Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 25-11-22 in alle zones

 1. Wat leuk dat jullie konijntjes gaan aanschaffen. Wij hebben in augustus 2 konijntjes aangeschaft voor onze dochter. Ook 2 buiten konijntjes. Ze lopen bij ons overdag als ik thuis ben los in de tuin en zodra het donker wordt, gaan ze in het hok met een overdekte ren. Ik zou de ren overdekken. Bij ons springt 1 konijn heel hoog. Daarnaast vind ik het fijn dat er geen onuitgenodigde gasten op visite kunnen komen. Wij hadden de ren een tijd op het gras gezet. Dit werd 1 grote modderpoel. Lastig schoon te houden ook. Ik zou daarom stenen aanraden. Wij hebben de konijntjes bij een fokker vandaan. We zijn er heel blij mee, begrijp me niet verkeerd ik zou geen andere willen, maar achteraf was een bestaand koppeltje van de opvang wel veel makkelijker geweest. Onze konijntjes hebben een tijd apart moeten zitten ook (niet leuk met koud weer), extra hok erbij, vaccinatie , castratie, opnieuw koppelen (stressvol), opnieuw hok inrichten.. Gelukkig allemaal goed gedaan, maar weet waar je dus aan begint! Onze fokker had ons namelijk wijs gemaakt dat ze helemaal niet uit elkaar hoefden... Succes, benieuwd wat jullie gaan doen!
  3 punten
 2. De dagen worden kouder. Tijd voor een nieuw nacht verblijf dat wind en waterdicht is. gevonden uiteindelijk in een groot hondenhok. 110x 91 x 98. Morgen een heerlijk strobed maken. Daarnaast even een fraaie naamplaat maken om het hok wat te personaliseren.
  3 punten
 3. Zoooo lief hè ❤️❤️❤️
  3 punten
 4. Dankjewel! Dat is een foto van vorig jaar. Ik heb dit jaar ook weer een shoot gedaan, maar binnen 10 seconde hadden ze "Rudolf" onthoofd 😄 Iets minder schattig dus 🤣
  2 punten
 5. Mijn vader is duivenmelker en die gebruikt een duiventaxi om duiven die op een ander adres gestrand zijn op te laten halen. Best kans dat dat er ook voor andere dieren is. Ze rijden dan wel bepaalde routes in het land, dus je bent wel afhankelijk van wanneer ze waar zijn, wanneer ze jouw duif dan ophalen en thuisbrengen. Maar dat is echt heel netjes geregeld. Je betaalt er natuurlijk wel voor.
  1 punt
 6. Lastig, zeker nu het wat kouder wordt. Fluf (voedster) had ook een zindelijkheidsprobleem toen onze konijnen even apart moesten vanwege de castratie van het rammetje. Fluf moest in de ren met hieraan gekoppeld een nachthok. Buiten in de ren had ik al een toiletbak staan. Helaas plaste Fluf heel het nachthok onder. Iedere ochtend en avond was ik aan het schoonmaken. Toen zag ik op online een grote toiletbak met lade. Bovenop het roostertje kun je bijvoorbeeld houtkorrels of hennepvezel leggen met stro. Zodra ze plassen, dan stroomt de plas door het rooster in de bak. Konijn blijft droog en de plas kun je makkelijk eruit spoelen (althans bij ons konijn). Ik kan die van ons niet meer vinden, maar hier een voorbeeld: https://www.amazon.nl/Plastic-Huisdier-Kattenbak-cartoon-Zindelijkheidsproducten/dp/B091CDLG2X/ref=sr_1_2_sspa?qid=1669372021&s=pet-supplies&sr=1-2-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGZfYnJvd3Nl&psc=1 Ik heb een een grotere bak kunnen vinden die eigenlijk voor katten is bedoeld, maar werkt hetzelfde als die hierboven. Zijn er heel veel verkrijgbaar. Wellicht heb je hier iets aan. Maar als ik het zo lees graaft ze alles uit..
  1 punt
 7. Met zullen vriendinnen heb je geen vijanden nodig, zeggen ze toch? Misschien een hele rare opmerking, maar is er geen bedrijf dat dieren vervoert? Op kosten van madam uiteraard.
  1 punt
 8. Ik was nooit zo van de hele black friday gekte, maar soms moet je toch met trends mee 😄 Daarom dit weekend kortingen op de kerst & sinterklaasproducten in de webwinkel!! https://www.bunnybunch.nl/konijnenhokken/kerst-en-sinterklaas/
  1 punt
 9. Ja, daar was ik dus ook bang voor want ik had ooit een andere hangoor die dus oorontsteking in beide oren tegelijk had en ik toen dus inderdaad 2 keer per dag zalf in elk oor moest spuiten met een lang dun spuitje. Dat was een strijd en eigenlijk op den duur niet meer te doen. En het geeft het konijn ook ontzettend veel stress als je dat steeds moet doen en dat komt dan het herstel ook niet ten goede. Ik vond het dus super dat ze zei; ik doe er nu zalf in en dat werkt een week. Waarop ik zei: he, dus ik hoef er verder niks aan te doen? Helemaal niks zei ze, ik verwacht dat het volgende week zo goed als genezen is. Ik vond het bijna ongelooflijk klinken eigenlijk maar er viel wel een last van me af.
  1 punt
 10. 1 punt
 11. Als het nu zomer was en zij zou je wat geld geven voor de benzine zou je er een dag uit van kunnen maken. Echt heel apart. Jij doet je best en ze laat je gewoon in de steek en haar kat ook.
  1 punt
 12. Ze zijn weer samen buiten! Altijd interessant hoe ze de draad dan weer samen oppakken. Eerst ging ze natuurlijk alles kinnen. Jerry keek het met een schuin oor aan. Vervolgens gingen ze naar elkaar toe. De koppen werden hard tegen elkaar geduwd, maar niemand gaf toe. Al snel ging Do plat liggen, staart omhoog en maakte ze van die ganzengakgeluiden. Jerry aantal keer rijden en haar bij haar uittrekken. Zo zoekt ze hem nog een paar keer op. En op den duur is het Jerry die er vandoor gaat, zo van: nijn, laat me met rust, ik heb mijn bek al vol haar en wil gewoon weer slapen 🤣
  1 punt
 13. Ik snap Namu de helft van de tijd ook niet 😂
  1 punt
 14. Ok, het was nu keukenrol. Maar het idee is hetzelfde...
  1 punt
 15. Leuk dat jullie aan konijnen willen beginnen. Ik kan uit ervaring zeggen: begin er alleen aan als je het zelf ook leuk vindt. Ik weet niet precies wat enkeldraads is, maar konijnen zijn ontsnappingskunstenaars, om de konijnen binnen en de roofdieren buiten te houden is volièregaas aan te raden, plus een dichte bovenkant. Tegels zijn goed voor de nagels dus een prima omdergrond, zand is heel leuk maar je moet inderdaad wel aan alle kanten gaas ingraven. Wat mensen ook wel doen is een zandbak ingraven op straathoogte, dan kun je het zand er zo weer invegen. En misschien is het handig als het poortje deelbaar is, zodat je het onderste deel dicht kunt laten en de konijnen niet kunnen ontsnappen. Heb je hier al gekeken? https://www.bunnybunch.nl/informatie/tips-voor-beginnen-aan-konijnen https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenhok-kopen-maken-tips https://www.bunnybunch.nl/informatie/marters-vossen-weren-uit-konijnenhok Als je zover bent dat je konijnen wilt gaan aanschaffen, dan geven we je graag advies. Voor nu is denk ik voldoende om te zeggen: geloof niet alles wat een fokker zegt, want die wil graag verkopen. We hebben op die manier behoorlijk wat problemen langs zien komen, die te voorkomen waren geweest als mensen betere informatie hadden gekregen. Wij denken graag mee.
  1 punt
 16. Hey meisje, Ik vind dat jij ook een plekje hier verdiend. Ik mis je nu zo erg en daarom leek mij nu het beste moment om mijzelf er even aan te herinneren dat het beter is zo. Je had pijn, je was jezelf niet meer. Maar je hebt zo ontzettend veel voor mij gedaan... Toen Rakker kwam te overlijden heb ik zoveel aan je gehad. Je liet je knuffelen alsof je wilde laten weten dat je er voor me was en altijd zou zijn zolang je korte leventje mocht duren. En helaas een paar maanden later was het zover. Je hebt nog geen drie jaar mogen worden, maar in die bijna 3 jaar heb je mij zoveel plezier gebracht. Ik ben nu zo hard aan het huilen omdat ik je vast wil houden. Ik wil je knuffelen, en ik wil dat je mijn tranen likt zoals je altijd deed. Ik mis je maar het is beter zo. Rust zacht meisje, ik hou van je
  0 punten
 17. Die opengesneden heb ik ook al geprobeerd, maar dan kan ze ze nog makkelijker stuk knagen. Ik heb nu in de aanbieding een jumbo hertengewei van farmfood gevonden, die ga ik nog proberen en werkt dat ook niet dan geef ik het op met de geweien 😂
  0 punten
 18. Al die herinneringen die nu special zijn maar op het moment normaal voelde. Al die momenten dat ik je eten kwam brengen en dat je tegen de tralies ging staan omdat je honger had omdat je het laatste laagje biks nooit at. Die momenten dat ik een speelbal voor je had maar je dacht dat het een konijn was en je ging er helemaal los mee. Die momenten dat je de hond een kusje gaf. Die momenten dat je het terras eerst niet opdurfde maar daarna bijna binnen zat. Die momenten dat je aan mijn vingers begon te knagen in plaats van aan een brokje. Maar ook het moment dat ik je moest laten gaan, dat je zo snel zo erg was opgegeten door de maden. Lieve Knabbel je bent nu op de regenboog bij alle konijntjes die nu vrij over de regenboog huppen. Ik ben dankbaar voor zo'n mooi special beestje zoals jij, ook een beetje een foutje want de rest van je familie was zwart. Je zal altijd mijn kleine Knabbie zijn die nooit zijn speeltjes begreep. Ik hou van je🥰
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .