Ga naar inhoud

rabbitPuk

Members
 • Items

  355
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Overijssel
 • Namen van de konijnen:
  Puk en Tilly Jackson
 • Huisdieren
  Alleen konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

737 profielweergaven

rabbitPuk's prestaties

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

 1. Was dit iets was altijd zo bleef of was het iets tijdelijks?
 2. Hoe is dat afgelopen? Gingen ze niet vechten ofzo?
 3. Nee onze buren hebben geen konijnen. Tilly is ook gecastreerd.
 4. Onze Puk is sinds een paar dagen continu Tilly aan het aanranden. Hij wil er de hele tijd bovenop. Voorkant, achterkant, zijkant, maakt niet uit waar. Tilly vindt dat bloedirritant zo te zien, die is de hele tijd voor hem aan het wegrennen. Is dit normaal in deze tijd van het jaar? Puk is al lang gecastreerd en vorig jaar nooit gezien. Kan dit iets tijdelijks zijn? Moet er niet aan denken dat ze uit elkaar moeten.
 5. Nee dat kan natuurlijk niet. Monsters zijn het ook hè🙈
 6. Kloddertje hier, kloddertje daar... Ze piest momenteel regelmatig buiten de bak dus ze doet de naam eer aan🤦🏼‍♀️😂
 7. Puk: puksel, pukkepie, bollie, skattie Tilly jackson: tante til, tillytoos, toosje, monster
 8. Provincie: Overijssel Plaats: Balkbrug en Nieuwleusen Naam praktijk: dierenkliniek Balkbrug-Nieuwleusen Dierenarts: Miriam Vermeij (zijn er meer maar deze is konijnkundige) Website: dkbn.nl Ik ben hier een paar keer met Puk en Tilly geweest, deze ervaring was prima. Ook de nazorg na castratie; de volgende dag een appje van de assistente hoe het met Puk ging.
 9. Ik heb de mijn gekocht bij de konijnenopvang, daar hadden ze veel tweedehandse nog
 10. @Evee tilly wordt in april 2 en Puk was begin december een jaar. Beide zijn ze gecastreerd. Goeie tip over evt onderliggend ziek zijn! Ik ga het goed in de gaten houden. Tilly heeft wel chronisch snot maar daar zie ik geen verandering eet, ze eet, drinkt en keutelt goed. @bunnyempress die puberteit, dat is ook een goeie! Puk is wel in dec een jaar geweest. Tilly rent weg maar zie haar niet echt in een hoekje gaan zitten. Ik vind haar ook niet echt gestresst ofzo, ze is de laatste maand ongeveer juist heel aanhankelijk en we mogen haar veel meer aaien dan eerst.
 11. Haha dat is het. Of juist omdat de kerstboom er destijds in kwam🤔. Ik heb gisteren wel de kamer veranderd. Maar daarvoor deed ie het al. Laten we het er dan maar ophouden dat hij helemaal verliefd is 😅
 12. Nee heb alleen dit koppel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .