Ga naar inhoud

mammafelina

Members
 • Items

  2.595
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

mammafelina won de laatste dag op 14 januari

mammafelina had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Fluffy en Pip
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mammafelina's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

1,4k

Reputatie

 1. Naast het geluidje uit het filmpje lijkt Ollie soms moeite te hebben met ademhalen en hoest en proest hij al een tijdje. Ik ben vaak overbezorgd, dat weet ik ☺️
 2. Ik had het filmpje ook doorgestuurd naar de dierenarts. Ze wil voor de zekerheid toch even naar Ollie’s luchtwegen luisteren. Zaterdagochtend gaan we dus met konijnen, cavia’s en hond naar de dierenarts 😅
 3. Dat is een hele geruststelling 😊
 4. Ollie maakt in zijn slaap regelmatig een raar geluid. Als hij erg enthousiast of druk is maakt hij ook een raar soort van knorrend geluid. Ik heb vanmorgen een filmpje gemaakt toen hij sliep. Willen jullie even mee kijken en luisteren? Wat zou het kunnen zijn?
 5. Ik wil jullie gewoon even heel veel succes wensen 🍀 Inmiddels weet ik uit ervaring hoe ver je voor je hond kunt gaan, dit had ik mij van tevoren toch niet zo gerealiseerd 😊
 6. Bij mij is hij nog nooit weggewaaid 😂 Staat wel in een overdekte ren.
 7. In de hoeken van het dak zitten een soort klepjes. Deze wip ik er af met behulp van een mesje. Vervolgens draai ik de bevestiging los en til ik zo het dak er af.
 8. Ik heb deze voor in de ren: Fluffy en Pip passen hier met gemak samen in. Pip is 2,3 kilo en Fluffy 1,7 kilo. S’ zomers heb ik de zijkant ook altijd open en ligt er geen bodembedekking in. In het najaar doe ik de zijkant weer dicht en stop ik het hok vol met stro. Het dak kan er gemakkelijk af, zodat hij makkelijk schoon te maken en te vullen is. Fluffy en Pip hebben geen moeite met maar 1 ingang.
 9. Fluffy en Pip moeten aanstaande zaterdag samen met onze cavia’s weer voor de vaccinatie.
 10. mammafelina

  Beestenbende

  Wat een geweldige foto’s ❤️
 11. Ollie kent ook nee en eh. Dat laatste werkt vooral buiten goed als hij weer eens iets van de straat pakt wat niet goed voor hem is. Ik heb niet de indruk dat hij er lang last van heeft als ik die correctie gebruik. Ollie is gewoon een heerlijk blij ei 🥰 Hij kan heel goed met andere hondjes spelen, contact maken met vreemde mensen gaat steeds beter, het alleen blijven doet hij super goed en hij is volledig zindelijk. Het enige “probleem” is het blaffen.
 12. Heel erg bedankt voor je uitgebreide antwoord. Ik denk dat op een liefdevolle manier corrigeren en grenzen aangeven helemaal niet slecht hoeft te zijn. Net als jij ben ik tegen anti blaf banden, slipkettingen ect. Ollie gaat echter elke keer zo erg over zijn toeren, dat niets doen ook gewoon geen optie is. Ik ga jouw methode met aanlijnen en mee naar binnen nemen proberen. Een “hekje” in de deur opening kunnen we ook proberen.
 13. Ik heb in de opvoeding van Ollie nu toch even een beetje hulp/advies van jullie nodig. Laat ik vooropstellen dat Ollie het super goed doet voor een hondje van 6 maanden oud en dat ik onwijs trots op hem ben. Het enige lastige op dit moment is het overmatig blaffen. Nu we met het mooiere weer de tuindeur weer wat vaker open hebben vliegt Ollie bij elk geluidje dat hij hoort naar buiten en begint heel hard (bijna over zijn toeren) te blaffen. Op terug roepen reageert hij dan niet. Hoe kan je dit gedrag op een positieve manier afleren of ombuigen?
 14. mammafelina

  Vetbult

  Heel veel sterkte met het verlies van Bennie!
 15. Ik hoop met heel mijn hart dat het beestje levend gevonden en gevangen wordt. Mijn hart breekt als ik me realiseer dat dit al zo erg getraumatiseerde beestje er nu nog een trauma bovenop krijgt 💔😢 Voor het “baasje” dat haar zomaar los liet lopen heb ik geen woorden….
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .