Spring naar bijdragen

Bruno en Snuffie

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Bruno en Snuffie

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. mijn dochter heeft al meerdere vragen gesteld over koppelen maar we hebben ons antwoord nog niet echt.... op de ene pagina lezen we dat er niet gestookt moet worden in een huwelijk en op de anderen dat 3 heel goed gaan met ze 3e. Ik weet niet wat ik moet geloven.... hier is wat info over mijn plan: ik ga de konijnen laten koppelen door een konijnen deskundige zodat die ook kan kijken wat de karakters zijn en Goed kan onderzoeken hoe je het moet koppelen. Verder heb ik de ruimte opgezocht en heb gevonden hoeveel vierkantemeter ze nodig hebben dus maak je niet druk over de ruimte. Waar ik jullie hulp dus eigenlijk bij nodig heb is dat ik het konijn niet terug wil brengen ik heb nu een koppeltje van een gecastreerd rammetje en een voedstertje en ik wil der graag nog een voedster bij doen. Kan dat werken laat het weten!
 2. Het hok met het punt dat is het hok dat ik nu heb en het rood met groenehok willen wij namaken met dat hok ernaast er ook nog bij
 3. Hoii ik dacht na over een 3e konijn maar ik heb veel slechte dingen daarover gelezen. Zoals: 'stoken in een goed huwelijk' en ik wil dat zeker niet doen! Verder heb ik wel gelezen dat 4 konijnen wel beter gaan. Ik heb nu 2 konijnen: Bruno en Snuffie (Snuffie vrouwtje net 1 jaar) (Bruno mannetje net 1 jaar). Ik heb nu een normaal hok voor 2 konijnen maar ik ga een groot hok maken van 1 meter breed en 3 meter lang zullen daar nog 2 konijnen bij passen? (Voor de duidelijkheid Bruno is een Hollander en Snuffie een kleurdwerg) en ik wil er een Franse hangoor en nog een konijn maakt niet uit wat voor soort! Maar moet ik dan Bruno en Snuffie houden en hun dan koppelen met 2 voedsters of nog een mannetje en vrouwtje? Want ik heb gelezen dat 95% van de mannenkoppeltjes mis gaat.... Ik zou graag willen weten wat ik moet doen Groetjes
 4. Hoii ik heb een koppel van 2 lieve konijntjes een Hollander Japanner en een blauw kleurdwergje ik zou graag nog een Franse hangoor derbij doen maar ik weet niet of je wel 3 konijnen bij elkaar moet doen en kan zo een groot konijn er wel bij?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .