Ga naar inhoud

Jailbreaker voelt zich denk ik niet goed!!!


Vala

Aanbevolen berichten

Ik ben zo ongeloofelijk boos op die dierenarts in nieuwekerk aan den ijssel, ze staat hier ook als konijnendeskundige aangegeven maar ze heeft het dus helemaal mis gehad. Peter zo heet mijn dierenarts die is konijnendeskundig die werkt ook bij de knaagdierenopvang werkt die bij de dierenbescherming hoort.

Hij heeft naar de tanden van Jailbreaker gekeken en hij vroeg zich echt af waar die vrouw het over had. Hij heeft het helemaal laten zien, heb zelf ook in de mond van Jailbreaker gekeken, hij heeft het helemaal uitgetekend hoe zijn tanden er uitzagen. Hij was ook stomverbaasd dat ze hem de volgende morgen meteen wilde helpen aan zijn tanden. Hij vroeg zich af wat ze in hemelsnaam wilde gaan wegslijpen want Jailbreaker zijn gebitje zag er perfect uit. Ik ging het namelijk vergelijken met foto´s van een goed gebit van een konijn die daar hingen.

Toen ging hij bij Lady kijken en haar tandjes waren ook keurig netjes!!!!

De dierenarts was helemaal verbaast toen ik mijn verhaal vertelde want hij kon helemaal niets vinden aan mijn kindjes. De tanden waren in orde, hun vacht was mooi glanzend, ook hun geslachtsdelen waren helemaal netjes, daar keek die naar i.v.m ziektes en maden. Hij vond ook dat ze mooi gespierd waren :$ wat dus kwam omdat ze hier zo veel bewegingsruimte hebben.

Ik vertrouw zijn verhaal veel meer omdat hij me alles zelf liet zien en het goed uitlegde, ook is het gevoel wat ik bij hem heb een stuk beter omdat hij al eerder voor mijn dieren heeft gezorgd. Toen hij Jailbreaker had gecastreerd was hij meteen weer inorde, meteen keutelen en eten. Volop actief.

Echt ik ben zo boos want stel je voor dat ik die vrouw had geloofd en Jailbreaker daar desnoods had gelaten omdat ik me zorgen maakte, nou dan weet ik niet of dat allemaal wel zo goed was gegaan.

Ik vond mijn deze dierenarts via BB maar zou er daar bij kunnen gezet worden dat · Dierenarts Mevrouw M. Caterin geen konijnendeskundige is! Op het moment dat je een konijn waar de darmen van stil liggen de volgende morgen onder narcose wil brengen denk ik niet dat ik echt veel vertrouwen in je kans hebben.

Ik ben echt boos op haar, heb al die dagen lopen stressen en me zorgen maken terwijl het gewoon goed gaat met me kindjes en ze super gezond zijn. De dierenart Peter die had ook een melding gemaakt in het bestand over deze dierenarts omdat hij het geen goed advies vond en het allemaal maar erg vreemd vond.

Oeh ben zo boos:duivel: gewoon lopen liegen over me dieren!!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 209
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

T lijkt een klein beetje op mijn ervaring 2 dierenartsen die iets anders dan elkaar vertellen en de gene waar je echt vertrouwen in hebt geeft je ook alle uitleg die nodig is.

Volgens mij bestaan er gewoon echt dierenartsen die het alleen maar om het geld te doen is. Begrijp heel goed dat je boos bent. Maar het goede nieuws je kindjes zijn gezond en het gaat je een hoop kosten schelen;)

Maar wat ik wel even mis, heeft je dierenarts enig idee waar die gasaanvallen dan wel door gekomen zouden zijn?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zie je nou... vond het al een sterk verhaal van die vrouw. Over het algemeen kan je natuurlijk niet altijd alles van het gebit zien, meestal onder narcose pas. Maar als die andere dierenarts het zo met het blote oog zonder narcose ook al beweerde dat die gebitjes van je nijnen er slecht aan toe waren dan is dat echt een hele foute vrouw! Ik bedoel.. Jailbreaker at wel gewoon weer biks zei je zelf. Meestal als konijnen niet meer eten vanwege haken dan gaat het ineens niet meer goed voor ze behandeld worden. Meestal alleen maar erger.

Ik heb soms ook wel de nodige twijfels gehad hoor aan die dierenartsen die zo happig zijn om haken te verwijderen. Altijd zeggen ze na de narcose JA HET WAS ECHT WEL NODIG GEWEEST HOOR!! HET WAREN BESTE HAKEN! En uiteraard kan dat ook maar zo zijn natuurlijk. Maar hoe kom je daar achter? Niet.. ze kunnen je zo een oog aannaaien en je centen vangen.

Ik geloofde ook dat alle dierenartsen alleen uit liefde voor een dier handelen. Maar blijkbaar is dit niet zo. Ik hoor wel eens verhalen over chirurgen die maar mensen over halen om te laten opereren zodat ze wat te 'oefenen' hebben. Zou dat met dierenartsen ook zo zijn denk je?

aangepast door Boefje
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat het kon komen door de warmte maar dat konijnen wel vaker gas konden hebben. En omdat het nu allemaal goed is met eten en keutelen hoefde ik me daar verder geen zorgen over te maken. En dat ik goed had gereageeerd op de gasbuik, en dat hij blij was dat ik die operatie niet had gedaan. En dat zijn buikje nu perfect aan voelt :mdr:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou gelukkig maar! Heerlijk he dat opgelucht gevoel? Ik ben ook zo blij dat het nu al veel beter gaat met Bailey. Hij eet nog niet helemaal zoals het moet, maar ik merk gewoon aan hem dat hij weer blij is en weer geniet en ook weer zin in eten heeft. Nu weer proberen dat ritme erin te krijgen dat hij gewoon om bepaalde tijdstippen eet. Maarja hij eet nog niet zoveel en zo snel, dus het blijft altijd wat liggen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

zeker ben er ook super blij mee, maar ik krijg toch mijn gevoel niet helemaal onder controle over die andere dierenarts. Aan de ene kant wil ik het haar laten weten maar aan de andere kant weet ik niet goed hoe ik dat zou moeten doen. Dus daar zit ik nog wel een beetje mee in mijn maag.

Maar ik ben weer helemaal happy met mijn gezonde konijntjes :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat vervelend dat de DA toch gelogen heeft en gelukkig maar dat je het allemaal nog even hebt laten nakijken door een andere DA! Wat fijn dat je konijnen gezond zijn zeg, heb je daar geen stress meer van!

Ik zou ook een nette mail sturen, want tja, je hebt haar nu natuurlijk wel door! ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, wel goed dat je het door een andere DA hebt laten checken dan! Inmiddels geen last meer van gas? Je weet niet altijd waar het vandaan komt helaas.

Ik ben gister avond ook nog bij de DA geweest omdat mijn ram ineens een flinke gasbuik had en ondertemperatuur, ik zag toen ik thuis kwam aan hem dat hij zich echt niet goed voelde, wilde niks eten en zat flink te tanden knarsen. Geen twijfel, DA gebeld en ik kon meteen komen.

Koos (mijn ram) heeft jaren terug 1x gas gehad waar hij een paar dagen ziek van is geweest en sindsdien in jaren nooit meer iets met hem geweest. Nu dus weer maar er is niks verandert in zijn eet patroon of wat dan ook. Verder gelukkig ook een keurig gebit en nu hopen dat hij snel weer opknapt! Heb alles voor hem over hoor, maar snachts de wekker zetten is niet favoriet bij mij ;). Hij vind me nu ook even helemaal niet leuk, als ik aankom weet ie niet hoe snel hij ervandoor moet gaan.

Maarja, het moet nu eenmaal, als hij weer is opgeknapt word het me hopelijk wel vergeven ;)

Het is wel goed om contact op te nemen en te vertellen wat de andere dierenarts je verteld heeft. Je zou bijna niet bedenken dat ze dat express verzonnen heeft om geld te verdienen toch? Dat zou wat zijn. Succes in ieder geval.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou net toch maar gebled kreeg de asistente en die zei dat er niets over zijn tandjes in het systeem stond. Ik heb gevraagd of die vrouw die Jailbreaker heeft onderzocht me kan terug bellen omdat ik het heel vreemd vind allemaal.

Nou ik wordt rond 5 uur terug gebeld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat had ik dus ook er staat alleen in dat hij problemen had met gas. Ik heb ook echt meteen gevraagd of ik die dierenarts zelf kan spreken, want waarom zegt ze dat het zo erg is maar zet ze er niets over in de computer alleen over het gas?????

Heel vreemd allemaal

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .