
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .