Spring naar bijdragen

Floortje5

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Floortje5

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nou ik heb dit nog nooit eerder gezien in vijf jaar bij haar.
 2. Er zitten ook een soort van roodachtige korsten bij de plekken
 3. Floortje5

  Kale plekken

  Hallo mijn konijn heeft sinds vandaag twee kale plekken naast haar anus. Wag betekent dit? Er ligt verder geen haar in het hok. Het is een vrouwtje niet gecastreerd.
 4. Ik dacht inderdaad dat die vrouw er wel verstand van had... Moet er perse een ram bij? Of kan een voedster ook?
 5. Het lukt me niet om hier een foto van bij tevoegem bestand is te groot
 6. Dit is haar hok. Ze loopt alleen los door de tuin als ik erbij ben. Ze heeft ook nog een soort van ren ik zal zo een foto daarvan plaatsen als dat lukt. Ik denk wel dat allebei de hokkem te klein zijn voor twee konijnen.
 7. Denk je niet dat ze dan haar terretorium gaat verdedigen?
 8. Denk je niet dat ze dan haar terretorium gaat vededigen?
 9. Hallo allemaal, Ik heb een heel lief konijn Floortje ze is een nederlandse dwerghangoor. Ze is bruin met wit. Ze is al vijf jaar oud (in augustus zes) en niet gecastreerd. Ze is super actief en rent graag door de tuin heen. Ik kan ook heerlijk met haar knuffelen. Ik haal haar ook wel eens in huis. We hebben Floortje vijf jaar geleden samen met haar zusje gekocht, helaas is het zusje na een week bij ons overleden door de stress. Floortje is dus al bijna haar hele leven alleen. We hadden toen wel aan de vrouw waar we haar hebben gekocht gevraagd of er een nieuwe bij moest komen. Die vrouw zei toen dat ze dan zouden gaan vechten. Dus dat hebben we niet gedaan. Nu heb ik een vraagje moet ik alsnog na vijf jaar een maatje voor haar zoeken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .