Ga naar inhoud

Joepie gaat langzaam vooruit


joepie

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

We gaan vooruit!!!!!!!!!!!!!!! in kleine stapjes...!!!! 20 gram meer als gisteren!! Dat zou in een week toch 150 gram zijn!!!!!! En daar gaan we voor natuurlijk! Vanmorgen 2650! Tja super weinig natuurlijk maar gisteren dus 2630! Je moet eens weten wat hij naar binnen werkt en dat voor die 20 grammetjes whhahaha! We gaan lekker door vandaag en morgen staat ie vast op 2670!!!!!!!!

Wil zo snel morgelijk de 3 weer zien op de weegschaal!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ben heel blij voor jullie dat hij iets is aangekomen.

je doet zo je best om joepie aan te laten komen

en als de weegschaal dan geen resultaat laat zien

lijkt me dat je er wanhopig van word.

maar vandaag resultaat en dat geeft weer moed denk ik

om verder te gaan.

we duimen verder dat joepie blijft aankomen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ooh wat goed!!! Ben echt blij dat te horen...eergisteren las ik per ongeluk weer t begin van t verhaal in plaatst van het ongelezen stukje..ik dacht huh!! lees ik dat goed?? in laten slapen?? wattus?? pfffffffffffffff wat was ik opgelucht toen ik er ineens achter kwam dat ik t begin weer aan t lezen was. Dan is het einde toch stukken fijner om te lezen!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik weet het niet meer!!!!

Dit is zooo moeilijk.

Ik heb hem even onder handen genomen....even geckeckt her en der.....en ik zie dat zijn nagel van zijn achterpoot geheel verdwenen is......weg!!! zijn andere pootjes/nagels zie je dat de ronding om de nagels helemaal kapot is, gescheurd net als de rest van zijn huid.

Zijn ene neusgat zat helemaaaal vastgeplakt op de onderkant, er kwam dus totaal geen lucht door heen. Dus ik nat gemaakt en iets wat gepunnikt om het los te krijgen. Dat lukte wel maar er bleef 1 korst nog zitten, toen ik echt heel voorzichtig, zonder hem pijn te doen dat ietswat probeerde los te maken zag ik gewoon echt een gat eronder....echt dit is niks hoor. Hij is zooooo aangedaan. Ik stop hem vol met eten, wil hem laten aankomen maar ik zit echt in twee strijd of we door moeten gaan. We zijn al zover gekomen maar sjee zeg hij is echt zooooo aangedaan. Zijn huid werkelijk overal is gescheurd, kapot etc. Dat bijvoeden doe ik met liefde maar kan ik niet nog 2 maanden blijven doen.......qua geld is dat ook 130/140 euro per maand..

Ik ga echt heel ver maar tot waar kan ik? En joep?? Ik weet het niet hoor.........

Misschien moet ik hem echt laten gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien moet je even met je DA overleggen, of hij verwacht dat het wel nog geneest. Het is natuurlijk logisch dat je, na zo'n lange en intensieve verzorging je je afvraagt hoe lang je nog door moet gaan. MAar hij is al zo ver gekomen. Hij is zo sterk, anders had hij het niet gehaald.

Mag je geen vaseline op de korsten doen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat vreselijk lijkt het me om je diertje zo te zien lijden.

Ik heb echt respect voor de manier waarop je met hem bezig bent. Maar ik zou het ook helemaal begrijpen als je op een gegeven moment toch een beslissing moet nemen. Jij ziet hem elke dag en kunt dat als enige beslissen. Maar moeilijk zal het altijd zijn.

Je weet nooit van tevoren of je de goede keus maakt. Erg lastig!

Heel veel sterkte en ga op je gevoel af.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Na deze lange strijd alsnog laten gaan? Wat zegt de dierenarts over verzachting/ heling van de huid? Er zijn zoveel dermatologische middelen voor mensen met eczeem dat het toch haast niet zo kan zijn dat er niet iets is wat een konijnenhuidje helpt met het helingsproces... Of toch aloe vera. Er is ook bepaalde zalf voor brandwonden die verzachtend en helend werkt, eventueel met een pijnstiller erin, maar ja, of dat ook geschikt is voor konijnen weet ik niet.

Uiteraard begrijp ik dat het je af en toe heel zwaar valt om Joepie zo te zien, maar met alles waar jullie nu al samen doorheen gekomen zijn hoop ik echt dat je het nog even met hem volhoudt. Bijvoeding is onderweg... En ik denk dat er vast nog wel meer BB-ers bij willen springen om "onze Joep" te helpen.

Zoals gezegd, ik begrijp echt je twijfel. Het is alleen zo naar om na deze lange weg te lezen dat je het optimisme wat lijkt te verliezen, hoewel ik snap dat het uit liefde voor je ventje voortkomt... :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Veel sterkte

voor kloven bij mensen doet Purhaemine wonderen ik weet niet of het bij konijnen mag maar aan de hand van de samenstelling moet een DA dat toch zien het is homeopatisch en zelfs baby veilig daarmee denk ik dan richting konijnen het heelt de wonde echt van binnenuit stukken makkelijker dan zalf en veel sneller absoluut een verschil op 48u

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als Joep zo enthousiast op het eten reageert, moet hij zelf toch ook het idee hebben dat hij beter gaat worden?

Als hij denkt van niet zal hij niet zo reageren volgens mij...

Ik hoop dat je iets kan vinden voor zijn huid.

Las net pas dat hij aan het aankomen is. Dat is in elk geval heel positief.

Go Joep!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .