Ga naar inhoud

het nieuwe beaphar konijnenvoer


Aanbevolen berichten

  • Reacties 56
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Populaire berichten

Het is dat mijn konijnen het zo goed doen op ss, maar ik zou haast care + voor mezelf kopen, omdat ik het altijd zo lekker vind ruiken. Het doet me altijd een beetje denken aan bolognese chips, een st

Niet weer overstappen he Rick

nee dees ik ga niet OVERSTAPPEN haha nee het zijn bruine geperste hart vormige brokjes

Die gekleurde brokken? Ik vond het er erg zoet uitzien maar ik hoorde wel enthousiaste reacties, ook via Konijnenbelangen. Ik weet overigens niet of dat die gekleurde brokken zijn maar die kwamen gisteren voorbij en zat er heel wantrouwig naar te kijken. In mijn ogen hoort biks bruin te zijn en niet rood en blauw. :P


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het is dat mijn konijnen het zo goed doen op ss, maar ik zou haast care + voor mezelf kopen, omdat ik het altijd zo lekker vind ruiken. Het doet me altijd een beetje denken aan bolognese chips, een stuk lekkerder dan die bedorven spinazie geur van ss haha.

  • Vind ik leuk 2
Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik zag dat het aangeprezen werd als goed voor de portemonnee. Maar ik vind een tientje voor 3 kilo toch aardig prijzig.

Natuurlijk is het wel goedkoper dan care+ en SS, dat dan weer wel

Maar ik hou het wel lekker bij HFST

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik denk dat Ricksem met het nieuwe voer het Nature voer bedoeld, dat hebben wij gisteren binnen gekregen. Het is een nieuwe brok van beaphar, een simpele geperste korrel, met in plaats van een ronde doorsnede een hartjesvorm. Allemaal dezelfde kleur. De samenstelling is echt heel netjes en het is voer op basis van timothy hooi.  Er zijn nog geen grote (10 of 15 kg) zakken, maar ik heb het in ieder geval al wel als verzoek bij beaphar neergelegd.


 


http://www.bunnybunch.nl/konijnenhokken/nieuwe-producten/beaphar-nature-konijn-3kg.html


 
Beaphar Nature konijn is een vernieuwend konijnenvoer tegen een scherpe prijs. Deze pelletvoeding is 100% graanvrij en heeft een hoog ruwvezelgehalte ( 25 % ). De nature voeding is gemaakt op basis van timothy hooi. Dit hooi heeft een gunstige calciumverhouding wat blaasproblemen helpt voorkomen. Het voer bevat ongeveer 30 verschillende soorten kruidenhooi, onbespoten en onbemest. Echt natuurlijk dus. Er is yucca aan de voeding toegevoegd om de geur van de ontlasting te verminderen en spirulina voor een gezonde vacht en gewrichten. Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen. Het voedingsadvies op de verpakking is 40 gram brokken per kg lichaamsgewicht, meestal is dit echter zeer ruim. Het is aan te raden om 25 g brokken per kg lichaamsgewicht aan te houden. Zorg altijd voor onbeperkt  hooi en drinkwater.


 


Samenstelling: Plantaardige bijproducten (waran 65% timothy hooi, 10% kruidenhooi, 5 % cichorei, 0,2% inuline, 0,05 % yucca schidigera en 0,01% druivenpitextract), zaden, vruchten (5% appel), plantaardige eiwitextracten, mineralen, algen (sspirulina 0.01%)..


 


Analyse: Ruw eiwit 13%, Ruwe celstof 25 % , Ruw vet 3 %, Ruwe as 7,5 %, Ca 0,6 %, P 0,4 %, Na 0,23 %, Mg 0,17 % K 1,4 %.


Verkrijgbaar in 500 gram, 1250 gram en 3000 gram verpakkingen.


  


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat hadden we al begrepen, denk ik ;) Zei alleen dat ik tevreden ben met care+. Duur, maar ik ben tevreden. Dus overweeg overstappen eigenlijk niet. Zal het verschil met care+ eens bekijken. Zijn er ook proefverpakkingen te krijgen?

Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat hadden we al begrepen, denk ik ;) Zei alleen dat ik tevreden ben met care+. Duur, maar ik ben tevreden. Dus overweeg overstappen eigenlijk niet. Zal het verschil met care+ eens bekijken. Zijn er ook proefverpakkingen te krijgen?

Er zijn (nog?) geen proefverpakking, wel zakjes van 500gram met introductiekorting. (Las ik op de Beaphar FBpagina.)

Ziet er wel goed uit qua samenstelling! Ik durf alleen niet over te stappen omdat ze hier op Trovet staan omwille van Diva's gebit. En dat lijkt nu heel goed te gaan - vorig jaar november was haar laatste DA-bezoek waarbij er haakjes geslepen werden - dus ik vind het een beetje eng om dan de gok te wagen dat deze voeding net zo goed werkt in de strijd tegen haakjes.

(of misschien werkt Trovet ook wel niet en is het puur toeval dat het al zo lang goed gaat, maar dat weet ik niet....)

 

  • Vind ik leuk 1
Link naar bericht
Delen op andere sites
  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .