Ga naar inhoud

Anoniem6

Members
 • Items

  112
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Anoniem6 won de laatste dag op 27 augustus 2022

Anoniem6 had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Anoniem6's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

64

Reputatie

 1. Ze is nu weer helemaal de oude. Ze poept ook weer goed! Ik heb haar voor de zekerheid een nachtje in de schuur gezet zodat ik alles goed in de gaten kon houden.
 2. Ja ik moest eerst die spuit geven en daarna wat dwangvoer. Maar het heeft blijkbaar wel gewerkt! ja ik voer ze sinds kort elke dag zo’n lijnzaadbrokje!
 3. Ze is nu zelfs een spelletje aan het spelen!
 4. Ze is nu ook aan het drinken!
 5. Goed nieuws! ik heb de dierenarts gebeld en ze gaf aan dat ik langs moest komen en dat ze dan medicatie zou krijgen voor de darmen. Ik had die toevallig thuis nog liggen dus mocht ik dat eerst even proberen in combinatie met wat dwangvoeren. en nu begint ze rustig weer wat te eten. Ze heeft al 1 sprietje hooi op en een blaadje sla! wat een opluchting dit!
 6. Het enige wat ik me kan bedenken is een verstopping omdat ze nogal aan het verharen is. Maar weet niet of ze daar deze symptomen van zou gaan vertonen
 7. Ze is gesteriliseerd en gevaccineerd dus het kan geen baarmoederkanker zijn
 8. Hoi allemaal, Mijn konijn is sinds vanmorgen niet helemaal lekker. Ze wilt niet eten en er zit niet veel beweging in. Ik heb het idee dat ze zichzelf niet echt een houding weet te geven. Wat moet ik doen? En wat zou het kunnen zijn? ik denk dat nu al dwangvoeren een beetje te snel is want gisteren at ze nog heel erg goed.
 9. Ja verschrikkelijk wat ze daar aangetroffen hebben!
 10. Hier onder op de foto zie je haar zitten bij haar vorige eigenaar waar 131 verwaarloosde konijnen zijn weggehaald. Ik hoop dat ze een lang en gelukkig leven mag hebben bij ons en haar 3 vriendjes
 11. annasbeestenbende bedankt! Ik heb voor de naam kiwi gekozen!
 12. Ik vind het echt moeilijk om te kiezen zeg! Ik wil een naam hebben waarvan ik meteen denk ja dat past echt bij haar. Maar dat is moeilijk als je een konijntje pas kort kent Hahah
 13. Onze hond heet al sammy hihi anders was dat wel een goede optie geweest idd
 14. Ah kiwi is ook wel snoezig
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .