Ga naar inhoud

Normaal dat konijn eerste dag niets eet?


Azur

Aanbevolen berichten

De kleine mormel heeft volgens mij nog steeds niets vanzelf gegeten. We hebben haar vanochtend weer gevoerd, zoals gepland was. Als ze niet gaat eten vandaag moet ik terug naar de arts voor medicijnen thuis.

Je merkt wel dat ze al wat dikker is door de toegediende voeding. Maar Punky, ga nou eten!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 61
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ze keutelt wel. Ze zijn niet perfect, maar geen diarree.

Verder drinkt ze heel veel. Maar zelf eten nog niet. Volgens mij heeft ze wel minder pijn want het knarsetanden is minder.

Opmerkelijk feitje: een appelschilletje wou ze wel. Te lekker om te laten staan ondanks de pijn?

Ik ben bang dat ik later vandaag alsnog die medicijnen moet gaan halen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is heel goed dat ze dat dwangvoer wel goed doorslikt, een appelschilletje eet en keutelt, dan werken haar darmen in elk geval. Ik zou ook langs de dierenarts gaan voor de medicijnen, die kun je maar beter in huis hebben nu. Misschien kun je ook een blaadje andijvie of witlof proberen, zou super zijn als ze dat wil eten, daar zitten wat minder suikers in dan in appel. Hopelijk ben je snel uit de zorgen, je hebt wel een lekker begin zo, meteen een vuurdoop..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Poeh, fijn zeg! Hopelijk zet deze lijn zich voort!

Trouwens, als je konijntje nog zo jong is, het kan soms helpen om een knuffeltje bij je konijn te leggen waar ze tegenaan kan kruipen. Ze is nog zo klein en nu al alleen, en een hoop stress nu van de behandelingen.. Sommige konijnen geven er niks om, maar er zijn er ook een boel die een hoop steun kunnen hebben aan zo'n knuffeltje. Het is in elk geval het proberen wel waard.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou hem leggen waar ze zelf het liefst ligt, als ze hem ergens anders wil hebben gaat ze er wel mee aan de sleep. Let wel op harde oogjes enzo. Hier wordt er niet aan gebeten, ze wassen hem alleen, maar let daar wel even op. Niet dat ze straks weer een hoop vulling van de knuffel of een oogje in haar buik heeft zitten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, hopelijk stijgende lijn vanaf nu. Je verwacht niet om zo te beginnen met je diertje.

Het is echt een lief konijn. Ondanks alles wat ze meegemaakt heeft blijft ze heel rustig en nieuwsgierig. Komt meestal naar buiten als ik haar roep en likt m'n hand.

Mijn lesje ook geleerd. Ik koop nooit meer een dier bij de dierenwinkel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .