Ga naar inhoud

De 3e ooglid niet meer weg!!!


Laura

Aanbevolen berichten

  • 3 weken later...
  • Reacties 234
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ze was weer bijna helemaal de oude alleen nu lijkt het net of het weer wat fout gaat.. ze eet gewoon maar is heel erg mager geworden, de ruggengraat,schouderbladeren en heupen zie je behoorlijk goed en voel je heel goed, ze eet wel gewoon genoeg. ze staat wel buiten dus ze moet zichzelf wel warm houden, maar toch vind ik het raar, ik ga ze nu allebei apart voeren want Hopper eet alles van haar ook op.. ik denk dat ik haar apart ga doen, en dan wat voer koopt waar meer voedingstoffen in zit zodat ze wat aankomt.

Iemand nog tips?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ik geef alleen biks, en zelf opzich best veel want anders eet Hopper het op. In de ochtend krijgen ze allebei een broodje, en soms een wortel erbij, en in de avond krijgen ze 2 hele bakken vol (ook omdat ze buiten staan en het kouder word krijgen ze meer)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar ze eet wel gewoon moeilijker, na die operatie/abces gewoon. Daarvoor at ze als een gek. dus denk dat dat door die operatie komt en al die dingen. Ze valt wel gelijk aan, maar ze word gewoon niet "dik" meer , ze krijgt haar gewicht niet echt terug of dan voelt ze weer goed aan en dan boem.. alle botten steken weer uit. Ontlasting is goed, ze knaagt nog wel, maar na die operatie en alle dingen is het eten gewoon minder geworden, ze had van kleine hapjes nu (komt ook door Hopper hij eet het een wortel binnen 2 min op.. dus kleine stukjes voor Fluffie maken zodat ze snel en makkelijk kan eten en niet dat Hopper klaar is en het gelijk van haar af pakt) dus ik weet het niet, maar stel dat ik dus ander voer neem voor even er tussen door dat ze wat aan komt? (liever niet te duur want dat kan ik niet opbrengen.. door privé dingen met ouders..) Ik geef dus gewoon Biks. En als ik groenvoer heb krijgen ze dat in de ochtend anders een broodje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou zeggen, apart voeren en kijken of ze aankomt..of misschien extra bijvoeren en dan haar tijdens het eten apart..ik zou dr niet helemaal weghalen ofzo bij dr maatje.. en natuurlijk naar de dierenarts ermee!! je kan met dat soort dingen er niet snel genoeg bij zijn.. mijn nijn heeft EC en is daar beter van geworden alleen loopte r nu ook wat magertjes bij naar mijn idee..je ziet t niet echt..maar normaal stond ie wel wat steviger op zn pootjes..nu als ik hem even wat te 'hard' aai over zijn koppie valt ie haast achterover...tis gewoon een teer poppetje geworden. Dus doe hem nu ook apart en geef hem extra.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Aan de kiezen kan het niet liggen, abces is het niet (Dat is juist weg) en ze eet wel gewoon (alleen door dat abces bij der oog, is alles wat gaan hangen dus zit haar wang waarschijnlijk soms in de weg, waardoor ze sloom eet) ze is nu weer wat aan gekomen, ze schommeld gewoon af en toe. ontlasting is ook gewoon goed. Ik vul 2 bakken (biks allebei 150 gram) en dan eten ze samen en als ze nog honger heeft loopt ze naar het andere bakje, of ze gaan van zelf apart eten. Alleen nu is er probleempje met Hopper.. hij heeft een kale plek op ze kont/rug, binnen 1,5 dag is dat zo gekomen.. die 1,5 dag ervoor had hij niks (ging het hok schoonmaken en heb hun gecontroleerd) dus het is heel raar zo uit het niets een grote plek..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .