Ga naar inhoud

Joepie gaat langzaam vooruit


joepie

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

ze zei het hoort erbij maar eergisteren was hij nog 150 gr meer........hoever kan hij nog afvallen ?

Hij huppeltde net wel een rondje in de woonkamer.....ssjunior eet hij ook......

eergisteren zelfs 80 gram!!!!! En 2 keer bijvoeding...!

Tja ik weet niet straks vind ik hem alsnog dood omdat hij met zijn dunne lijfje niet meer vechten kan!?!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

en als je hem zelf laat bepalen hoeveel dwangvoer hij eet, ze geven echt aan als ze niet meer willen, zo kan hij aangeven wat genoeg is voor hem want hij zal behoorlijk meer moeten eten bovenop zijn normale voeding om het gewicht er weer bij te krijgen.

Hij heeft ene behoorlijk gevecht geleverd en het lichaam heeft veel energie nodig om bij te komen. geef hem meer dwangvoeding en kijk hoe hij reageert. Want hij moet nu niet onderuit gaan doordat hij blijft afvallen, niet na zo`n gevecht tegen myx.......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat zul je geschrokken zijn... Afvallen terwijl jullie zo je best doen, maar hij laat toch ook zien dat hij aan de beterende hand is door wat rond te hupsen, dus vooral niet de hoop verliezen! Joepie, kom op: je kunt het!!! De duimen gaat hier weer in turbo-stand na even een beetje rustiger aan gedaan te hebben met alle goede berichten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij is natuurlijk ook nog steeds ziek, tenminste hij heeft snot toch? Met dat zwakke lichaam dat hij nu heeft, kan dat nog steeds te veel voor hem worden. Voor mijn gevoel is hij dus nog lang niet "veilig". Wel moeilijk te accepteren na zo'n lang gevecht natuurlijk. Ik wens je veel sterkte en hoop van harte dat het binnenkort weer de goede kant op gaat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit vind ik weer een mijlpaaltje!!!!!!!!!

Joep was aan de wandel, zelfs wel 2 rondjes woonkamer.......en kwam het waterbakje tegen van de poezen......en toen....................................

Ging hij zelf drinken!!! Geen grote hoeveelheden hoor maar hij was er wel even zoet mee....das echt al 5 weken terug ofzo dat hij zelf dronk!!!!

Nu zijn gewicht nog!!!!

Zo wat groen en voor de 4de keer bijvoeden!!!! En voor het slapen nog biks.....

Zou zoooo fijn zijn als hij zelf gaat eten.

Wel zal ik tegen zijn wang, in zijn bekkie.....ook kortsen!!! Hoe zielig he?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jahoor, we hadden een klein laagje water in een schaaltje neergezet op zijn plekkie, snachts gaat altijd de renpanelen ervoor, en vanorgen kwam ik beneden en zag hem drinken dus was al helemaal trots maar wat bleek, bakje was leeg!!!!!!! Ben er zo blij mee......toch weer een beetje zelf zorg na al die spuitjes water die ij hem hebben gegeven.....hoop zo dat de volgende stap is weer zelf wat kunnen eten al denk ik dat dat toch nog even duurt omdat biks vrij hard zijn natuurlijk!!!!!!

Maar..............GO JOEPIE!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat zouden jullie doen?

Vooral rond zijn ogen zit er bij zijn haartjes allemaal viezigheid van zijn oog, pus etc....

Zijn haren zitten ook wel los want het is 1 vieze smeerboel met aan elkaar geplakt vies haar vol kitten!! Omdat het zo aan elkaar geplakt zit. Schoonmaken gaat erg moeizaam. Net even gekeken en wat haartjes/plukjes die zo los zaten weg gehaald. Voordeel is is dat die plek dat wel makkelijker schoon t ehouden is. Zijn oogjes blijven nog tranen en er komt echt nog pus enzo uit dus die plek blijft continu vochtig. Denk je dat zijn huisje zo beter kan genezen...nu het wat bloot is?? Joep is op zijn koppie zowieso erg kalig....zijn neusbrug etc.

Soms denk ik wel eens om het eens lekker schoon te maken, ik scheer alles af!! :-) Het is gewoon zo vies, zichzelf kan hij niet wassen dus die troep stapelt maar op.

Zouden jullie ook zo die plukjes die toch al loszaten ook weg halen??

Link naar reactie
Delen op andere sites

De losse plukken zou je misschien voorzichtig weg kunnen halen, maar hoe het zit met het genezen van kale huid bij konijnen durf ik niet te zeggen omdat ik daar geen ervaring mee heb.

Waarmee je schoonmaakt weet ik niet, maar zelf zou ik gaan voor gekookt water wat je af laat koelen tot lauw-warm. En dan voorzichtig weken met een wattenpropje en afvegen en drogen met een theedoek die niet pluist.

Gewoon uit nieuwsgierigheid ben ik benieuwd of je nog met je DA hebt overlegd of je eventueel aloe vera mag gebruiken om het zere huidje wat te verzachten en het helingsproces te ondersteunen...

Beterschap maar weer met de kleine man! Superknokker Joepie :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee dat heb ik niet overlegt, als ik er aan denkt de volgende keer zal ik dat doen.

Joep is wel echt actiever gisteren avond wel 5 rondjes woonkamer en vanmorgen ook wel wat rond gehuppeld en net kreeg ik de bijvoeding er maar moeilijk in....hij verzet zich wat meer dus hij voelt zich wel wat beter..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .