Ga naar inhoud

mammafelina

Members
 • Items

  2.360
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

mammafelina won de laatste dag op 12 november

mammafelina had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Fluffy en Pip
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mammafelina's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

1,3k

Reputatie

 1. Dat wordt een mooi kerstcadeau voor mezelf ☺️ Thanks!
 2. Ik gebruik meestal houtkorrels en soms hennepvezel. Fluffy en Pip krijgen hun hooi gewoon in de toilet bak, dan eten ze het beste.
 3. Hier hebben ze geen eens prullenbakken voor de poepzakjes 😏 Ik moet ook hondenbelasting betalen 70 euro per jaar, maar daarnaast moet ik mijn eigen poepzakjes kopen, de poep van mijn hond netjes opruimen (logisch) en het vervolgens ook nog in mijn eigen container gooien waar ik vervolgens weer afval belasting voor moet betalen 💰 Beetje krom vind ik het wel.
 4. Ik moet zeggen dat het hier in de straat al jaren gelijk netjes opgeruimd wordt door alle buren. Vrees alleen dat ik Ollie wel goed in de gaten moet houden tijdens onze rondjes omdat het lang niet overal netjes opgeruimd wordt 😏
 5. Wij doen niet zo heel veel voor het milieu. Afval wordt hier wel netjes gescheiden en de kinderen hebben van kleins af aan geleerd dat ze geen afval op straat mogen gooien. Nu ik een hond heb die alles wat op straat ligt interessant vindt, valt het me weer op hoeveel troep mensen gewoon op straat of in het park gooien.
 6. Mooi nieuw schuilhok voor je boefjes 🥰
 7. Toen wij ons jaren geleden bezig gingen houden met de vraag of we een huisdier zouden willen en zo ja welk dier dan bij ons zou passen waren er vrij snel uit dat het sowieso geen kat zou worden. Ik vindt dat een kat lekker naar buiten zou moeten kunnen en niet opgesloten zou moeten worden in huis of in een katten ren. In de woonwijk waar wij wonen kan ik dat een kat niet bieden zonder dat hij overlast veroorzaakt in de buurt. Ik zou het super zielig vinden als mijn kat steeds weggejaagd zou worden terwijl hij geen besef heeft van wat hij fout doet. In deze keuze speelt voor mij heel erg mee dat we vroeger toen ik een jaar of 12 was op een gegeven moment 21 katten hadden in een simpele eengezinswoning in een normale straat. We zijn begonnen met 2 katten waarvan bleek dat er 1 een poes was toen ze zwanger werd. Mijn ouders hadden geen geld voor de dierenarts en zo kon het helemaal uit de hand lopen. Ik heb zoveel gehuild omdat we de katten niet konden geven wat ze nodig hadden. Daar heb ik besloten dat dit bij mij nooit zou gebeuren.
 8. mammafelina

  Yula

  Jullie zijn kanjers ❤️
 9. De dierenarts schat dat hij zo’n 3 kilo gaat wegen en een schofthoogte krijgt tussen de 21 en 25 centimeter.
 10. Vandaag 12 weken oud en 1,6 kilo 🥳 Alweer 4 weken geleden dat we onze lieverd op mochten halen, wat gaat de tijd toch snel 🙂
 11. Precies dit! Nu zou Ollie niet zo snel een kat pakken omdat ze bijna allemaal groter zijn dan hij, maar ik loop netjes de poep van mijn hond op te ruimen, probeer hem te leren dat hij niet in de tuinen van andere mensen mag, terwijl de katten in de buurt wel tegen mijn voordeur mogen piesen en in mijn tuin mogen poepen.
 12. Fluffy en Pip hebben hun oude hok echt kapot geknaagd. De helft van de trap, alle deurtjes en de doorgang van hun nachthok. Sinds ze in de grote ren zitten doen ze het eigenlijk niet meer.
 13. Hij krijgt nu brokjes met vlees en de andere variant is met vis.
 14. Je kan besparen op voer, door een goede budget brok te kopen. Bijvoorbeeld de hobby first complete. Besparen op bodembedekking kan door je konijnen zindelijk te maken of door een goedkopere bodembedekking te kopen (liever geen houtvezel ivm stof) Zelf zet ik elke maand een vast bedrag op een speciale rekening voor de dierenarts kosten van mijn beestenbende ☺️
 15. Moet je eigenlijk verschillende smaken van hetzelfde merk voer ook eerst mengen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .