Spring naar bijdragen

Rifca

Members
 • Aantal bijdragen

  524
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

Rifca last won the day on April 13

Rifca had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

56 Uitstekend

1 Volger

Over Rifca

 • Rang
  BB junior

Contact Methodes

 • Website URL
  https://www.instagram.com/rifcas_bunbunch_andco/

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Iepe, Hazel, Jazz, Faya, Cloony, Whoopy & Milou
 • Huisdieren
  7 konijnen en kat Mimi

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Rifca

  Klaagtopic 2019

  Hmm valt me nu pas op, in de brief waarin ze het advies geven om de toiletpot dicht te houden etc. Staat aan het einde van de alinea: “Natuurlijk alleen wanneer u deze niet gebruikt” Zouden er echt mensen op hun dichtgeplakte wc zijn gaan plassen dat dit nodig is? 😂
 2. Rifca

  Hamster

  Kun je de brokjes weken in water zodat het een papje wordt? (dat is wat ik nog wel eens doe voor konijnen die slecht eten als ze bv net aan hun gebit geholpen zijn)
 3. Och arme Caramel, beterschap voor hem!
 4. Rifca

  Klaagtopic 2019

  @Marjoleink Als ik had mogen kiezen zou ik misschien niet zo egocentrisch zijn, maar nu het toch zo gelopen is... ...hoor je mij niet klagen 😋 Ik hoop echt zo dat ik niet alsnog een kliederboel aantreft. Ben er niet helemaal gerust op.
 5. Rifca

  Klaagtopic 2019

  @Marjoleink Maar dan had jij niks gepost en had ik het niet geweten, dus -heel gemeen- ben ik blij dat jij het niet van te voren wist 😉😂
 6. Als konijnen haren uitplukken gebeurt dit meestal al achter elkaar aan rennenend. Dit klinkt en lijkt meer op een wondje dat je konijn misschien wel ergens anders heeft opgelopen en door het zusje laat ‘verzorgen’. Je kunt dit proberen tegen te gaan door er wat op te smeren zoals hierboven al genoemd. Er zijn ook rompertjes voor konijnen te koop, deze zijn bedoeld voor een wond na een operatie, maar ik kan me voorstellen dat het hiervoor ook prima werkt.
 7. Sterkte! Ik rij wel een uur voor de DA en ik vind het iedere kilometer meer dan waard en de konijnen lijken er (in de meeste gevallen) ook weinig last van te hebben. Dus ik zou het zeker wel overwegen, maar hopelijk vind je een goede DA meer in de buurt.
 8. Mens snapt weer niks van de inrichting, laat mij maar even~Cloony (p.s. Check zijn mooie krullen~mens)
 9. @Bammyflurry doe mij ook zon zus en overbuurvrouw 🙂 Fijn om mensen in de buurt te hebben die konijnen gewend zijn.
 10. Haha alles precies er tussen in dus 🙂 Kamikaze piloot Jazz zou wss ook zo wel proberen er in te springen (die springt ook zonder probleem over een panelen ren, handig joh). Maar voor die andere twee helden moet er zeker een lagere instap komen. De vraag is alleen wordt het een ‘deurtje’ of helemaal laag. Kan natuurlijk gewoon met een deur beginnen en als ze dat niks vinden kan ik alsnog de hele bovenkant er af knippen.
 11. Zul je altijd zien he, gedoe komt nooit alleen. Maar wat fijn dat het weer beter gaat met Venco!
 12. Rifca

  Graafbak met papier??

  Tussen de speelgoed tips voor binnen lees ik nogal eens een graafbak met papier. Nu heb ik dus van evee een mooie grote doos voor stukken papier gekregen bij een bestelling 😀 Daarvan wil ik iets maken voor de tijdelijke binnen konijnen, Maar hoe nu verder? Papier versnipperen of de hele stukken er in en de konijnen versnipperaartje laten spelen? Doos laag afknippen als een toilet bak vorm, of dichtvouwen en een ingang maken als een huisje? Ik ben benieuwd hoe jullie de papierbakken maken! dit is de doos en het papier: (Nee, mevrouw poes is helemaal niet nieuwsgierig hoor... 😉)
 13. Misschien een goed alternatief voor de speelgoed kist: ikea hol Voorbeeld van internet gehaald (auteur onbekend). Je kunt er makkelijk 2 gaten in zagen en het staat ook nog eens leuk. Ik zou wel oppassen met wat je erop zet, want hier springen ze er zo op. De bovenkant kan open zodat je er makkelijk bij kan.
 14. Ik heb door wat enge momenten in het verleden gekozen voor een bodem van tegels, met hierop over het gehele oppervlak een flinke laag zand. Met een dak van golfplaten komt er nauwelijks water in dus is de moeizamere afwatering geen probleem. Daarnaast heb ik de tegels hoger gelegd dan het niveau van de rest van de tuin zodat het water altijd uit de ren stroomt.
 15. Ik heb er ook wel eens een jaar tussen gehad, wie weet hebben jullie mazzel!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .