Ga naar inhoud

Rifca

Members
 • Aantal items

  1830
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  44

Rifca won de laatste dag op 7 maart 2020

Rifca had de meest gelikete inhoud!

Contact Methodes

 • Website URL
  https://www.instagram.com/rifca_buns_et_al._

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Iepe, Hazel, Jazz, Faya, Cloony, Whoopy & Mo
 • Huisdieren
  7 konijnen, 3 katten

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Rifca's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

364

Community reputatie

 1. Mijn entry geeft wel een beetje een vertekend beeld. Eigenlijk zou ik 6x bruin moeten stemmen en 1x rood 🙂 ❤️ pooltje met rode oogjes!
 2. Veel succes en plezier @Eefje en @happy211. Hopelijk hebben jullie er net zo veel plezier van als ik gehad heb! (Tip voorlopig niet verhuizen, promoveren en/of een kind krijgen 😆)
 3. Zoals al meermaals aangegeven, dieren kosten nu eenmaal geld, naar de dierenarts gaan is een verplichting die je bent aangegaan.. Natuurlijk kun je dit wel voorleggen bij de da en wellicht zijn er dingen die je preventief kan doen, dus voorkomen dat de klachten terug komen. Denk aan stoffige bodembedekking of tocht.
 4. Ik denk dat je overschat hoe makkelijk je door zo’n deurtje kruipt, en onderschat hoe lastig het is om zo’n lage ‘ren’ schoon te maken. Maar belangrijker 6 keer per dag onrust en dus stress... Ik zou er niet over na denken mijn konijnen dat aan te doen! Even op een heel andere boeg: je hebt twee rammen, alleen? Ik zou contact zoeken met een opvang, een koppeltje van twee konijnen kan samen in 1 ren en is ook nog eens super gelukkig met elkaar! 😃
 5. Rifca

  Klaagtopic 2021

  Ik was vandaag lekker vroeg naar bed, samen met mn zoontje van 4 maanden. Waarom dan klagen? Lagen we net lekker te slapen, komt mn man ook naar bed, met een telefoon die steeds weer zoemde... Nu ben ik dus weer klaar wakker 😡
 6. Het is via internet natuurlijk niet te beoordelen maar met deze klachten moet er zeker aan EC gedacht worden. Is daar al voor behandeld?
 7. Wij eten vandaag ons favouriete menu voor een (te) drukke dag: Rodekool met bruinebonen (ja dat is lekker 😋) En vega stooflapjes (ja ook mega lekker)
 8. Rifca

  Wennen

  Geef je konijn de tijd, ieder konijn went op zijn eigen tijd. En sommige konijnen blijven altijd wat bangig.. Een schuilhuisje oid kan je konijn helpen, wat beschutting geeft een veilig gevoel. Je zou ook juist wel een vriendinnetje kunnen gaan zoeken, als zij minder bang aangelegd is kan jou konijn zich aan haar optrekken!
 9. Rode urine hoeft geen bloed te bevatten en bloed met urine hoeft niet rood te zijn... heel verwarrend allemaal! Een da kan wel meten of er bloed in de urine zit dus ik zou het gewoon even laten testen (bij een andere da)!
 10. Hier in de wijk gewoon niet eens een ⛄️ 🤔
 11. Ja hoor das zeker lief. Ik ben dan ook best trots op mijn opvoeding van hen. 😆
 12. Heel herkenbaar! Werkt overigens ook met een baby, die heeft al heel wat onbegrijpbare appjes de wereld in gestuurd 😂
 13. Haha, ach ik kreeg laatst zowel van mijn moeder als mijn zus een linkje doorgestuurd wat ik moest doen met m’n konijnen van wegen het koude weer 😂
 14. Volgens mij heb je alle tips al gekregen / kunnen lezen in het artikel. Hou je ons op de hoogte hoe het gaat? (Of als je toch nog vragen hebt!)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .