Spring naar bijdragen

Rifca

Moderators
 • Aantal bijdragen

  1572
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  38

Rifca last won the day on 9 December

Rifca had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

265 Uitstekend

1 Volger

Over Rifca

 • Rang
  Burchtenbouwer

Contact Methodes

 • Website URL
  https://www.instagram.com/rifca_buns_et_al._

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Iepe, Hazel, Jazz, Faya, Cloony, Whoopy & Mo
 • Huisdieren
  7 konijnen, 3 katten

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bij mijn konijnen groeit haar ook nooit helemaal symmetrisch terug. Geen idee of het daarmee normaal is maar ik heb me er eigenlijk nooit echt zorgen om gemaakt en uiteindelijk is het altijd weer een mooi vachtje geworden.
 2. Ik heb je reactie even verplaatst naar het discussie topic (het andere topic is alleen bedoeld voor inzendingen). Je kan de genoemde foto in dit discussie topic plaatsen. Je kunt voor willekeurige foto’s ook altijd een eigen topic aanmaken.
 3. Je zou ook naar een trimsalon kunnen gaan. Er zijn trimsalons waar mensen speciaal opgeleid zijn voor konijnen. Hiermee kan zowel de manier waarop minder stressvol zijn en het resultaat beter. Een lijst met trimsalons voor konijnen vind je hier: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-verzorging/post/konijnentrimmers/
 4. Top Tnx voor de tips zo eens kijken bij onze lokale appie...
 5. Rifca

  Jippie topic 2019

  Ahh ik had hem even gemist. Gefeliciteerd @happy211 !!!
 6. Vraagje voor de vegan (kenners) onder ons: Hoe maken jullie je lasagne? Ik ben vegetariër en enorm fan van lasagne, en heb dus een lekker vega recept met veel groente, maar... er gaat melk in de saus en een flinke laag kaas bovenop. Mijn nieuwe lief is vegan dus iemand een idee hoe ik m’n recept kan veganiseren? ☺️ Andere vegan (rijst of pasta) recepten zijn trouwens ook best welkom - het is best nog een stap vanaf vega...
 7. Rifca

  Secret Santa!

  @mystique Wat een leuk verslagje! Fijn dat je blij bent met de pakjes 🙂 Het lichtsnoer was idd bedoeld als aanwijzing, heel goed speurwerk verricht!
 8. Rifca

  Secret Santa!

  Mijn pakketje ook gekregen! Een mooi versierde doos met een pakje voor de konijnen, een met konijnen, en 1 zonder konijnen en ook niet voor de konijnen 😁 Bedankt voor het mooie pakket lieve secret... @Marjoleink ? Althans dat denk ik op basis van deze hints:
 9. Ik denk dat er weinig mensen zijn die je meer kan toe vertrouwen dat er goed voor pluisje gezorgd wordt dan deeskuh of evee. Door verkocht zal ze heus niet worden en ze zal zeker niets te kort komen! Bijde dames hebben ruime ervaring en weten waar ze aan beginnen, als je Pluisje weg wil doen zou ik dit aanbod toch echt serieus overwegen. “zien wat er op je pad komt” klinkt mij niet echt als een solide plan.
 10. Je zou natuurlijk ook zelf even kunnen kijken wat hier tussen staat... https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-gedrag-opvoeding/
 11. Ik zou er wel mee oppassen dat ze het niet op eet. Haar breekt slecht af en kan dus voor verstopping zorgen. Wat lief trouwens dat je konijn jou ook “wast” ☺️
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .