Ga naar inhoud

Suus1978

Members
 • Aantal items

  339
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door Suus1978

 1. Dan weet je ook zeker dat ze het binnen krijgen en dat ze genoeg binnen krijgen. Pilletjes met een smaakje (Roter geloof ik) werden hier als snoepjes opgepeuzeld.
 2. Ik zorg af en toe voor cavia's uit de opvang (totdat ze na de castratie geplaatst kunnen worden) en die krijgen ook vitamine c. Soms vinden ze het pilletje lekker en pakken ze het uit mijn hand. Zo niet, dan verkruimel ik het pilletje (tussen twee lepels) tot poeder en strooi het over de groenten. Werkt perfect. Water drinken ze heel weinig, ze krijgen dan niet zo snel de juiste hoeveelheid binnen denk ik.
 3. Vijf vervuilende vogelbekdieren
 4. Ik ook! En ik heb al veel verkocht voor prima prijzen. Geen onzinnige Marktplaats biedingen. In het begin liep het niet echt met nul recensies en nul sterren, maar dat komt vanzelf. Ik vind het wel moeilijk om een prijs te bepalen, dat is soms gewoon een gokje.
 5. Werkspot? Ik heb twee linkerhanden, maar ik heb daar zelf wel redelijk goede ervaring mee. Hoewel ik nooit meer per uur afspreek. Dan drinken ze ineens heel veel koffie en zijn ze heel spraakzaam... Altijd de prijs per klus afspreken dus! Er staan ook recensies bij, dus dan weet je meestal wel dat het geen beunhaas is. Een wasmachine verplaatsen is wel te doen hoor, vraag de bezorgers desnoods of ze er karton of plastic onder leggen zodat je kunt schuiven. Of op een steekwagen misschien? Laatst zijn wasmachines getest door de Consumentenbond. Misschien helpt dat bij de keuzestress?
 6. Ik heb op dit moment (als gastgezin voor een opvang) een Franse hangoor in huis. Ze drinkt uit een grote waterbak, maar ze sleept absoluut niet met haar oren door het water. Volgens mij kan dat eigenlijk ook niet, zeker niet als de bak tegen een muur staat. Dan blijven ze er automatisch voor staan/zitten. Ik heb in bijna vijf maanden één keer gezien dat ze vlak naast de waterbak was gaan liggen waarbij haar oor een stukje in het water lag. Hoe ze daar oorontsteking van zou kunnen krijgen is me een raadsel. Ze had er totaal geen last van en het was snel weer droog.
 7. Suus1978

  Klaagtopic 2022

  Het komt vanzelf weer goed, die zekerheid heb je. ik heb ooit dezelfde "fout" gemaakt. Toen de kapster de tondeuse pakte om mijn bob aan te achterkant een beetje op te scheren, wist ik dat het foute boel was. Had ik ineens zo'n kippenkontje...
 8. Suus1978

  Klaagtopic 2022

  Dat is balen. Nieuwe kapper?
 9. Sarcastische schildpadden 🐢
 10. Ach, wat sneu. Ik kan me het dilemma goed voorstellen. Ik heb in het verleden vaker het advies van de da gehad om een onderhoudsdosering te geven van medicatie. De dosering is dan lager, maar je geeft het dan wel dagelijks/regelmatig. Als daarmee ernstige problemen voorkomen kunnen worden, is dat misschien het overwegen waard. Op de lange termijn is het misschien niet ideaal, maar persoonlijk denk ik dat ik liever (bijvoorbeeld) drie jaar een gelukkig en niet-ziek konijn heb, dan zes jaar zonder medicatie maar om de haverklap pijn/problemen.
 11. Tot nu toe komt er niemand door de ballotagecommissie bij de opvang. Ik denk dat de meeste mensen niet voldoen aan de eis van vloerverwarming 🙃
 12. Misschien is het een complot en worden potentiële baasjes aan de lopende band afgewezen of doorgestuurd 😄
 13. Mijn pleegkonijn Emma (ik ben gastgezin voor een opvang, dus ze logeert bij mij samen met haar vriendje Teun en het is onbegrijpelijk, wat zeg ik, een SCHANDE, dat dit superleuke binnenkoppel nog steeds niet geadopteerd is, maar daar is een ander topic voor geloof ik 😄) heeft besloten dat het zomer is. Ze is ontzettend in de rui! Is dat niet wat vroeg? Ze zitten wel binnen en echt koud is het natuurlijk niet geweest, maar het is wel echt een serieuze rui.
 14. Querulerende quetzals 🐦
 15. Veel sterkte @Deeskuh88. Hoe verstandig het ook is, dit is altijd een ontzettend moeilijke beslissing.
 16. Luie lama's Ik denk dat de spelregels inmiddels even aangepast moeten worden 😄
 17. Betrapt! 😄 Ik vind het ook superleuk. Eigenlijk zijn al die opruim- en schoonmaakprogramma's leuk. Ik ben zelf heel georganiseerd en opgeruimd, maar ik hoor of zie toch altijd wel handige trucjes. Alles ordenen in oude appelmoespotten klinkt me ook als muziek in de oren! Ik moet zelf nog eens iets zien te verzinnen voor leuke etiketten. Ik heb nu zo'n labelhandprintertje (heet dat zo?) maar dat zijn lelijke saaie etiketten. Ken je het merk Joseph&Joseph? Dat is echt fantastisch. Ze hebben briljante hulpmiddeltjes. Maar inderdaad, peperduur... Sunware heeft ook alles om op te ruimen en op te bergen, maar helaas is ook dat merk best duur. Maar misschien vind je op MP iets voor een zacht prijsje. Of we beginnen een budget-lijn voor beginnende en ervaren opruimers? Zou een gat in de markt zijn 😂
 18. Verse kruiden zijn hier altijd razendsnel op. Dille, koriander, munt, ze zijn er gek op. Maar ook wortelloof is favoriet.
 19. Ik zag gisteren een programma waarin het blad van een plant werd ingewreven met de (binnenkant) van een bananenschil. Nog nooit gezien! Het blad glom daarna wel mooi 😁 Misschien toch maar eens proberen bij al die stoffige bladeren...
 20. Omdat konijnen een economische waarde van nul hebben? Dat is hier al zo, laat staan in Azië. Waarom moeilijk doen (om iets in te kopen en daarvan via een ingewikkeld proces iets te laten maken wat op bont lijkt) als echt bont zo simpel te krijgen/maken is? Levende dieren zijn nagenoeg gratis, je geeft ze (spotgoedkoop) voer om ze snel vet te mesten en daar kun je vervolgens mee doen en laten wat je wilt. Er gelden geen regels en dierenwelzijn kennen ze amper. Voor dons geldt hetzelfde. Overal hangen spotgoedkope donsjassen, soms zelfs met een echt bontkraag erbij. Mijn jas van nepdons was 150 euro. Heerlijke jas, geweldig merk (Save the duck, aanrader!), maar het is natuurlijk absurd.
 21. Hitsige herten 🦌 (bij gebrek aan een hert is dit een rendier, maar het gaat om het idee...)
 22. Dat dacht ik ook (liever verkopen op MP), maar ik vond het een heel gedoe. Kansloze biedingen, vragen waar ik geen antwoord op wist, verzoeken om proefritten (no way dat ik mijn auto zo maar meegeef), de betaling moet je zelf regelen, naar het Postkantoor om de auto over te schrijven, heel veel gedoe. En ik kreeg uiteindelijk exact hetzelfde bedrag als wat de dealer bood 😄 Nou ja, minder zelfs want de avond voordat de auto opgehaald zou worden bleek de accu leeg en kapot te zijn. Ik had mijn nieuwe auto al, dus de oude auto stond al een tijdje stil. ANWB gebeld, paar rondjes gereden, maar hij was echt kapot. Afspraak met de koper dus verzet naar later op de middag en tussen allerlei andere afspraken door de accu 's ochtends meteen laten vervangen (op mijn kosten uiteraard). Uiteindelijk is de proefrit en de koop goed gegaan, maar de volgende keer ruil ik de auto meteen in bij de dealer.
 23. De parken die @JacB noemde zien er goed uit! Op park Miggelenberg is zelfs controle aanwezig. Ik vraag me alleen af of er in de omgeving veel te doen is. Ik zou het liefst minimaal een week gaan ofzo. Lekker even weg uit de stad. Misschien kan ik een 12-persoonshuisje huren en dan mag iedereen bange kippen, konijnen, cavia's, honden en katten brengen. Voorrang voor BB-ers! 😄 Vinden ze bij Landal vast geen goed idee...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .