Spring naar bijdragen

Hangoortje

Members
 • Aantal bijdragen

  662
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  6

Hangoortje last won the day on September 23 2018

Hangoortje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

240 Uitstekend

Over Hangoortje

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1390 profielweergaven
 1. Deze week begint badminton training weer. Na een zomerstop waarschijnlijk eerste paar keren spierpijn, maar ik vind het wel leuk om weer te beginnen 💪🏸 In de tussentijd wel naar de sportschool geweest, maar dat zijn andere spiergroepen.
 2. Toen ik stemde kon ik nog, maar ik zie nu in de agenda dat we 16 november iets anders hebben, dus ik ben er dit jaar helaas niet bij. Volgend jaar dan maar weer!
 3. Stijldansen kan best intensief zijn hoor. Zeker hoe hoger je komt, hoe meer topsport!
 4. Thanks voor het taggen! Ik moet mijn instellingen ook eens veranderen en weer wat vaker langskomen. Ben helaas lang afwezig geweest op het forum, maar voelde dat het weer woktijd was en dat is elk jaar gezellig! 😄
 5. Het is vast het weer van de afgelopen weken waardoor de motivatie wat lager is, kan ik mij ook goed voorstellen. Zelf heb ik er niet echt last van gehad, ik ben net terug van vakantie en heel wat gelopen. Ben deze week alweer 1 x naar de sportschool geweest. Merk dat als ik thuis ben ik niet zoveel ga wandelen, omdat ik dan geen doel heb. Ook al vind ik wandelen heel leuk! Vandaar dat ik toch naar de sportschool ga. Bovendien doe ik dit al zo'n 14 jaar, soms met wat perioden van minder motivatie, met name als het druk is op het werk. Maar ik probeer wel altijd op de fiets te gaan, een kwartier heen en een kwartier terug, dan ben ik toch even buiten 🙂
 6. Goes vind ik net iets te ver om alleen voor een high tea heen en terug te rijden. Dan zal ik er waarschijnlijk een weekendje van maken. Ligt dan wel weer aan de datum of dat ook echt kan. Zeeland is prachtig en ik ga te weinig weekendjes weg 😉
 7. Wow, wat is iedereen goed bezig! 😄Hardlopen wil ik ooit ook wel proberen, maar ik heb het eigenlijk nooit gekund. Ook als kind was ik er heel slecht in. Het buiten element spreekt mij aan en dat het inderdaad gemakkelijk is. De sporten die ik nu doe zijn binnen. Maar alsnog doe ik het graag! Wandelen vind ik ook leuk, maar doe het in Nederland niet zo snel in mijn eentje. Vreemd eigenlijk.
 8. Ik ben nu thuis. Geen vlokje sneeuw gezien, wel veel strooiwagens! Slaap lekker allemaal.
 9. Ik zit sinds een paar maanden op badminton. Ben wel meer gemotiveerd om daar naartoe te gaan, omdat je het samen met anderen doet. Ik ga nog steeds naar de sportschool, maar minder dan eerst, ook vanwege veel werk. Vandaag wilde ik gaan, maar ik was te laat opgestaan en vanmiddag weer op tijd vertrekken voor de Wok natuurlijk. Dus wie weet morgen weer 🙂 Rond de feestdagen heb ik vakantie en de Basic Fit is 24/7 open, dus dan komt het wel goed 💪
 10. Thanks! Dan waag ik het toch nog even om een paar dagen te wachten en bestel ik dan ook de kerstspeeltjes.
 11. Hoi Evee, goed dat ik het lees. Ik had gewacht met bestellen totdat de B2N voorraad hier op was, dan had ik ruimte voor nieuwe en kon ik gelijk de kerstspeeltjes bestellen. Maar ik zie nu dat de B2N ook op is. Wanneer komt die weer binnen?
 12. Hoi Laura. Een konijn heeft altijd een maatje nodig. En elke dag verse groente, vers hooi en vers water. Wanneer je jouw konijn dus 4 nachten per maand alleen zou laten dan is hij in ieder geval eenzaam en heeft hij geen verse groente, vers hooi en vers water en op een gegeven moment ook geen schoon toilet meer. Bovendien kan een konijn zijn voedsel niet rationeren. Dat wil zeggen dat Floyd niet zal weten dat hij met al dat eten dat jij hem dan in één keer geeft ineens 3 dagen moet doen. Als ik jou was dan zou ik er sowieso een konijn bij nemen en toch iemand regelen die elke dag je konijnen vers voer, hooi en water komt geven en checken of alles goed gaat en de toiletbak verschoont. Zijn er geen buren die je zou kunnen vragen? Als dit allemaal geen optie is, dan zou ik overwegen dat je je konijn afstaat aan iemand die er wel elke dag voor kan zorgen. Je wilt immers het beste voor jouw Floyd.
 13. Goed bezig allemaal! Ik ben nog steeds niet van het hardlopen, maar wel naar de sportschool en zit sinds kort op badminton. Ben al 7 kg kwijt vanaf mei/juni ongeveer. Ben echt trots! Zit wel even laag in mijn energie dus merk wel dat ik af en toe de sportschool ga overslaan, maar hoop dat het een dipje is en ik het weer op kan pakken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .