Ga naar inhoud

Kan een konijn niet willen eten door eenzaamheid


Sharony

Aanbevolen berichten

Vrijdagavond is onze voedster plotseling overleden. Ze was 1,5 en zat al die tijd al samen met onze ram. We weten niet wat het is geweest. Ze was niet geënt. Onze ram hebben we direct laten enten. Nu wil hij alleen al niet meer eten sinds de voedster weg is. Is dit door eenzaamheid of zou er iets anders aan de hand zijn? Zijn onze eerste konijnen dus heb nog niet heel veel ervaring met dit soort dingen. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sterkte met het plotselinge overlijden van je voedster. Je ram kan zeker in de war en eenzaam zijn en daardoor niet meer eten. Weet je zeker dat hij niets meer gegeten heeft? Plast en keutelt hij nog wel? Als een konijn 24 uur niet eet dan hebben de darmen niets te doen en vallen ze stil. Als dat gebeurt dan is het heel moeilijk om die weer op gang te krijgen. 

 

Helaas zou het ook kunnen dat je ram ook iets onder de leden heeft, besmet door de voedster of iets anders. Wat zei de dierenarts toen je vertelde over je voedster? 

 

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .