Ga naar inhoud

Priyab

Members
  • Items

    84
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Provincie
    Zuid Holland
  • Namen van de konijnen:
    Stevie en Judy

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Priyab's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

  1. Ik vier altijd de verjaardag door ze iets extra’s lekkers te geven. En op dierendag en met kerst 😂. Ik zoek lekkere dingen die niet gelijk super slecht zijn. Kruidenhooi met knaagstokjes en natuurlijk ook wel 1 snoepje.
  2. Bij de intratuin hebben ze allemaal paasdingen 😍
  3. Lief dat je het nagekeken hebt. wel vervelend dat daar een verwijzing voor nodig is. Misschien kan de dierenarts dat regelen @Piku
  4. Je kan ook naar universiteit Utrecht speciale dieren afdeling. Die hebben ook een konijnen specialist en zouden haar kunnen nakijken onder narcose. Bij de universiteit kan je wel terecht als particulier zonder door verwijzing. Maar je kan ze bellen om na te vragen. helaas kan ik geen tips geven. Ik weet te weinig van de ziektes. Ik kan begrijpen dat je heel bezorgd bent.
  5. Ik denk niet dat de inflatie helemaal zo werkt. Medicijnen worden duurder en die bedrijven zijn vaak alleen gefocust op geld. Huren van een pand is ook duurder geworden en onderhoud van de operatie spullen etc. ik snap wel dat mensen niet meer het geld hebben aangezien alles duurder is geworden. Ik zie ook dat een hoop mensen het geld verkeerd besteden. Dure telefoon, alle tv abonnementen, nagels gedaan, roken. Die mensen zie ik vaak klagen. Dan ben ik het eens met een dier is een luxe. Want in mijn wereld eet ik liever niet en betaal ik de rekening van de dierenarts. Gelukkig heb ik het op orde en kan ik beide. Maar de berichten op internet vertellen maar 1 kant van het verhaal. Als een dierenarts “verplicht” om te opereren anders gaat het dier dood en die mensen vinden dat belachelijk want ze hebben het geld uitgegeven aan nieuwe kleding ipv sparen, is de dierenarts dan fout? ik vind van niet.
  6. Gelijk naar de dierenarts. Mijn konijntje heeft het een paar maanden ook gehad. Heel hard ademen en lag lang uit. heb ik haar buikje gemasseerd en toen was alles weer oké. Ging ze eten en drinken. mijn oude konijntjes hebben het ook gehad. Ik mocht nooit aan ze zitten. Rende ze weg. Hun bracht ik gelijk naar de dierenarts met gasbuikjes.
  7. Jeetje wat erg en goed van je dat je advies vraagt. Ik vind het advies van @Kolino heel goed. lijkt mij inderdaad niet iets wat je alleen zou moeten doen.
  8. Ik heb het zo begrepen van de nijnerij; het gedrag noemen konijnen eigenaren “probleemgedrag”. Het gedrag is niet een probleem. Maar wij als mensen zeggen het is een probleem. In de stories op instagram staat ook veel informatie. Op deze forum krijg je ook heel veel tips. je bent niet verplicht de webinar te volgen. Snap dat niet iedereen daar budget voor heeft. Hopelijk krijg je snel duidelijkheid.
  9. Ik volg op instagram denijnerij. Zij had laatst gepost dat een behandeling met laseren bestaat. Ze liet een konijn zien voor de behandeling en na een paar behandelingen. Zag er veel beter uit! dus misschien kan je haar opzoeken. Ze heeft ook een website. Denijnerij heet het.
  10. Hoi. ik denk dat het inderdaad dat het pododermatitis is. Als je nijn lange nagels heeft gaat je konijn het gewicht wat meer naar achteren verplaatsen. Daardoor worden de hakjes meer belast en kan een deel van het probleem zijn ( het kaal worden van de hakjes).
  11. Aggg. Vervelend om te horen. Ik vond het vooral jammer hoe ze is overleden. Elke keer ergens last van na het overlijden van haar vriendje. Dokters wisten niet wat. Ik had een nieuw vriendje gehaald. Daarna begonnen de kwaaltjes. Hij het nieuwer vriendje was niet altijd zo lief voor haar. ze woonde naast elkaar met een hek er tussen. Ze mochten alleen samen als ik er was. uiteindelijk was ze gewoon op en at weer niet. Ik besloot haar in te laten inslapen. De arts kwam niet aan huis dus moest ze weer naar de dierenarts. Super zielig. ik las ergens op bunnybunch een artikel dat een konijn 16 was geworden! Ik hoop dat mee te maken.
  12. Judy heeft vandaag ook gewoon gegeten. Iets minder hooi als normaal. ik denk dat ze gisteren ergens van geschrokken is. Hopelijk ligt morgen de bak weer vol keutels! Ik wil jullie allemaal bedanken voor de tips! Hopelijk heb ik ze niet nodig maar mocht er iets in de toekomst gebeuren weet ik het.
  13. 😅ja! Keutels zijn altijd goed nieuws. ze is bij de dierenarts geweest. Niks aan de hand.
  14. Dank voor de tip! Alle tips Zijn welkom. ik heb haar nog geen jaar. Dit id de eerste keer dat ze wat heeft. Dus ik ga zo wel naar de dierenarts. van de verstopping en diaree heb ik vaker wat gelezen. Wel geen dwangvoer. Ik vind het zelf heel lastig om te beoordelen omdat mijn andere konijn ook keutelt. Dus welke keutel is van wie! Ik denk dat zij ook gewoon heeft gekeuteld. Heel de bak lag vanochtend vol ❤️😍. ik verschoon ze elke ochtend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .