Spring naar bijdragen

Rifca

Moderators
 • Aantal bijdragen

  1756
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  44

Rifca last won the day on 7 Maart

Rifca had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

315 Uitstekend

1 Volger

Over Rifca

 • Rang
  Burchtenbouwer

Contact Methodes

 • Website URL
  https://www.instagram.com/rifca_buns_et_al._

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Iepe, Hazel, Jazz, Faya, Cloony, Whoopy & Mo
 • Huisdieren
  7 konijnen, 3 katten

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Heb je al geprobeerd weer terug te gaan naar een bakje? Dat drinkt ook stukken makkelijker. Is je dierenars konijnkundig? Ik zou je aanraden toch eens naar een andere dierenarts te gaan. Zie ook: https://www.bunnybunch.nl/informatie/goede-dierenarts-konijn
 2. Zow die zijn goed verwend 🙂 gefeliciteerd! 🥳
 3. Ik heb een witte (albino), grijze, en twee variaties wildkleur. En dan nog een 3-tal bond gekeurde in grijs (ekster), bruin (Hollander), beige (driekleur). Ik heb dus gewoon helemaal geen zwart konijn meer....
 4. Welkom op bunnybunch! Bedoel je met reu een voedster? (Een vrouwtje dus)
 5. Laten vallen! Tenzij het caramel latte is! Ik ben normaal dus dol op koffie maar onder invloed van hormonen lust ik het nu niet meer... nouja ben er dus wel dol op als het smaakje flink gemaskeerd is 😂 een zandbak?
 6. Vind je het prima om zelf even op m’n insta te kijken? Of zal ik de moeite nemen binnenkort (wanneer heb je het nodig?) wat leuke foto’s die aan de criteria voldoen te mailen?
 7. Ik had het al gelezen maar fijn dat het hier nu ook staat. Ik zag van de week ook op fb een discussie dat het nieuwe vaccin niet goed zou zijn.. zelfs mensen die beweren dat je dan beter met alleen de oude nobivac kan enten 😶😕 (Dan is een konijn dus niet beschermt tegen rhd-2!) Dit nieuwe vaccin in juist een uitkomst, een jaar lang beschermt tegen alle 3 de ziektes! Je moet alleen dus het juiste protocol volgen (als je konijn onvolledig ingeënt is eenmalig de ontbrekende enting geven). Ik ben er blij mee! Ben wel heel benieuwd wat de kosten gaan zijn. (Met 7 konijnen wel relevant, niet dat het gevolgen heeft voor wel/niet enten maar zodat ik weet hoeveel ik moet sparen 😂😆) Is iemand al geweest en wil delen wat de kosten waren?
 8. Haha mijn vriend trapte er ook al in "gemengd voer is toch niet goed voor ze?" (Goed opgevoed is ie he 😂 - Ik had het laatst uitgelegd aan een collega die sinds kort konijnen heeft.) Maar geen zorgen de care+ brokjes zijn blijkbaar alleen verschillend van vorm en kleur om voor het baasje aantrekkelijker te zijn en de overgang van gemendvoer makkelijker te maken (voor het baasje dus he ;)) Qua samenstelling is het een goede brok, die kun je dus prima blijven geven!
 9. Rifca

  Corona virus

  Dat is lief van je moeder! Ik vrees dat in mijn geval ik eerder voor haar boodschappen moet gaan doen....
 10. Rifca

  Corona virus

  Het systeem werkt hier alleen nog niet helemaal. Ouderen met zo’n trolly weigeren een kar te nemen, en mensen die wel een kar hebben zetten hem aan het begin van het pad om vervolgens zonder kar langs de schappen te gaan.... Gelukkig houden de meeste mensen wel afstand en letten op elkaar bij het passeren van een “kruispunt”.
 11. Los van het evt. Darm probleem zou ik wel met de da overleggen om alsnog spoedig te laten steriliseren. Als er nu geen baarmoeder tumoren zijn kan dan natuurlijk wel binnenkort komen. Een hoog percentage van de voedsters krijgt hier vroeg of laat last van en je kan beter opereren voordat ze last heeft en verzwakt is. (Daarbij natuurlijk wel rekening houdend met dat ze niet verzwakt is door een andere klacht dus alleen als er niks is of spoedig na herstel!)
 12. Rifca

  Corona virus

  Niet dat ik overigens veel met opa over straat ga nu, vermijd toch liever elk risico. Maar een ziekenhuis bezoek oid is niet helemaal te voorkomen helaas...
 13. Rifca

  Corona virus

  Die drie bezoekers is overigens een advies, daar kun je dus geen boete voor krijgen bij een overtreding. En op straat idd maar met twee, of dus met je gezin. Zouden mijn vriend, ik en opa dan ook als gezin tellen (opa komt straks bij ons inwonen)?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .