Spring naar bijdragen

Nufnuf

Members
 • Aantal bijdragen

  169
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Nufnuf last won the day on 13 November 2016

Nufnuf had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

24 Uitstekend

3 Volgers

Over Nufnuf

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dank je voor de informatie, Lienappelsien. Er staat inderdaad veel info op die site, gebaseerd op die site denk ik zelf niet zozeer aan glaucoom. Je ziet namelijk helemaal geen waas op de ogen. Misschien een ontsteking ergens. Bambi voelt zich vandaag iets beter, eet lekker en ging ook weer even mee jagen voor de brokjes. Haar ogen leken ook iets minder dik, maar nog steeds dikker dan normaal. In de gaten houden maar.
 2. Nufnuf

  Bolle ogen, glaucoom?

  Bambi voelde zich gister niet lekker, weinig gegeten in de ochtend. In de loop van de middag begon ze wel weer wat groente te eten, en ook wat brokjes. Vanochtend kwam ze ook gewoon naar het eten toe, dus wij dachten dat ze weer was opgeknapt. Vanmiddag bij het brokjes geven zagen we dat haar ogen nogal uitpuilden. Ze at wel, maar niet heel veel. Wij met haar naar de dierenarts. Die moest denken aan glaucoom zoals bij honden, dus verhoogde oogbaldruk. Maar ze wist niet of dat vaker voorkomt bij konijnen en hoe dat te behandelen, dus ze gaat het navragen bij een expert. Weet hier iemand meer over mogelijke oorzaken voor uitpuilende ogen? En of dat te behandelen is? Anja
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .