Ga naar inhoud

Ot&Sien

Members
 • Aantal items

  1.485
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Alles dat geplaatst werd door Ot&Sien

 1. Welkom! 🐰 Ben ook benieuwd hoe het verder gaat!
 2. Ot&Sien

  Nieuw

  Welkom! 🐰
 3. Ot&Sien

  Hallo

  Welkom! 🐰
 4. Ik heb mijn voedster laten castreren toen ze 9 maanden bij ons woonde. Ze was toen bijna 4 jaar oud. De operatie verliep voorspoedig en ook het herstel viel me erg mee. Ik ben ontzettend blij dat ik het heb laten doen want er zat al een gezwel... Haar gedrag is niet heel erg veranderd, ze is alleen nooit meer knorrig. πŸ™‚
 5. Onze voedster is ook heel rustig en tam. Maar haar koppelen was toch een gedoe... Ze heeft wel 8 of 9 heren afgewezen (en dat ging er fel aan toe) totdat ze uiteindelijk haar liefde vond. Ik ben zo blij dat ze op koppelvakantie was en dat ik niet zelf al die pogingen hoefde te doen. Zou je zeker aanraden om naar een opvang te gaan om je rammetje daar te laten daten.
 6. Hier ook een baal van een boer in de buurt. €4,50 voor 20 kg ongeveer. En ze vinden het heerlijk! Niet onbelangrijk πŸ˜‰
 7. Heb je de ren op tegels staan? Daar kan ook een oorzaak liggen. Toen wij konijnen hebben geadopteerd is ons verteld dat rexkonijnen helaas niet geschikt zijn voor onze betegelde ren, omdat ze (zoals @Eveeook al schreef hierboven) erg gevoelig zijn voor kapotte pootjes/zere hakjes. Rexen hebben een zachtere ondergrond nodig.
 8. Alvast een hele fijne bruiloft en huwelijksreis gewenst! Geniet van alle voorbereidingen (ook al is het waarschijnlijk druk), je gaat ze misschien nog missen als de bruiloft voorbij is πŸ˜‰ (En ja, ik spreek uit ervaring, haha. Een beetje net als toeleven naar Kerstmis en dan is het ineens januari... Maar misschien ben ik gewoon een beetje sentimenteel aangelegd. 🀣)
 9. Welkom! 🐰
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .