Ga naar inhoud

Helaas Myxomatose, wat doe ik nu?


ceedeerom

Aanbevolen berichten

Ik heb je hele topic gevolgd maar ik kon er niks zinnigs voor je aan toevoegen. Maar ik wil nu toch even zeggen dat ik vind dat je je 200% hebt ingezet voor je beestjes! en daar heb ik diepe respect voor. Ik moet er niet aan denken dat ik mijn bun zou moeten laten gaan.

En je hebt er nu misschien nog niet zoveel aan, maar mocht je er voor kiezen om toch weer nieuwe konijntjes te nemen zullen ze bij jou echt super goed terecht komen. En zul je hun ook weer veel liefde kunnen geven en terug krijgen en dan haal je ook uit die beestjes weer het geluk wat deze 2 je ook hebben gegeven!

Eigenlijk weten we hier allemaal dat onze konijntjes ons niet zullen overleven, maar daar denken we natuurlijk liever niet aan. Maar het is natuurlijk heel erg hard om je beestjes op deze manier te moeten verliezen.

Veel sterkte

Liefs Sanne

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 144
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Heel veel sterkte met het verlies ......ik kan me je gevoel voorstellen, ik heb afgelopen maandag ook de beslissing moeten nemen om mijn Evert te laten inslapen en geloof me toen ik die beslissing innerlijk genomen had heb ik ook alleen maar gehuild.....je wilt zo graag dat het anders kon maar je hebt een strijd geleverd voor Jazz en Hayley, meer kon je niet doen,. En de laatste beslissing is ook in hun belang geweest, om een nog langere lijdensweg te besparen.

Ik heb zelfs momenten achteraf nog gehad of ik het niet had moeten rekken, maar geloof me je hebt er alles aan gedaan , die ziekte is moeilijk te overwinnen, en zo`n beslissing neem je niet zomaar.

Nogmaals heel veel sterkte , en ik zag je andere berichtje....is niet zweverig hoor, ik heb al meer van dat soort dingen meegemaakt ........

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste CeeDeeRom,

Heel veel sterkte met het verlies van eerst Hayley en nu Jazz aan deze verschrikkelijke ziekte.

Je hebt alles gedaan wat je kon doen, maar hebt je lieverds moeten laten gaan.

De pijn is nu, maar de herinneringen overwinnen alles....echt... het verdriet wordt op den duur minder.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is zo onwerkelijk, echt helemaal onwerkelijk. De afgelopen twee weken lijken maanden of lijken 1 dag.

Ik denk dat ik een beetje op automatische piloot leef nu,de klap moet nog komen.

Ik moet mij nu toespitsen op de andere nijntjes, weet niet wanneer ik die ziektevrij kan beschouwen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .