Ga naar inhoud

bunbun beauty

Members
 • Aantal items

  1838
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

142 Goed

Over bunbun beauty

 • Titel
  & de boefjes

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

1141 profielweergaven
 1. https://youtube.com/shorts/oGmK0hKLj6U?feature=share
 2. Een speciekuip is denk ik echt niet te hoog, hier springen ze met gemak op een ren van +-90cm hoog 🙈 Tunnels vinden ze vaak ook heel leuk, dus misschien dat een grote pvc buis wel wat is? Ik denk dat er hier op bb wel wat topics te vinden zijn welke diameter je dan ong. nodig hebt.
 3. Hoi allemaal, Zoals sommigen van jullie misschien al wel gelezen hebben in mijn regenboogbrug topic hebben wij Luna afgelopen woensdag met veel pijn in ons hart in moeten laten slapen. Sindsdien zitten wij met de handen in het haar wat we nu gaan doen. Wij hebben Helios amper 3 maanden geleden geadopteerd nadat Luna haar vriendje plots overleed. Luna kon absoluut niet overweg met andere dames dus we hebben de beslissing gemaakt haar niet aan ons destijds uit elkaar liggende trio te koppelen en hoewel we eigenlijk al heel lang omlaag willen in het aantal konijnen was h
 4. Heel veel sterkte met het verlies van pluis!
 5. Lieve Luna, Bedankt voor de tijd die we met je door mochten brengen, de liefde en vreugde die je ons elke dag bracht. 6 jaar ben je in ons leven geweest en het waren 6 hele mooie jaren. Helaas kreeg je symptomen van E.C. en hoewel het eerst leek alsof je deze strijd zou gaan winnen, kreeg je zo opeens toch een enorme terugval. We hoopten dat je er met extra medicatie toch doorheen zou komen maar helaas, de medicatie sloeg niet goed genoeg aan. Je wilde nog zo graag maar je lichaam liet je in de steek dus moesten we de moeilijk beslissing maken om je te laten gaan.
 6. Zij vinden het wel prima daar in de kattenkamer 🤭, Pumba vind het alleen iets minder leuk dat zijn kamer over is genomen door 3 van die monsters. 🙈 Luna is de voedster van ons andere koppel, die heeft van de week helaas uit het niets 's avonds een hele heftige E.C. aanval gehad. In een paar uurtjes ontwikkelde ze nystagmus en torticollis, het was zo heftig dat ze niet eens meer kon lopen en toen werd ze ook nog eens aangevallen door haar vriendje. 😪 Gelukkig is ze ondertussen wel al een heel stuk verbeterd.
 7. We zijn een paar weken verder en ondertussen is het weer alsof ze nooit uit elkaar geweest zijn, het is echt super rustig en ze doen alles samen. Eten, slapen, aandacht vragen. 🤭 Ze zitten voor nu nog steeds in de kattenkamer gezien Luna opeens erg ziek is geworden de dag voor dat ik ze terug wilde plaatsen. Maar zodra zij weer beter is en opnieuw aan haar vriendje gekoppeld kan worden ben ik van plan ze weer naar de woonkamer te verplaatsen. Fijn om ze alle 3 weer happy samen te zien 😊
 8. Ach nee, wat verdrietig. Heel veel sterkte met het verlies van Bunny!
 9. Zij de dames gecastreerd? En hoe groot is de ruimte die zij 24/7 tot hun beschikking hebben? Twee dames, zeker ongecastreerd, is over het algemeen niet de beste combi. Daarnaast zijn ze als ik het zo lees ook vrij snel weer naar het eigen hok gegaan. Het klinkt ook als ik je bericht lees alsof de rangorde eigenlijk nog helemaal niet bepaald was. Persoonlijk had ik de dames minimaal een aantal dagen neutraal laten zitten, zo snel naar het eigen hok terug kan zeker bij een koppeling die bij de start al een lagere kans van slagen heeft wel voor problemen zorgen.
 10. Dit zijn altijd de moeilijkste beslissingen om te nemen. Ik hoop dat jullie de laatste dagen nog van haar kunnen genieten, heel veel sterkte!
 11. Hoi Janine, Dit topic is al 8 jaar oud, je kunt beter een nieuw topic openen voor je vraag onder het forum "koppelen". Ik weet niet of je het toevallig al gevonden had maar hier kun je ook een hoop lezen over het koppelen van konijnen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .