Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 19-08-23 in alle zones

 1. Weet je zeker dat het door te veel brok komt? Wat kan er verder oorzaak zijn? Denk bijv. Aan Medicijnen, wormbesmetting, onrust in de groep, gezondheidsproblemen (bij oudere konijnen kan het bijv. Door artrose komen dat ze er niet bij kunnen). ik zou dus wel even verder kijken dan alleen de brokjes.
  1 punt
 2. Is er ook behandeld met antibiotica? Of alleen spoelen?
  1 punt
 3. Wij hadden het gaas verticaal een meter in de grond gegraven. We dachten dan kunnen ze graven maar niet uit de ren ontsnappen. Een vreselijk karwei is dat geweest maar toch zijn ze er onderdoor gegaan. Grrr. Als je het gaas horizontaal legt, moet je wel uitkijken voor de nagels. Ze kunnen zich lelijk bezeren aan gaas in de grond.
  1 punt
 4. Ik heb twee Teddy Widders die zoveel mogelijk droog moeten zitten. Hun permanente ruimte kan ik met plexiglas vrij droog houden. Ik wou ze graag ook nog extra ruimte geven maar alles overdekt zag ik niet zo zitten. Ik zou niet liever willen dat ze steeds volledig stuk zouden hebben maar het zou teveel kosten om alles roofdierproef en tegen de regen te maken. Ik zat ook met het probleem van gras dat ook modder wordt in de winter. Ik heb het nu zo opgelost dat ze ipv gras hennepstrooisel hebben in dat stuk. Het werkt heel goed. Ze zijn zindelijk en houden het echt proper. Het hennepstrooisel ligt er nu vanaf april. Met het slecht en vochtig weer was het vuiler geworden en vorige week heb ik bovenste deel weggehaald en een nieuwe zak op gegooid. Eronder ligt gaas (niet diep) en ze vinden het echt leuk om erin te lopen en graven er ook wat in. Ze hebben nog een apart zandbakje.
  1 punt
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .