Spring naar bijdragen

Hangoortje

Members
 • Aantal bijdragen

  688
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  7

Hangoortje last won the day on 13 April

Hangoortje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

255 Uitstekend

Over Hangoortje

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1680 profielweergaven
 1. Bedankt! Ik bied ook voornamelijk Timothy hooi aan, omdat mijn vorige konijnen dat beter aten. Ik bied soms ook kruidenhooi aan, dan kunnen ze kiezen. Ik zal de verhouding eens aanpassen. Verder kreeg ik een tip om nestmateriaal aan te schaffen, is dat echt nodig? Of zoals ik hierboven lees, gewoon meer hooi aanbieden, is dat genoeg? Ze heeft wel flink aan zichzelf en haar partner geplukt, maar ik zie geen kale plekken.
 2. Dit gedrag klinkt zo bekend, mijn nieuwe voedster vertoond alles van wat je nu zegt en heeft ook een heel nest gebouwd. Mijn vorige voedster was geholpen en dit heb ik nog nooit meegemaakt. Hoe is het bij jullie uiteindelijk afgelopen? Wat hebben jullie gedaan?
 3. Na de lockdown heb ik vooral zin in een feestje denk ik πŸ₯³ Gezellig met vrienden drinken en dansen, het liefst buiten met mooi weer β˜€οΈ Ook wil ik graag op vakantie en mis ik echt het sporten en andere activiteiten. Ik was eigenlijk van plan om binnenkort te gaan shoppen voor nieuwe kleding, maar ik denk dat ik het nog maar even uitzing met oude kleding en maar vast ruimte ga maken in de kast voor wanneer we weer mogen πŸ˜‰
 4. Hangoortje

  De sportschool

  Goed bezig allemaal! Tja, dat snacken dat merk ik deze tijs ook. Het gaat te makkelijk thuis....
 5. Hangoortje

  De sportschool

  Alle beweging is sporten, ook wandelen of een grote schoonmaak thuis. Wandelen probeer ik nu zelf ook te doen (ik vind het veel leuker dan fietsen), maar ik probeer wel buiten de bekende paden te blijven, omdat ik toch echt merk dat weinig mensen afstand houden. Daarnaast heb ik de hometrainer van mijn moeder geleend (ze heeft thuis nog andere apparaten staan die ze zelf kan gebruiken) en heb ik de Basic Fit app gedownload. Het is inderdaad wel saaier zo, in de sportschool word ik denk ik toch gemotiveerd door de mensen die om mij heen aan het sporten zijn en ik ben het ritme een beetje kwijt. Daarnaast loop ik op mijn werk vaak heen en weer en gebruik ik altijd de trappen en thuis is eten altijd bij de hand, wat ook niet helpt natuurlijk... maar we doen ons best toch en daar gaat het om. Elke kleine activiteit telt!
 6. 'Outlander' is ook echt een aanrader. Ik heb eerst alle boeken gelezen en daarna begon de serie. Verder vind ik ook 'When calls the heart' heerlijk on jaar te kijken. 'The big bang theory' en 'How I met your mother' blijven ook leuk. En oude series zoals 'Gilmore Girls' en 'That 70s show' geweldig! Ik vind veel verschillende dingen leuk. Hebben jullie die documentaires van Felix Starck, 'Pedal the World' en 'Expedition happiness', al gezien? Wow!
 7. Hangoortje

  De sportschool

  Hoe pakken jullie het sporten aan nu alles dicht is?
 8. Hangoortje

  Schatjes

  Afgelopen week heb ik samen met de opvang voor matchmaker gespeeld, dit is het verliefde koppel! πŸ°πŸ’˜πŸ° #loveisintheair
 9. Wat een heerlijke beestenboel. Daar word je vast elke dag heel blij van πŸ˜€
 10. Jaaa, echt heerlijk! Vanmorgen stond ik op, keek uit het raam en waren ze elkaar de het wassen.
 11. Hangoortje

  Nieuw koppel

  Afgelopen jaar ben ik mijn eerste konijn verloren. Ik was er echt kapot van. Het hele jaar was het al heen en weer naar de DA, elke keer was er weer wat anders, maar werd hij wel weer beter. De voedster was zo zielig alleen, dat ik daar uiteraard snel een vriendje voor haar heb gevonden bij een opvang. Maar een paar maanden later overleed zij plots binnen 24 uur (andere symptomen dan haar vriendje, de details zal ik besparen, want dit moet een positief item zijn). Ik kon het niet aan om gelijk weer te gaan koppelen dus heb iets langer gewacht (maar nog geen maand, want dat vond ik echt zielig) en afgelopen week een lief en heeeeel energiek meisje gevonden voor mijn ram. Ik ben helemaal blij!! πŸ˜„ Dus nu ben ik de trotse bunnymum van een bruin koppel, met een hele hangoor en een halve hangoor. Haha, termen die ik eerder nooit had gehoord, ik dacht, een hangoor of niet, maar bij de ram staat één oor altijd overeind en één oor hangt. Ik heb vandaag een nieuw album aangemaakt voor het verliefde stel (ik krijg alleen nog niet alle foto's gedraaid, dus soms moet je even je beeldscherm een kwartslag draaien (of je hoofd natuurlijk)). De ram is te herkennen aan zijn 'Japanner' vacht en de voedster is helemaal bruin met donkere oren en neus. Het zijn echt schatjes! 😍
 12. Haha, ik ken het. Dan ben je op je knieΓ«n, in een onhandige positie aan het schoonmaken en gaan ze op je kuiten zitten XD Slim van dat hok! Ik heb precies dezelfde en ook de deksel al eens op mijn hoofd gekregen bij harde wind. Die van mij staat tegen de schuur aan, dus het gebeurd gelukkig niet zo vaak. @JacinthaBrehlerJe hebt trouwens echt een mooie ren! Waar heb je die vandaan? Ik wil ook zoiets, zodat ik niet elke keer helemaal nat regen en de konijntjes de ren ook kunnen gebruiken bij regen en niet alleen binnen hoeven te zitten. Ik heb nu een nieuw konijntje dat ik de afgelopen dagen al elke keer naar buiten zie gaan in de regen, dus zo'n ren zou heel fijn zijn.
 13. Fijne kerstdagen!! πŸ°πŸŽ…
 14. Lekker bezig, Evee! Ik ga minder vaak naar de sportschool nu het wat drukker is op het werk etc., maar ik ga deze week wel mijn eerste badminton competitie spelen. Ben erg benieuwd hoe snel ik ingemaakt zal worden πŸ˜…
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .