Ga naar inhoud

Stampertje heel ziek


Ainariel

Aanbevolen berichten

Ah nou als z'n gebit goed was dan zal het wel loslopen met die twee dagen slecht eten hoor!

Wel verstandig dat je hem nog even laat checken en vraagt hoe lang de andere medicijnen nog moeten, wel belangrijk dat alles wat hem zo ziek heeft gemaakt helemaal weg is. Dood. Kapot. Noooooooiiit meer terug kan komen.

Ik denk dat de meeste half wilde konijnen toch gezonder zijn dan het gemiddelde niet half wilde konijn, maar uitzonderingen heb je altijd.

Ja dat denk ik ook. Die uitzonderingen zullen er in de natuur met 100% wilde konijnen misschien net zo goed zijn, dat weet ik eigenlijk niet. Je zal ze alleen zelden tegenkomen natuurlijk omdat ze geen lang leven beschoren zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 214
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik ben er ook blij van. Hij hopst weer lekker rond (er ligt een handdoek op de grond zodat hij wat meer houvast heeft), alleen de blinde darm keutels zijn een beetje dun nog en wil hij nog niet eten. Nou ja, dat komt dan vanzelf maar goed, hij wil niet gedwangvoerd worden en hij houdt zich normaal gesproken goed schoon.

Ik merk wel dat ik net wel even in paniek raakte toen hij in z'n nachthokje zat en niet naar buiten kwam toen ik m riep. Meteen dakpak eraf en hij zat heel onschuldig te kijken van: wat??? Ik verken alleen mijn slaapplekje even hoor.

Ik heb de boel weer zo neergezet dat we verder gaan met zindelijkheidstraining, alleen heb gister de laatste hennepvezel opgemaakt bij de andere konijnen. Morgen maar even naar de Jumper in Almelo en een grootverpakking halen. Heb er gisteren helemaal niet aan gedacht dat ik daar niet zoveel meer van had.

Ik heb trouwens nu wel een doosje waar ik alle medicijnen in heb zitten, met spuitjes, dwangvoer e.d. Aankomende week ga ik een blikken doos halen waar alles mooi in past, dan heb ik alles binnen handbereik als ik het ooit nog eens nodig mocht hebben. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, Stampertje heeft net lekker gehopst in de kamer. En gegraven in mijn badhandoek (heb lekker een boek uitgelezen in bad en had de handdoek over mijn schoot heen). Hij is weer flink ondeugend en op safari, moest m telkens zoeken. En dan nam ie weer een run. Ik ben nu ook op, dus ik zet vannacht de wekker niet. Het gaat echt goed met m en ik sta morgen gelijk met mijn man op (kwart over 6). Even bijtanken dus. Vandaag rusten was er ook niet bij, kon de rust niet vinden en heb lekker zitten schoonmaken toen mijn hoofdpijn over was. Heerlijk om dat na weken weer zelf te kunnen doen. :D

Weltrusten!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, ik ben weer wakker (lees: lijfelijk aanwezig ;)). Eerste gang was naar Stampertje en die dreumes kwam me begroeten als vanouds en toen ik het deksel van z'n verblijf optilde, ging hij als een stokstaartje weer op z'n achterpootjes staan. :yipi: Ik heb een hand SS brokjes in z'n bakje gedaan (aangezien hij moet aansterken, lijkt afwegen me nu niet zo belangrijk) en hij viel er meteen op aan.

Ik heb m gisteren ook groentes gegeven, maar het viel me op dat hij een uurtje of wat daarna toch weer dunnere poep kreeg, dus dat gaan we toch maar beperkt houden. Om te knagen heb ik er een appeltak bij ingelegd (zo'n mooie dikke tak, alleen zonder blaadjes omdat hij al best wat groente naar binnen had gewerkt), daar loopt hij af en toe op te knagen.

En ik moet m in de gaten houden, want meneer probeerde gisteravond mijn rieten mand van de open haardblokken kapot te knagen en ik weet niet of dat bewerkt hout is. Ik ga vandaag toch naar de Jumper, dan haal ik wel zo'n wilgenbal voor m van Nature, of die wortel van gras. Dan weet ik zeker dat het geen kwaad kan en hij mag van mij extra spulletjes hebben!

O ja en ik bel vandaag de dierenarts nog even op.

aangepast door Ainariel
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb m niet meer zien omvallen, gelukkig maar. En het wordt echt een strubbeling om m medicijnen te geven, moet echt z'n koppie vasthouden. Verder kietelde ik m vandaag onder z'n achterpootjes (van achter naar voor strijken) en beide pootjes vlogen de lucht in. En hij sprong van de bank voor ik er wat tegen kon doen. En huppelde vervolgens door de kamer.

Ik ben idd heel erg moe, wilde eigenlijk om 8 uur beginnen, maar heb besloten om om half 9 te gaan beginnen. Ik werk nog op therapeutische basis en ben vorige week zonder overleg over deze week weggeraced naar Stamper. Dus ze zullen wel opkijken dat ik een uurtje langer doe. Ik ga vanmiddag in ieder geval slapen en nog eens slapen. Wil vanaaf ook weer naar mijn band, ben er al zolang niet geweest.

Zit nu achter 2 broodjes pindakaas, hopelijk geeft dat energie voor de drie uurtjes. ;)

Het zal dan wel een bacteriele infectie zijn geweest denk ik? Want hij is idd wel heel erg snel opgeknapt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar ben ik ik weer. :D En Stamper zit lekker op de dakpannen, hij kan alweer springen. En hij heeft zowaar plasjes in z'n toiletje gedaan!!! Er liggen nog wel overal keutels, maar goed, die geur zit natuurlijk ook nog op de handdoek van gister en ook op het kussen (die stop ik zo ook in de wasmachine, dan heeft ie een eigen kussen, verwende sik. :P

Nou, ik ga maar es ff lekker relaxen, ben ik wel aan toe, ben echt kapot, pffff.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoiets. ;) Ik denk dat het zo even bijslapen wordt. Ik wil vanaaf nl nog wel naar de band repetitie, ik heb dat al bijna een half jaar niet gehad, mijn jongens zullen onderhand wel vergeten zijn dat er nog een zangeres in de formatie zit. ;)

Ik heb net de dierenarts nog even gebeld, hij moet in totaal 6 dagen de medicijnen slikken, dat is dus t/m woensdag, de panacur moet ik uiteraard 4 weken gebruiken. En ik heb een afspraak staan voor vrijdagmiddag om hem nog even door Bas te laten checken. Ik heb gevraagd of dit nog moest omdat ik het niet zeker wist maar toch zoiets had van: doe het maar,al is het voor mijn eigen gemoedsrust. En de assistente zei dat het misschien wel verstandig is, omdat ie dan 2 dagen van die andere medicijnen af is en dan kan Bas zien hoe hij reageert.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pff wat ben ik me zojuist lam geschrokken. Stamper ligt lekker bij mijn man en ineens maakt ie blijkbaar een bunnyflop, doet z'n oogjes dicht en valt in slaap.

Vrouwtje meteen in paniek (mijn man zei: kijk nou toch es hoe lief, dit deed ie en hij slaapt!), was even bang dat hij opnieuw ziek was. Nu is hij dus weer wakker. Sorry Stampie.... :$

Ik moet het vertrouwen weer even terug krijgen merk ik. Mijn man begon te lachen en vindt me overbezorgd. Maar goed, vind je het gek na alles wat ik heb meegemaakt de laatste tijd? En Stampertje is mijn lievelingetje, dus dat lijkt me heel normaal.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb dat ook hoor. Vorige week gas gehad bij m'n rammetje en het werd ook echt even heel spannend. Duurt hier ook een hele tijd voor die stress weer weg is. Zo gauw ze even stoppen met eten, denk ik er toch steeds weer aan.

Die konijnenmonsters kunnen echt voor dood liggen als ze slapen. Helemaal als ze compleet van de wereld zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .