Ga naar inhoud

Ot&Sien

Members
 • Aantal items

  1350
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Alles dat geplaatst werd door Ot&Sien

 1. Wilgenbal gevuld met hooi en kruiden. Het enige speeltje dat echt compleet gesloopt wordt hier.
 2. Sorry, geen verstand van al die houtsoorten hier... Maar wel een tip: binnenkonijnen hebben niet echt een hok nodig. Eén of meerdere schuilplekjes/huisjes in de ren volstaan omdat het binnen niet koud wordt.
 3. Aah, wat verdrietig. Veel sterkte gewenst @Miekmoek.
 4. Welkom terug, was lang geleden!
 5. Aaah, wat een naar bericht...Veel sterkte!
 6. Ik heb de zandbak er zelf momenteel ook niet in staan. Hier gaan ze er ook echt veel minder in met kouder en natter weer. Als je er iets leuks voor in de plaats geeft (nieuwe wilgenrol ofzo) kunnen ze het je vast wel vergeven. 😉 En als het dan weer voorjaar wordt en de zandbak komt terug zijn ze dubbel zo blij!
 7. Ot&Sien

  Harold koppelen

  Wat een knapperd zeg, die Sofie! En superfijn dat het zo goed lijkt te gaan. 😃
 8. Maar van graanvrij moet je dus ongeveer het dubbele voeren dan van "gewoon" voer begrijp ik?
 9. Veel sterkte met het verlies van je lieve konijntje!
 10. Veel sterkte met het verlies van Isabella.
 11. Wauw, doen ze 1,5 uur over hun brokken? Ben ik wel heel benieuwd nu hoeveel brokken ze krijgen, want ik verdeel de brokjes (Beaphar care plus) over twee momenten en ze zijn echt binnen 5 à 10 minuten klaar met hun brokjes... 😅 Vraag me af of ik dan misschien te weinig brokjes voer? (15 gram per keer)
 12. Rammen laten castreren en voedster laten steriliseren. Voorkomen dat er een nieuw nestje komt!
 13. Jeetje, wat snel zeg! Heel veel sterkte gewenst @IreneM!
 14. Ot&Sien

  Qila

  Oh wat is het alsnog snel gegaan ineens! Wat ontzettend verdrietig... en zo'n mooie foto nog van Qila. 😢 Heel veel sterkte gewenst voor jullie, wat een groot gemis zal dit zijn. 💔
 15. Nou, als jullie nu al twijfelen of jullie Chip willen houden zou ik hem persoonlijk zeker naar een opvang brengen. Hij woont nog maar 5 maandjes bij jullie toch en is nog maar 9 maandjes oud ongeveer? Hij kan wel 12 jaar worden... Via een goede konijnenopvang geef je Chip de meeste kans op een gouden mandje... Sneu dat Pika plotseling is overleden. Wat is er eigenlijk uiteindelijk gebeurd met het gedumpte konijntje dat jullie hadden gevonden?
 16. Eens met de antwoorden hierboven. Sommige konijnen (volgens mij zijn dat er stiekem best veel!) houden gewoon niet van aaien. Ik heb een dame die, wanneer zíj er zelf zin in heeft, er echt voor gaat zitten om lekker geaaid te worden. Maar ze kan ook ineens humeurig zijn en je aan de kant duwen. Daarnaast heb ik een rammetje die echt supersupertam en nieuwsgierig is, constant bij je in de buurt is (ook als je in de tuin bezig bent dan komt hij altijd bij je kijken aan de kant van de ren waar je bezig bent) maar die dus echt niet van aaien houdt. Ik heb daar totaal geen problemen mee. Ieder konijn is anders. Geniet van je konijnen zoals ze zijn, geniet van hun spel en sprongen. En gelukkig zijn het geen langharige konijnen! Dat scheelt enorm, je hoeft ze dus niet voor hun verzorging aan te raken.
 17. Precies wat ik dacht! 😅 Maar: welkom! 🐰
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .