Spring naar bijdragen

Marjoleink

Moderators
 • Aantal bijdragen

  4697
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  57

Alles door Marjoleink geplaatst

 1. En als je gewoon een vloertje legt van stoeptegels? Dan staat de ren iets hoger en zouden ze droge pootjes moeten houden. Ik heb dat bij mijn nieuwe ren ook gedaan, omdat er op het terras ook wat water blijft staan. Deze is pas sinds gisteren in gebruik, dus ik durf niet te zeggen of het helpt.
 2. O dat is vervelend zeg. Bij mij doet paracetamol helemaal niks. Ja, ik gebruik iets te veel pijnstillers, maar als ik pijn in mijn nek heb en ik doe niets, dan krijg ik er ook nog eens migraine bovenop, en dan ben ik twee dagen uitgeschakeld. Dus het is kiezen tussen twee kwaden.
 3. Ik moet morgen werken. Op een geleende laptop, want de mijne moet gerepareerd worden. Helaas zit onze technische afdeling in België, dus het gaat nog even duren voordat iemand mijn laptop mee kan nemen naar het kantoor in België. Maar nu gaat de geleende laptop niet aan. Zucht....
 4. Andijvie, witlof, venkel, basilicum en rucola
 5. Wij noemen het vakantie-eten: een grote houten plank met vleeswaren, rauwkost en Turks brood, vandaag aangevuld met spinaziequiche en gazpacho.
 6. Ik probeer minder vlees te eten, niet iedere dag en maximaal.1x per dag. Ik.eet tegenwoordig geen konijn meer, niet omdat ik ze zelf heb, maar omdat ik gezien heb hoe ze gehouden worden. Qua zuivel eet ik alleen kaas, de rest mag ik niet. Dat zou ik ook wel wat willen minderen, maar dat vind ik erg moeilijk.
 7. Heb je een drogist in de buurt die open is? Want 220 plus 295 is ook min of meer 500 mg. Bij mij werkt dat net zo goed als 500 mg van de apotheek.
 8. De dosering is iets anders. De naproxen tabletten van Kruidvat zijn 220 mg, van Aleve 275 mg. En dan nog is Aleve duurder dan de huismerken. Aleve Feminax is trouwens hetzelfde als de "gewone" Aleve, dat is echt een marketing ding.
 9. Klopt. Je ram is na castratie nog 14 dagen vruchtbaar, dus vanaf 28 oktober kun je ze gaan herkoppelen.
 10. Welkom bij Bunnybunch
 11. Welkom bij Bunnybunch
 12. Dan moet het wel goed advies zijn 😂
 13. Wat vervelend voor je. Ze kunnen nu inderdaad niet meer naar buiten, omdat ze geen wintervacht hebben. Ik neem aan dat je ze 14 dagen na de castratie van Bram weer aan elkaar gaat koppelen? Dan ben je in elk geval van je dubbele hokken af. Je kunt een allergietest laten doen. Dat gaat wel van je eigen risico. Maar eigenlijk maakt het niet heel veel uit of je allergisch bent voor konijnen of voor hooi, aangezien ze toch hooi nodig hebben. Je kunt wel kijken hoe je zo min mogelijk met hooi in aanraking kunt komen , misschien door het in een ruif te doen in plaats van los aan te bieden. Ik heb hooikoorts, ook nu mijn konijnen buiten staan gebruik ik het hele jaar medicijnen. Je zou eventueel eens kunnen proberen of dat helpt. Ik gebruik levoceterizine op recept, het is vrij te koop als Allerfre.
 14. Heb je enig idee wanneer je de Elmato schuilschuur weer binnenkrijgt? Of iets vergelijkbaars dat geschikt is voor konijnen van 2,5 kilo en dat geen 50 euro kost?
 15. Wat erg Mira! Zulke jonge kinderen ook nog.
 16. Sliptong met wortelrauwkost
 17. Maar hé, je bent aan het werk! En een goede sfeer is echt heel belangrijk, fijn dat je dat in elk geval hebt, en de rest komt wel goed.
 18. Dat heb ik met mijn dagcrème. Als er niks meer uitkomt, dan knip ik de tube open, en dan kan ik er nog drie weken mee doen.
 19. Ik ook niet: nasi
 20. Bij mijn konijn druppelden ze eerst een kleurstof in zijn oog om te zien of het beschadigd was. Precies om die reden, dat sommige soorten oogdruppels dan niet geschikt zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .