Spring naar bijdragen

Rifca

Moderators
 • Aantal bijdragen

  1436
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  37

Rifca last won the day on October 3

Rifca had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

236 Uitstekend

1 Volger

Over Rifca

 • Rang
  Burchtenbouwer

Contact Methodes

 • Website URL
  https://www.instagram.com/rifca_buns_et_al._

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Iepe, Hazel, Jazz, Faya, Cloony, Whoopy & Mo
 • Huisdieren
  7 konijnen, 3 katten

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mijn da rade aan vlak voor de zomer, als het warmer wordt zie je meer verspreiding van het virus en dan wil je je konijnen goed beschermd hebben. Al ben ik dit jaar uiteindelijk vrij halsoverkop begin april gegaan omdat er een rhd-2 uitbraak vlak in de buurt was. Filavac is -als ik me niet vergis- geregistreerd voor 9 maanden dat is dus best lastig plannen. Enten kan wel invloed hebben op de weerstand van konijnen, dat wil zeggen dat EC-konijntjes kans hebben op “terugval”. Of het ook invloed heeft op de weerstand van gezonde konijntjes durf ik niet te zeggen. Maar dat kan je da je vast wel vertellen!
 2. Beterschap! Bij ziekte is binnen idd verstandig. En stiekem zijn konijnen binnen natuurlijk ook nog eens super gezellig 😉
 3. Het valt me wel vaker op dat mensen zich niet realiseren dat als iedereen denkt dat hun actie toch geen verschil maakt er nooit iets zal veranderen... Als je in een “megastal” met zo veel puppies en geen volwassen honden komt dan kun je toch op je klompen aanvoelen dat het niet klopt en maak je toch dat je weg komt?
 4. Mijn oudje moest vorige winter na een opname (binnen bij de da) naar binnen. Maar nu is hij gewoon weer buiten en ik laat hem daar tenzij echt anders nodig blijkt. Ik heb wel mijn best gedaan om hem weer een beetje aan te laten komen. Hij heeft nu een goed postuur en mooi dikke vacht dus hopelijk is dat genoeg. Want ook al ging het binnen beter dan verwacht is buiten gewoon hun eigen plekje. Succes met de keuze voor jouw oudje! Begrijp ik goed dat hij inmiddels ook ziek is? Dan ligt het nl misschien anders..
 5. Rifca

  Nieuw hier

  Welkom 🙃
 6. Succes! (En wat een leuk konijn ☺️) Ik heb een traphekje met plexiglas er tegen aan om de konijnen in de kamer te houden, maar daar kunnen de katten wel overheen. Ik denk dat je dat in jou situatie misschien juist niet wilt?
 7. Rifca

  Goed hooi gezocht

  Het hoeft van mij echt niet perse in een plastic verpakking te zitten hoor, zolang m’n konijnen het maar eten. Hooi van de boer wat ik geprobeerd had was heel grof, droog en geel, niemand die dat aangeraakt heeft. Dus ik denk dat daarin wel veel kwaliteitsverschil is.
 8. Heb je de rechten vanmorgen aangepast? Ik kan hem nu nl via de link wel zien. Maar om hem in de post hier te zetten moet je een directe link hebben, ik kan zo snel niet vinden hoe je die in drive kunt verkrijgen.
 9. Je moet je foto openbaar zetten om hem in de post te zetten via de link, en het moet zoals aangegeven een directe link zijn. We kunnen hem nu iig ook niet bekijken in je drive omdat hij niet openbaar is.
 10. Rifca

  Arda

  Wat jammer, en wat een mooi dier! Kun je haar niet via het asiel alsnog langer op proef nemen? Of gaat dat niet meer nu ze eenmaal ruzie gehad hebben?
 11. Rifca

  Joy spam topic

  Wat super goed dat je dit allemaal doet voor Mars!!! Was iedereen maar zo ☺️ En een stalker-hooligan klinkt alsof jullie het allebei leuk hebben 😂
 12. Rifca

  Klaagtopic 2019

  weet je zeker dat het mensen uit de randstad zijn? Er wordt ook enorm veel opgekocht door huisjesmelkers die het vervolgens verhuren in de private sector.
 13. Rifca

  Haren overal?

  Het ene konijn wast wat meer dan het ander, dat is opzich normaal. Gewassen worden wordt ook als dominantie signaal gezien. Dan zou je verwachten dat het mannetje het vrouwtje wast, maar mijn konijnen trekken zich daar dus echt niks van aan en wassen gewoon zoals ze zin hebben.
 14. Ik was die droge aardappelen van vroeger al bijna vergeten... Mijn ouders eten ze zelfs trouwens volgens mij ook niet meer. Vandaag had ik ratatouille van restjes uit de groentelade en tomaten uit eigen tuin! 🍅
 15. Niet overleven is wel erg dramatisch en zeer onwaarschijnlijk (dan zou je konijn nu al ziek moeten zijn oid). Koppelen is wel spannend en kan er soms wel naar uit zien, maar geloof me het is het zeker waard als je straks een fijn koppeltje hebt! En bij een goede opvang hebben ze de expertise dit te ondersteunen dus het komt vast helemaal goed! veel plezier!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .