Ga naar inhoud

femmeke

Members
 • Aantal items

  5603
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  20

Alles dat geplaatst werd door femmeke

 1. femmeke

  Omvallen

  Ze is vrijwel door de verstopping heen, eet alleen nog niet echt brokjes, maar dat eet ze sowieso al 2 jaar slechter. Heb wel gemerkt dat de pijnstiller die ze voor de verstopping kreeg, er wel voor zorgde dat ze minder stroef liep. Ik begin artrose steeds aannemelijker te vinden, in t nieuwe jaar maar een afspraak maken voor foto's en onderzoek. Ik weet niet of ik met de volgende vraag een weg in sla die hier niet mag, dan hoor ik het graag. Maar: zijn er mensen met ervaring met CBD olie bij artrose? Ik gebruik het zelf namelijk ook bij gewrichtsklachten en heb daar veel baat bij en vind dat een veiliger idee dan voor langere periodes chemische middelen te gebruiken
 2. femmeke

  Omvallen

  Oh ik gun het je zo Eefje, dat je rustige jaren met de konijntjes krijgt. Genoeg mee gemaakt met Frits, Wilma en Betsy. Hoe vreemder ze zijn, hoe leuker 😁
 3. femmeke

  Omvallen

  Nou, mevrouw bedacht zich gister even om voor t eerst in 4 jaar weer eens een verstopping te krijgen🙄 ze eet inmiddels wel weer voorzichtig, maar ik trek t onderzoeken naar de oorzaak van het omvallen even voorbij de kerst. Eerst maar even zorgen dat ze weer fit genoeg is. Overigens is ze niet blind hoor, zoals ik ookal aangaf in mijn OT reageert ze nog altijd goed op beeld en geluid, ze weet alles nog te vinden (zolang ik geen grote verplaatsingen doe, beetje dement is ze wel😅)
 4. femmeke

  Omvallen

  Ik heb nog even zitten denken, maar artrose lijkt me het meest logisch tot nu toe. Ze springt namelijk ook echt niet snel meer op de bank. Op lukt dan meestal nog wel, maar af duurt lang en gaat niet erg soepel. Ik had alleen nog niet het verband gelegd tussen artrose en omvallen.
 5. femmeke

  Omvallen

  Thanks Eefje, hoe is t bij jou? Ja EC is ook door mn hoofd gegaan, maar met alles dat we al hebben meegemaakt (2 verhuizingen, inbrekers, rouw en ziekte) zou ik denken dat EC al jaren eerder de kop op had moeten steken dan, toch? Artrose lijkt me dan logischer. Die ontwormingskuur vraag ik zeker even aan!
 6. femmeke

  Omvallen

  Hoi allemaal, Ben ik weer, na ruim een jaar 😅 Vorige keer ging het om blaasproblemen en slecht eten van Otje. Uiteindelijk bleek dat ze fysiek niks mankeerde, maar dat ze in de rouw was. Niet om een maatje, want die is er gewoon nog. Met de DA alles op een rijtje gezet en de conclusie was dat ze allerlei probleempjes kreeg in dezelfde week dat mijn vader is overleden. Al met al ging het dus na die rouwperiode goed, maar dan ook echt goed. Op zich gaat het nu ook nog goed met Otje, ze wordt in februari 10 dus ik mag niet klagen. Ze eet meer hooi dan ze ooit gedaan heeft, wel wat minder brokken maar dat compenseert ze met groenten, hooi en snacks. Ze reageert nog altijd goed op beeld en geluid, ze lijkt vrolijk en is voor een bejaard konijn nog levendig. Alleen de laatste tijd valt me op dat ze soms wat moeite heeft om der evenwicht te behouden. Soms loopt ze wat wankel, zeker op de gladde houten vloer. Als ze op de houten vloer stil zit, glijden ook alle 4 haar pootjes langzaam onder haar vandaan (ter vergelijking: Tibbe heeft dit totaal niet op de houten vloer). Maar het meest verontrustende is dat ze met steeds groter wordende regelmaat omvalt. En daar waar het eerder nog uitzag als der balans niet meteen weten te pakken als ze van op de achterpootjes staan naar op 4 pootjes staan ging, valt ze nu gewoon om naar de zijkant, zonder eerst op 2 pootjes gestaan te hebben. Ze valt trouwens niet uit t niks om, ze is dan net verplaatst of onderweg om zich te verplaatsen naar een ander plekje. Inmiddels begin ik me zorgen te maken. Ik wil een afspraak bij de DA gaan maken, maar wil me kunnen voorbereiden, omdat het voor mij allemaal wat vaag is en niet lijkt op de standaard konijnen dingetjes. Wat denken jullie?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .