Ga naar inhoud

Nieuw voerbakje/drinkbakje🐰


Aanbevolen berichten

Beste Bunnybunchers,

 

Ik zoek eigenlijk een nieuw drinkbakje en voerbakje voor mijn konijnen, die oude zijn eigenlijk niet echt meer te doen...😊 heeft iemand tips? Ik wil graag dat het aan elkaar zou zitten, dan kunnen ze het niet steeds heen en weer slepen als speeltje (zoals ze nu wel doen🙄🙃)

 

Groetjes mij! 😄

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb geen idee wat je nu voor bakje hebt?

 

Stevige waterbakken vind ik zelf het meest handig, ik gebruik voor mijn konijnen een groter formaat keramieken hondenbak daar voor.

 

In de webwinkel staan verschillende modellen en formaten:

https://www.bunnybunch.nl/konijnenhokken/drinkbakken/

 

Ik gebruik dit model / formaat (wel met andere opdruk), die is wel behoorlijk groot hoor, maar dat vind ik prettig want dan kunnen ze er samen uit drinken op hetzelfde moment

https://www.bunnybunch.nl/konijnenhokken/voerbak-konijn-petshome-20cm.html

Link naar reactie
Delen op andere sites

De bak die ik linkte is er in drie maten. De kleinste maat is een standaard maat voor konijnen (12 cm), de middelmaat is voor een koppel kleine konijnen of middelmaat konijnen ook prima (16 cm). Heb je een groepje of echt wat grotere konijnen, of zoals ik gewoon echt voorkeur voor een grote waterbak, dan is de grootste prima (20cm) 😄

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .