Ga naar inhoud

Suus1978

Members
 • Items

  511
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Alles dat geplaatst werd door Suus1978

 1. Ik vond de tabletten niet zo'n succes. Ze zijn wel lekker fris maar je moet echt goed kauwen om alle korrels en kruimels te vermalen. Anders poets je met kleine stukjes, dat is niet zo fijn. Het schuimt ook helemaal niet. Ik maak het flesje toch op, misschien is het een kwestie van wennen.
 2. Waarom heb je ze gescheiden?
 3. Te grappig dit: https://www.instagram.com/reel/CkgaMRbMmDb/?igshid=MDJmNzVkMjY=
 4. Vanavond experiment 2: tandpastatabletten!
 5. De shampoo viel me hartstikke mee. Het inzepen ging makkelijk (duurt inderdaad wel iets langer), het was goed te verdelen, het schuimde lekker, helemaal prima. Er zat niet echt een lekker luchtje aan, helemaal geen lucht eigenlijk, dat vond ik wel jammer. Ik ben zo iemand die de Body Shop en Lush heeeeerlijk vindt 😄 De conditioner was een ander verhaal, dat leek wel shampoo. Het schuimde dus ook en het deed verder niks. Mijn haar voelde lekker schoon, maar kammen of borstelen was onmogelijk. Dus ik zoek nog even verder naar een geschikte conditioner 😒
 6. Ik ga zo mijn haar wassen met een shampoobar en conditionerbar. Ik heb lang, dik en stug haar, dus mijn verwachtingen zijn nul. Wordt vervolgd!
 7. Het zou geweldig zijn als er plek is voor 3 of 4 konijnen. Dat soort groepjes zijn voor een opvang vaak moeilijk te plaatsen (omdat veel mensen de ruimte niet hebben).
 8. Vast niet! Ik kook bijna nooit (vandaag toevallig wel en het viel nog in de smaak ook 😄) Ben ik de enige die gek word van het geluid van servies op servies? Het doet letterlijk pijn aan mijn oren.
 9. @Jamesthebunnybutler Nou ja, ik hoorde iets over bloed en pleisters... Er zit geen andere cavia die op hem lijkt, anders zou ik het nog steeds niet geloven 😄
 10. Ach, dit lees ik nu pas. Dat lijkt me vreselijk! Zorgen voor dieren die niet je eigen dieren zijn, voelt een beetje als een dubbele verantwoordelijkheid. Slaat misschien nergens op, maar ik ben toch altijd weer blij als ik alles gezond en wel terug breng. Ik heb een paar maanden twee cavia's gehad en één van die twee heeft bij een koppeling en in opvang een paar keer gebeten. Terwijl hij hier superlief was! Zelfs dat voelt dan een beetje als een mislukte opvoeding 😏
 11. Ja, de da denkt een lintworm. Op basis van mijn eigen internetzoektocht (bij Google sta ik nu te boek als gekkie vrees ik) dacht ik dat ook al. Lintwormen blijken uit stukjes te bestaan die loslaten. Die stukjes lintworm kunnen zelf naar buiten kruipen (iiieeuww!) maar deze stukjes lijken al dood aangezien ze aan de keutels geplakt zitten. Maar ja, in het hooi en op een beige kleed zijn opgedroogde stukjes moeilijk te zien. Lang verhaal kort: mama en baby's krijgen panacur zodat alle wormen vermoord worden en ze binnenkort kerngezond naar een nieuw baasje kunnen!
 12. Ik denk dat ik wel kans maak op de prijs voor het meest smerige onderwerp van het jaar 😄 Ik zorg tijdelijk voor een konijn met zes baby's (ze is zwanger gevonden, inmiddels zijn de baby's peuters). Het gaat hartstikke goed met ze, maar ik zag iets geks op de keutels van moederkonijn: witte slijmerige sliertjes/wormpjes. Het zit op de keutels, niet erin en het beweegt niet. Ze zijn te dik en te kort voor pinwormen, haar kont is schoon, dus geen maden, ze zijn te kort, te rond en te glad voor een lintworm en niet slijmerig genoeg voor gewoon slijm. Kortom: ik vind het een raadsel! Ze eet heel goed, is vrolijk en lijkt nergens last van te hebben. De baby's ook niet gelukkig. Woensdag worden de keutels en de sliertjes door de da onderzocht, maar misschien herkent iemand dit. Ik voeg wat foto's bij.
 13. Dat doe ik dan juist weer met schoonmaaksoda 😄 Er is wel een duidelijk verschil tussen bakingsoda en schoonmaaksoda: https://www.hetkanwel.nl/40-dingen-die-je-met-baking-soda-kan-doen/
 14. Volgens mij is het echt baking soda. Het is ook poederachtig, niet die dikke korrels schoonmaaksoda.
 15. Alle schoonmaakmiddelen zijn in meer of mindere mate giftig (op z'n minst ongezond) toch? Ik let er eerlijk gezegd niet zo op, het moet gewoon schoon worden en lekker ruiken 😄 Ik spoel alles altijd heel goed na in de veronderstelling dat dat voldoende is. Ik heb nu tijdelijk een moederkonijn met zes baby's. Ze zijn gelukkig vrij zindelijk maar ze hebben een witte bak. Die is inmiddels echt niet meer schoon te krijgen. Mijn oma zei altijd: als het er niet af gaat, hoort het erop 😃 Ik zie op Instagram ook vaak dat er schoongemaakt wordt met baking soda (vaak in combinatie met citroen). Dat werkt ook als een tierelier!
 16. Bij mij verdampt die azijn razendsnel. Hebben anderen dat ook? En wat is er mis met wc eend? Is dat giftig/schadelijk?
 17. Suus1978

  Voermotten

  Ik zag laatst ook iets over een boek wandelen trouwens. Voor de verandering geen zilvervisje (ook zo vies, ook al doen ze niet zo veel) maar waarschijnlijk ook een kever/tor. Ik voel iets opborrelen voor een ander topic: ben ik de enige die overal de kriebels krijgt als het over insecten gaat?!
 18. Suus1978

  Voermotten

  Het zit vooral in het konijnen- en cavia voer, gelukkig niet in onze eigen voorraad. Ik vind het zo zonde om alles weg te gooien. We hebben een piepkleine vriezer dus dat is ook geen optie. Nog andere tips? Behalve verhuizen 😄
 19. Suus1978

  Voermotten

  Aaaaaaarrghhhhh!!! Dat zijn ze 😫
 20. Suus1978

  Voermotten

  Ik zie de laatste dagen overal een soort donkerbruine torretjes lopen. Ik durf niet te googlen want dan wil ik meteen verhuizen denk ik. Ik vind dit soort ongedierte echt vies 😖
 21. Bij de Primark en C&A zag ik trouwens heel veel van Stampertje. Vooral nachtkleding/pantoffels.
 22. https://www.zalando.nl/ulla-popken-longsleeve-marine-up121d1c2-k11.html Beetje jammer van die rare staart 🙂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .