+ Toon categorieën
Drinkbakken

Op zoek naar een goede drinkfles of waterbak voor je konijn? Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal modellen die wij zelf prettig vinden in het gebruik.

Wij verkopen ook drinkflessen, maar adviseren niet om een drinkfles als enige optie aan te bieden. Uit drinkflessen drinken is heel onnatuurlijk, kost veel moeite, en als gevolg drinken konijnen dan vaak te weinig. En gevolg daarvan is dat ze de afvalstoffen niet goed kunnen afvoeren in hun lichaam waardoor problemen ontstaan zoals blaasontsteking, niersteentjes enz.

Zorg dat er minstens één waterbak in het verblijf van de konijnen is. Konijnen drinken prettiger, natuurlijker en gulziger uit een waterbak dan uit een waterfles. Je mag wel een drinkfles en een drinkbak gebruiken. Maar alleen een drinkfles is niet aan te raden. Er moet eigenlijk echt altijd wel een drinkbak zijn. Bied dagelijks vers drinkwater aan en zorg dat de waterbak regelmatig schoongemaakt wordt. Bij vorst is het belangrijk om meerdere keren per dag vers drinkwater aan te bieden, bij voorkeur minstens 3x per dag.

Drinkbakken
Toont 1 - 24 van de 24 items
Toont 1 - 24 van de 24 items